Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel évek óta nincs szex mit csináljak? Csaljam meg?
Bírom az olyan okos embereket, akik ilyen helyzetben rögtön tudják mondani, hogy ki a jó nagy k**va :D. Na olvassunk már a kifejezés után egy kicsit jó?!
Na mindegy. Egyébként én azt gondolom, hogy ez a gyerek miatt ne váljunk el dolog egy nagy kamu. A gyereknek csak rossz, ha látja, érzi a 2 ember elhidegülését, szenvedését. Úgy váljon felnőtté, hogy érzelemmentes házassági példa van előtte?! Kinek jó ez? Ha már nincs más választás, akkor el kell _szépen!_ válni, és olyankor kell a gyerek érdekeit nézni, olyankor kell ember módjára viselkedni egymással!
Válás után pedig találni egy megfelelő, szeretetreméltó társat mindkét félnek, és normális példa lesz a gyerek előtt. Persze, ha az egészségesen van nevelve, és el van neki magyarázva, hogy anyu és apu elválnak, de őt továbbra is szeretik, és mindenki boldog így stb.
Az én férjem egy olyan családban nőtt fel, ahol apuka verte anyukát, a szeretetnek pedig a szikrája sem igen volt meg. Válással csak fenyegették egymást, ezért rendszeres volt a megölöm a gyereket duma apuka részéről. Ez egy kicsit más, és nem is igen idetartozó példa, de a lényeg az, hogy szerintem ha nem hozható rendbe a házasság, akkor válni kell.
Egyébként én azt vettem észre, hogy Te szerelmes, vagy legalábbis szeretet a férjedet, csak a szex nem stimmel vele. Mások is írták, hogy azzal nem oldasz meg semmit, ha félrelépsz, mert az csak testileg lesz jó, lelkileg viszont padlón leszel.
Mondta már a férjed, hogy miért nem kívánja a szexet? 10évvel ezelőtt is ilyen kicsi volt az igénye rá?
Az a baj, hogy ha valaki ennyire nem kívánja, akkor azt puszta agyi döntéssel nem fogja tudni megváltoztatni. Szóval nem az lesz, hogy ő eldönti, hogy na oké, akkor mostantól szeretni fogja a szexet, és úgy is lesz.
Mondjuk szornyu lehet igy elni, meg nagyon fiatal vagy. Ha ravisz a lelkiismereted, akkor keressel pasit magadnak. Aztan ha ugy boldog leszel, hogy neha elmesz vele, es otthon a ferjedet szereted, akkor egyutt maradtok. Ha viszont nem mukodik, hogy kulso kapcsolatban talalod meg a szexet csak, akkor valjal el.
Nagyon fiatal vagy, hogy igy eljel egesz eletedben. Szerintem.
Ha esetleg még megpróbáldán azt, hogy mostantól kezdve ügyet sem vetsz az ügyre? Mintha nem is akarnád többé megbeszélni, mintha nem is lenne többé téma. De eközben járj kicsit kihívóbb ruhába, otthon is. De soha ne nézd hogyan regagál. Legyél kedves vele, a rosszkedvet stb-t ne lássa rajtad. Néha kicsit hanyagold el a kiszolgálását, menj el barátnőkkel ide oda. Járj valamilyen tanfolyamra, szakkörrre stb-re például. Lássa hogy kicsattansz a boldogságtól, élvezed az életet, tele vagy energiával. De a témát felejtsd el. Lehet akkor észbe kap, hogy hoppá milyen élettel teli kis felesége is van neki. Talán el van laposodva köztetek nagyon minden. Próbálj meg vele programokat szervezni, vagy váratlanul intézd úgy, hogy valami másfajta dolog történjen veletek. Más helyszín, más esemény stb. De ha erre nem reagál, vagy könyörögni kell neki, akkor hagyd. Te csak legyél gyönyörű, élettel teli nő. Kedves, türelmes, de fitt, boldog, mosolygós anyuka. Rá se hederíts. Aztán meglátjuk mi lesz. Ha ő nem reagál erre egy jó hónapig semmit, akkor tényleg vagy a férfiakat szereti, vagy van valakije, akkor esetleg elkezdhetsz kicsit óvatosan nyomozni. Vagy még esetleg valami történik akkor amikor kíván és közben azt mondja hogy most nem ér rá. Valami megakasztja. Próbálj véletlenül intézni olyan napokat, estéket amikor ketten vagytok otthon, a gyerek mamánál, barátnőnél, és nem jöhet haza valószínűleg egy jó ideig, meg váratlanul. Lehet akkor ő is megnyugszik és nem feszélyezi a gyerek. Mikor ketten vagytok akkor se szállj rá, ne erőltesd a dolgokat. Legyél csinos ruhában, hallgass zenét, közben táncolj, énekelj, légy vidám. Hátha megtetszik neki. Próbáld még ki ezeket, mielőtt mást csinálsz. Legalább egy hónap kell rá, talán. Addigra valamit kell reagálnia, legalább elkezdenie reagálni, ha szeret még és tetszel neki egy kicsit is. Ha ezek nem jönnek be, még esetleg féltékennyé lehetne tenni egy másik pasival. De nem megcsalásra gondolok. Akár eljátszani étteremben, vagy bárhol, hogy bókol neked egy férfi, vagy akár több. Te kedvesen visszamosolyogsz, de illendően, de kicsit csábosan elutasítod. A férjed ezt lássa. Hátha. Valamilyen hatással kell hogy legyen rá, ha még érez valamit irántad. Ha végképp nem jön be semmi, akkor talán a válás lehet megfontolandó, persze ha tudsz hol lakni a kisgyerekkel és anyagilag is kijöttök, egyébként bármilyen nehéz lehet várni kell míg kicsit nagyobb lesz a gyerek. Majd írd meg esetleg bejött e valami amit mondtam, írtam, vagy bárki írt. Kíváncsi vagyok rá miért viselkedik így.
De ahhoz hogy ő észrevegyen, neked is kell változtatni, magadon, az életeteden, stb-n. Most nem találom a megfelelő szót. De más megvilágításban kell bemutatni az alanynak az 'előadást", mert akkor olyan dolgokat is meglát ami emígy unalmas számára. Majd írj!!!
nyolcaska, meg a 12 es - ne keverjük össze egy egészséges nő nemi szükségleteit egy pénzért szexelő egyénnel .
Aki ezt teszi az maga is egy k...a , mert semmi másért nem türi meg a félig ipotens férjét maga mellett , csak azért mert szült neki 1-3 gyereket és most beült a házba és megvan mindene és lusta hogy változtasson az életén , mert a pénz számit csak neki . de hogy az eszébe sem jut hogy ne kikopott melegítőben várja a párját , hanem esetleg egy testhezálló szerrkóban , - na ez már sok az agyának . jaaaaaaaaaaaa, hogy felszedett 40 kiló plusszot ????? és nincs neki való méret ?
drágaságok , akkor maradjatok tovább is otthon a kihült kapcsolattal , de ne húzzátok vissza azt aki szeretne még ÉLNI !!!!
nem baj ha ezért most utálni fog az ország 80 % férjezett aszonykája , de nézzetek tükörbe .
én csak azt kívánom hogy nagyon sokáig éljetek , és nézzétek hogy lehet változtatni - és szenvedjetek csak tovább egy rosz házasságban tovább .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!