Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ellenséges a pszichológus?
Én másikat kérnék!
Később már nem lesz rá mód!
23/N
Végigolvastam az egyik válaszoló által linkelt történetet,és bocs,ha off vagyok,de ezt a részt nem értem (vagy nem akarom érteni)
.
" És akkor a konyhaszekrénynél megmutatja, hogy itt, itt, itt és itt, ezt legyen szíves, megtudná-e bőrőzni a csapot, stb... Mégis mikor hazamegy az ember, akkor becsukja az ajtót, és akkor 10 percig van egy kis fogcsikorgatás, egy-egy..., mert valahogy fel kell dolgozni. Mert én tudom, hogy, hogy láttam, bent voltam a házban, és láttam a képeket, láttam, hogy az egész lakást végigjártam, mert javítottam, és míg nekem Mo.-n vár a 3000 vagy 4000 könyvem, ott nem volt egy könyv sem. "
Szélhámos népség a leggtöbbje, tisztelet a minimális kivételnek.
Nálunk például az derült ki, hogy nincs érvényes regisztrációja, tehát elvileg nem is szakérthetett volna.
Pofám leszakad!
Az nem viseli meg a gyereket, ha kiszakítják a környezetéből, elveszíti a barátait, új környezetbe kerül, ahol senkit nem ismer, és nem érti mit beszélnek, szóval még egy új nyelvet is meg kell tanulnia? Ráadásul új iskola, stb. Hogy fog tanulni? Azért az még egy jó angolos felnőttnek sem könnyű, angol nyelven megérteni a tananyagot.
Szerintem ne hagyd magad és ezekre is hivatkozzatok.
Komolyan mondom, annyira fel vagyok háborodva a dolgon, hogy már azt fontolgatom mégis jogi tanulmányokat folytatok és otthagyom az orvosi képzéseket! Ez már nem, hogy logikátlan, de szinte szürreális, ami az ilyen ügyeknél is folyik!
Szerintem is menjen ahová akar, ha már ennyire keresi az útját, de a gyereket ne rángassa!
Mindenképp hozd fel, hogy először ahhoz a férfihoz vitte, akit alig ismert (isten tudja milyen ember... hiszen csak párszor találkozott vele + Mivel nem jött be neki akkor nem lehet egy jó emberismerő a feleséged, ergo veszélybe sodorja a gyereket), most pedig kivinné Londonba, mindenféle biztos alap nélkül. Szerintem nyilván nem gondol rá, hogy mi van ha a pasas kirakja, hogy fog hazajönni, miből fog élni stb.
Nem vall valami érett gondolkodású nőre, ne haragudj...
Szerintem írj egy listát azokról a dolgokról, amiket említettünk, illetve írd hozzá azokat, amik neked eszedbe jutnak, hogy egyiket se felejtsd el felhozni.
Az sem árthat, ha megfogalmazod magadban, miért lenne jó, ha a gyerek nálad élne.
Milyen a kapcsolatotok, milyen közös dolgaitok vannak és lennének (hobbik), milyen környezetet tudnál neki biztosítani (pl. biztos állásod van, van autód amivel el tudod vinni a suliba, vagy ha a tied marad a ház akkor ott nőtt fel, szereti a helyet, ott a közelben az iskola stb.).
A leírtak alapján nem gondolom, hogy az anyával élve felelősségteljes, komoly felnőtt válna belőle. (Esetleg ha te akkor is erősen kézben tartod a nevelését.)
Ezek alapján elég komolytalan nőnek tűnik az exed, aki fellángolások alapján vág bele új dolgokba. Mintha még nem nőtt volna fel teljesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!