Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel évek óta nincs szex mit csináljak? Csaljam meg?
Lehet hülyén hangzik amit írok, de ha neki nem kell, Te miért "szenvedj"?
Menj, éld az életet, azért mert Ő a savanyú uborka , Te ne legyél az ecet.
Ha igényeid vannak, hát elégítsd ki!
Nem azt mondom, hogy fűvel fával, de szerezz egy állandó partnert, akivel össze-össze jöttök.
Utolsó kommentjeidben magad ábrázoltad a helyzet lényegét (kényelem, háztartás miatt van veled, kihasznál Téged), és a lehető legjobb megoldási javaslatot is tetted a férjed számára (vegyen fel takarítónőt). Ja hogy a takarítónőnek fizetni kell? Hát az élet nehéz...
Mi a fontosabb Számodra: a férjed kényelme, tiszta ruhája, vacsorája, vagy a Te önbecsülésed, boldogságod? A megcsalás nem megoldás, nem egyenes út, és amilyenek az emberek, még Téged szólnának meg! Üljetek le beszélni, öntsetek tiszta vizet a pohárba, beszéljétek meg, hogy tudtok-e még boldogan élni, és mit fogtok tenni érte? Ha a férjed nem működik ebben együtt, és Téged nem tesz boldoggá a langyosvíz, akkor ne maradj benne. A gyereknek az számít, hogy tudja, számíthat mindkét szülőjére, önmagában a válást kibírja egy gyerek - inkább, mint a szülei rossz házasságát, az anyja boldogtalanságát.
A Te boldogtalanságod szempontjából szerintem akár mindegy is, hogy van-e valakije, vagy nincs. Ha megcsalt, rossz, de ha nem, és úgy sem kíván, az se jobb.
Aki engem így semmibe vesz, annak biztos nem főznék vacsorát. (Bár aki engem igazán tisztel, annak nem is természetes, hogy én szolgálom ki.)
Hypathia
Nalunk is nagyjabol ez a helyzet, annyi kulonbseggel, hogy mi nagyon szeretjuk egymast. Mindent megad nekem, nem feltekeny meg orokke dicser is, hogy milyen szep vagyok.
A munkahelyen annyira kifarasztjak, hogy azt mondja azert nincs kedve szexszelni.
Sokszor nem ertem en sem, de mondom mi nagyon jol elvagyunk azon kivul. Nem tudom, hogy lehetne felebreszteni a vagyat? Pedig mar mindent megprobaltam en is :( es persze nem tudnam massal elkepzelni az eletem.
En tudom, hogy nem csal meg, mert mindig egyutt vagyunk, amikor nem dolgozik, es ha dolgozik is gyakran felhiv, ja es nagyon figyelmes:))Meg azt is oda irnam, hogy csak 30 eves:(
32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!