Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért volt ellenséges a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ellenséges a pszichológus?

Figyelt kérdés
Felteszem itt a kérdést, mert úgy látom a régebbi bejegyzések nincsenek szem előtt. Ma meg volt a pszichológiai vizsgálat, a kislányunkra, a feleségemre és rám. A feleségem és kislányunk végig együtt voltak bent, majd én egyedül. A pszichológus nő, már támadóan kezdte az egész beszélgetést, hogy hogyan képzelem el, hogy én akarom nevelni tovább a kislányunkat, amikor én csak egy apa vagyok, és különben is a feleségem egy nagyon jó anya. Csak lestem. Szerintetek ez csak egy csel volt, hogy hogyan reagálok, vagy ennyire anyapárti volt a pszichológus? Mondjuk ettől függetlenül 1,5 órát voltam bent, és a végén még az ábrákat is elemeztem, de végig ennyire támadó volt velem a pszichológus.
2012. máj. 29. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 Shaddark ***** válasza:

Amúgy a külföldre költözéssel nekem sincs bajom, a lánynak biztosan jobb élete lenne kint mint itt.

De az anyuka szélhámos és szétszórt mentalitása ha igaz amit leírt a kérdező nem egy felelős anya képe, inkább egy olyan akire a kaktuszomat se bíznám...

2012. júl. 9. 18:49
 62/86 A kérdező kommentje:

Hát itt a gyermek csak anya jelenlétében volt meghallgatva, utána az anya egyedül, majd én egyedül.

59-es ezt Te sem gondolod komolyan amiket írsz. Szemen köpne, az anyját már biztosan szemen fogja köpni, mert amiket velem művelt az elmúlt fél év alatt az megbocsájthatatlan. Ja 3 hetente, én ismerem a feleségemet, nem lesz ebből semmi. Ma pl. ahogy megjelentem a pszichológián, pont szembe jöttek a kislányunk és a feleségem. A kislányunk nagyon megörült, de az anyja csak elrántotta. Szerinted, ha kiviszi az új férfihez, és még számítani fogok. Hát a nagy valóság, hogy nem. Sőt, majd jön, hogy apád egy f.sz. De erre majd csak 10-en év múlva fog rájönni a kislányunk, hogy nem így van, főleg a nagy távolság miatt. Na majd akkor meg az anyját fogja szembe köpni, megérte. Ismétlem nem beszélek mellé, ismerem a feleségemet!!!

2012. júl. 9. 18:51
 63/86 A kérdező kommentje:
Ja a kislányunknak az alapvető dolgokat megtudnám adni, továbbá a törődést is. Az anyja max majd vesz neki egy márkás dolgot, miután hulla fáradtan hazaesik a 14 órás munka után. A nevelésre már nem igen lesz kint ideje.
2012. júl. 9. 18:54
 64/86 Shaddark ***** válasza:

"ismerem a feleségemet!!!"

Az exedet.

Ha tényleg egyedül akarod nevelni a lánykádat akkor új és pozitív életet kell kezdened, lassan ideje elengedni a régi sérelmeket.

Ő majd visszakapja az élettől, erre ne legyen gondod mert ez mindig így van.

Ha sikerül új vizsgálatot intézni (ami szerintem nem lehetetlen) akkor is sokat számít hogy egy, az új és boldog életre készülő apával beszél vagy egy bosszúszomjas, a múltban leragadt emberrel.

Engedd el lélekben is a volt asszonyt és csak magaddal foglalkozz - ez fontos az életben is, de a vizsgálatok alatt meg pláne. :)

2012. júl. 9. 18:57
 65/86 A kérdező kommentje:
59-es! Nem kell maradniuk, az anya az mehet. Egy egyedül álló anyuka nem tudja itthon nevelni a gyermeket rendesen az anyagi körülmények miatt. Nem is kell! Mehet, majd én tudom. :)
2012. júl. 9. 18:58
 66/86 A kérdező kommentje:
Továbbá, egy Magyar gyermeknek, semmi keresni valója nincs más országban. Főleg úgy nem, hogy az "exem" (aki még papíron a feleségem) egy olyan férfihez készül kiköltözni akivel össz-vissz 4-szer ha találkozott.
2012. júl. 9. 19:12
 67/86 Shaddark ***** válasza:
100%

Azt azért mondd meg a bíróságon hogy ki nem engeded a lányod ha nincs lakás lefoglalva előre, nincs szerződése amivel dolgozhat és úgy általában nincsenek biztosítva a gyerek körülményei stabilan és bizonyítható formában.

Hát, én se hagynám a helyedben ezt a kiköltözést az ismeretlenbe egy ismeretlennel...

Jó hogy az élet játék meg minden, de egy gyerek felelősség, nem élhet úgy mintha lány lenne még.

Azt sem értem ha így él minek akarja megtartani a gyereket, az ilyen "majd lesz valami" életet egyedül kell élni... Én rád hagynám a helyében legalább egy évig, aztán magamhoz venném ha tudnám amikor már minden stabil és biztos.

2012. júl. 9. 19:20
 68/86 A kérdező kommentje:
Ja és már ezt egyszer eljátszotta. Még szeptemberben, akkor egy olyan férfihoz költözött el, innen 100 km-re akit meg azelőtt 1-szer látott. Természetesen oda is a kislányunkkal. De 2 hét után rájött, hogy nem jó parti, és visszajött.
2012. júl. 9. 19:24
 69/86 A kérdező kommentje:
A pszichológusra visszatérve. A múltkori szakvéleményben azt írta le, hogy traumatikus lenne a kislányunkra nézve az anyától való elszakítás. Én ma amikor már minden mindegy volt, megmondtam neki azt, hogy azért ez egy kicsit túlzás. Ő először védte az álláspontját, de utána belátta, hogy ezt megjósolni nem lehet, mi lesz ha.... Ennyit a szakvéleményről
2012. júl. 9. 19:51
 70/86 Shaddark ***** válasza:

Hát, komoly életfelfogásra vall hogy a puncijával akraja eltartatni magát akárkivel is mert mindegy neki :D

Mostanában hülyült meg vagy eddig tartott a rózsaszín köd nálad?

Ezt a fajta életszemléletet ami teljesen alkalmatlan a gyereknevelésre nem veszi észre a pszchi?

2012. júl. 9. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!