Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ellenséges a pszichológus?
Azonosulni a nő szerepekkel, tehát magyarán az anyjától tanuljon, róla vegyen példát?
Jaj drága kérdező, hát nem irigyellek! Ne add fel, fellebbezz, gondolom van ügyvéded beszélj vele is, hogy valamit csináljatok.
Egyébként is rengeteg kislány nő fel az apjával, nem szokott ebből baj lenni. Még azoknál sem, akiknek esetleg az anyukája meghalt. Később lesznek barátnőik, vagy mindig ott egy nagynéni, nagymama vagy az apuka barátnője, akivel tudnak csajos dolgokról beszélni. De a te lányod simán találkozhatna az anyukájával tehát szerintem semmi sérülés nem érné, ha veled, az apjával nőne fel.
Különben mennyi idős is a lányod? Ő mit mond, kivel szeretne élni? Bár ha nagyon kicsi akkor ahhoz ragaszkodik aki akkoriban többet foglalkozott vele, nem feltétlenül tudja, hogy mi a jó neki.
Én szintén kifogtam egy ilyet. Behívta az anyát, az elmondta a hazugságait és rágalmait rólam, majd engem. Nekemesett, hogy hogy tehettem ezt az anyával, és hogy a nők így meg úgy. Hiába mondtam hogy egy szó sem igaz abból, amit a feleségem elmondott, nem érdekelte. A gyerekeket is csak arról kérdezgette, amit az anya összehazudozott. Lesírt róla, hogy azt akarja kihozni, hogy az anyánál legyenek a gyerekek. A jellemzés pedig hiába volt nálam jobb, mégis más következtetést szűrt le.
Az egész eljárás hiteltelen volt, egy diktafonnal felvette amit hallott, de ha az nem tetszett neki, akkor visszatekerte és megint megkérdezte, egészen addig amíg a válasz elfogadható nem volt. Közben kazettát cserélt, a fülem hallatára meghallgatta egy korábbi család terápiás beszélgetését (ennyit az orvosi titoktartásról). Aztán pedig a számlán duplán számolta fel a költségek egy részét.
Honthy Kingának hívják, mindenki óvakodjon tőle!
Nekem egy pszichológus mondta, hogy egy pár órás vizsgálatból semmit sem lehet kideríteni.
Az egész csak egy látszat, hogy a bíróknak legyen mire hivatkozni a döntésnél.
Kedves Kérdező!
A pszichológus nem a megfelelően járt el, ez egyértelmű. Van ugyanis egy protokoll, ami szerint kell a vizsgálatot lefolytatnia. Ebben benne van az is, hogy milyen sorrendben kell meghallgatni a feleket és az is egyértelműen megtalálható benne, hogy mindezt külön-külön. Sajnos nem tudok itt linket adni, de keress rá, valószínűleg több szabálytalanságot is fogsz még találni.
Felháborító, hogy ilyen kontárokkal van tele a szakma, és senki nem tesz hivatalosan semmit, hogy az ilyenek ne praktizálhassanak.
Tanulsagos, bar sokkal korabbi eset. (A H. Kingara kerestem ra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!