Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért volt ellenséges a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ellenséges a pszichológus?

Figyelt kérdés
Felteszem itt a kérdést, mert úgy látom a régebbi bejegyzések nincsenek szem előtt. Ma meg volt a pszichológiai vizsgálat, a kislányunkra, a feleségemre és rám. A feleségem és kislányunk végig együtt voltak bent, majd én egyedül. A pszichológus nő, már támadóan kezdte az egész beszélgetést, hogy hogyan képzelem el, hogy én akarom nevelni tovább a kislányunkat, amikor én csak egy apa vagyok, és különben is a feleségem egy nagyon jó anya. Csak lestem. Szerintetek ez csak egy csel volt, hogy hogyan reagálok, vagy ennyire anyapárti volt a pszichológus? Mondjuk ettől függetlenül 1,5 órát voltam bent, és a végén még az ábrákat is elemeztem, de végig ennyire támadó volt velem a pszichológus.
2012. máj. 29. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 A kérdező kommentje:
Meg jött a szakvélemény. Jobb a vártnál, viszont az anyának kedvez. A gyermek és a feleségem véleményezése nem az igazságot tükrözi, ellentmondásos. Sem a gyermek sem az anyja nem olyan, ezt rengeteg közös ismerősünk is állítja, mint ahogy le lettek jellemezve. Bár ő a pszichológus, ő tudja. De az én jellemzésem sem helytálló, bár nem sok rosszat ír rólam. Viszont erősen érződik az anyapártiság az egész szakvéleményben. A vélemények teljesen csak az anya elmondására alapozódnak, aminek a fele sem igaz. Ami igaz, az meg csak őt minősíti, pl. több férfi. Mégis az anyánál lenne jobb helyen, mert így tudna a kislányom azonosulni a nő szerepekkel. Én a feleségemről semmi rosszat nem mondtam, sőt én elmondtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy egyformán szükség van a továbbiakban mindkét szülőre, ezzel szemben a feleségem kihagyott még az óvodai beíratásból is. Mégis azt írja a pszichológus, hogy én csak a saját szempontjaimat hangsúlyozom. Magyarul ez az egész nagyon összefüggéstelen.
2012. jún. 6. 15:08
 32/86 anonim ***** válasza:
100%
Fellebbezni. Az egész eljárás szakbarbár volt. Tökmindegy, miket írt rólad a nő.
2012. jún. 6. 15:37
 33/86 anonim ***** válasza:
100%

Azonosulni a nő szerepekkel, tehát magyarán az anyjától tanuljon, róla vegyen példát?

Jaj drága kérdező, hát nem irigyellek! Ne add fel, fellebbezz, gondolom van ügyvéded beszélj vele is, hogy valamit csináljatok.

Egyébként is rengeteg kislány nő fel az apjával, nem szokott ebből baj lenni. Még azoknál sem, akiknek esetleg az anyukája meghalt. Később lesznek barátnőik, vagy mindig ott egy nagynéni, nagymama vagy az apuka barátnője, akivel tudnak csajos dolgokról beszélni. De a te lányod simán találkozhatna az anyukájával tehát szerintem semmi sérülés nem érné, ha veled, az apjával nőne fel.

Különben mennyi idős is a lányod? Ő mit mond, kivel szeretne élni? Bár ha nagyon kicsi akkor ahhoz ragaszkodik aki akkoriban többet foglalkozott vele, nem feltétlenül tudja, hogy mi a jó neki.

2012. jún. 7. 00:10
 34/86 anonim ***** válasza:
100%
Amit írtál, nem egyedi eset. Tipikus példája a nemi diszkriminációnak. Sajnos a pszichológusok előre úgy állnak hozzá, hogy a gyereknek az anyánál a helye. Undorító, de a többségnél így van. Próbáld megtámadni, kifogásold az eljárást, kérd a bíróságot, hogy ne vegye figyelembe, mert egyértelműen elfogult volt a pszichológus. A gyerekeket a szülőktől függetlenül kellett volna meghallgatni, amit tett az szabálytalan.
2012. jún. 8. 13:11
 35/86 anonim ***** válasza:
100%

Én szintén kifogtam egy ilyet. Behívta az anyát, az elmondta a hazugságait és rágalmait rólam, majd engem. Nekemesett, hogy hogy tehettem ezt az anyával, és hogy a nők így meg úgy. Hiába mondtam hogy egy szó sem igaz abból, amit a feleségem elmondott, nem érdekelte. A gyerekeket is csak arról kérdezgette, amit az anya összehazudozott. Lesírt róla, hogy azt akarja kihozni, hogy az anyánál legyenek a gyerekek. A jellemzés pedig hiába volt nálam jobb, mégis más következtetést szűrt le.

Az egész eljárás hiteltelen volt, egy diktafonnal felvette amit hallott, de ha az nem tetszett neki, akkor visszatekerte és megint megkérdezte, egészen addig amíg a válasz elfogadható nem volt. Közben kazettát cserélt, a fülem hallatára meghallgatta egy korábbi család terápiás beszélgetését (ennyit az orvosi titoktartásról). Aztán pedig a számlán duplán számolta fel a költségek egy részét.

Honthy Kingának hívják, mindenki óvakodjon tőle!

2012. jún. 8. 13:21
 36/86 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy pszichológus mondta, hogy egy pár órás vizsgálatból semmit sem lehet kideríteni.

Az egész csak egy látszat, hogy a bíróknak legyen mire hivatkozni a döntésnél.

2012. jún. 8. 13:23
 37/86 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A pszichológus nem a megfelelően járt el, ez egyértelmű. Van ugyanis egy protokoll, ami szerint kell a vizsgálatot lefolytatnia. Ebben benne van az is, hogy milyen sorrendben kell meghallgatni a feleket és az is egyértelműen megtalálható benne, hogy mindezt külön-külön. Sajnos nem tudok itt linket adni, de keress rá, valószínűleg több szabálytalanságot is fogsz még találni.

Felháborító, hogy ilyen kontárokkal van tele a szakma, és senki nem tesz hivatalosan semmit, hogy az ilyenek ne praktizálhassanak.

2012. jún. 8. 13:34
 38/86 anonim ***** válasza:
87%
Nem vette fel diktafonra a picológus a beszélgetést? Ha igen, szerintem a bíróságon kérhetsz egy másik picológust, elfogultságra hivatkozva. De nézz utána a jogszabályoknak.
2012. jún. 8. 14:07
 39/86 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tanulsagos, bar sokkal korabbi eset. (A H. Kingara kerestem ra)

2012. jún. 8. 14:11
 40/86 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a történetben az a szörnyű, hogy nekünk "földi" halandoknak semmi sincs a kezünkben amivel meg tudjuk magunkat védeni. Ha lázadunk a szakértő ellen, akkor erre az a válasza, hogy ..naúgye megmondtam milyen agresszív stb. ember . Ha nem teszünk semmit, akkor meg ezért nem alkalmas a gyerek nevelésére. A bíróság pedig sokszor nagyívbe tesz arra, hogy utánajárjon a szakértőnek.Egyszerűen megfoghatatlanok - és dolgoznak tovább, tesznek tönkre életeket és közben nem kevés pénzt kérnek el a munkájukért.
2012. jún. 8. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!