Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel évek óta nincs szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel évek óta nincs szex mit csináljak? Csaljam meg?

Figyelt kérdés
Évek óta döcögős a szex, ha van egyáltalán.Mindig panaszkodom neki, hogy niért nincs, unom, hogy mindig nekem kell kezdeményeznem,és ő mindig olyan szex után mint akit kifacsartak, állandóan alszik,mintha kiütötték volna.Van egy egéves gyerekünk,emiatt válni nem akarunk, de 10 évem már tönkretette, hogy nincs szex, de megcsalni valahogy nem megy.Mondtam neki, hogy akkor éljük nyitott kapcsolatban,és ha mindenkinek jó így, akkor a gyerek is együtt látja a szüleit.Férjem tudom, hogy kényelmi szempontból nem akr válni, mert akkor nem láthatja a fiát csak egy héten egyszer kétszer.De nekem így nem jó, nekem kell a testi együttlét,mert nő vagyok.Mit csináljak? Évek óta ilyen, nem hinném, hogy meg fog változni, azt mondja nics senkije.Habár áén nem hiszek neki!
2009. jún. 27. 15:28
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
50%

Ez mit jelent, hogy "azt mondja nincs senkije, habar en nem hiszek neki"??? Azert amikor valakivel egyutt el az ember, akkor igenis tudja, hogy van-e vaj a fule mogott vagy sem. Lehet hogy honapokig, vagy 1 evig nem jossz ra, de azert evekig? Evekig nem jottel meg ra, hogy megcsal-e vagy sem?

Most akkor megcsal teged vagy sem? Nem tudod? Ezt nem hiszem el!

Ha megcsal, es nem szexel veled, akkor valjal el tole, ne alazkodjal meg elotte.

Ha pedig biztosan tudod, hogy nem csal meg, akkor gondolkozz, hogy mi er neked tobbet? Egyedul a kicsivel esetleg nelkulozni, mert nem keresel jol, nincs hova mennetek lakni...stb. de lesz jo szex mindig az uj pasiddal. Vagy egyutt elsz tovabbra is a ferjeddel ahol mindened megvan, de szex nincs.

Ezt neked kell eldontened, neked mi a jobb, a fontosabb.

2009. jún. 27. 23:40
 22/41 anonim válasza:
71%
Na, aki azt írta, hogy lehet élni házasságban szex nélkül, annak azt kívánom, hogy próbálja ki!!! Együtt érzek a keves kérdezővel, nálunk 6 hónapos a gyerek, de majd egy éve nincs rendben a szex. Még terhesen meg is értettem, hogy nem akarja a baba miatt, bár az se volt jó. De azóta is könyörögni kell neki, mindig mondja, hogy most itt fáj, ott fáj, persze ha nekem megjön, akkor egyből nincs semmi baja. Kicsit fura....... pedig nem vagyok egy csúnya nő, mégse kellek neki.... Nem tudom, mit tegyél, én is ezen töröm a fejem nap, mint nap.
2009. jún. 28. 06:41
 23/41 anonim ***** válasza:
61%

Én vagyok az, aki mondta, hogy tarts szeretőt, és legusztustalanoztak.

Mondhat bárki bármi, lehet itt Rám köpködni, de én egy percet sem maradnék olyan férjjel, aki nem nem elégít ki.

Ráadásul ezt már több éven keresztül hanyagolja.

Az csak hab a tortán, hogy még csak 34 évesekről van szó.

Fiatal vagy, lépj, éld az életed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. jún. 28. 10:00
 24/41 anonim ***** válasza:
86%

Nem lehet egészen véletlenül, hogy meleg a férjed?

Férfiaknál nem túl gyakori, hogy elvannak, mint a befőtt...az én férjem azt mondta, akkor is arra gondol, ha nem mondja.

2009. jún. 28. 11:42
 25/41 anonim ***** válasza:
86%

Hú, én meg eddig azon problémáztam, hogy az 50 éves párom csak heti egyszer akar szexelni.. ezek szerint örülhetek.

De ha egyáltalán nem lenne igénye a szexre, akkor szakítanék vele.

2009. jún. 28. 13:19
 26/41 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk azert azt nem ertem, hogy miert most jut eszedbe, amikor mar van egy 1 eves gyereketek, hogy nem jo neked a szex nelkuli elet?!

Azt irod, hogy "de 10 evem mar tonkretette, hogy nincs szex". Eddig a 10 evben nem hianyzott a szex?

Nekem ez orult magas amit irsz!

Vagy meg az lehet, hogy egy nagyon gazdag ffi-hoz mentel hozza, es evekig fel sem tunt, hogy nincs eleg szex koztetek, hiszen a penzevel "kielegitett". Mert sok ilyen is van.

2009. jún. 28. 14:12
 27/41 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Én is arra tippeltem, hogy a férfiak felé fordult időközben a férjed, aztán még beugrott az is, hogy beszéltetek-e arról, hogy neki hogyan lenne jó a szex? Lehet, hogy extrémebb a szexuális vágya, amit nem mer neked elmondani, mert úgy gondolja, hogy úgyis elhárítanád. Nem lehet erről szó? Megismerkedésetekkor is ritkán akarta?

2009. jún. 28. 20:18
 28/41 anonim válasza:
90%
Ha egyébként tudsz vele beszélni, mindenképp beszéld meg vele. A 16:38-nak is igaza van és azoknak akik a megcsalás mellett érvelnek (ez mind személyiség kérdése). A nyitott házasságot a gyerek is hamar észreveszi, nem a legjobb. Még ami komolyan segíthet: megpróbálhatnád valamelyik keleti szexuális tanítást bevetni (tantra, tao, kama-szútra), hátha felkeltené az érdeklődését és rájönne hogy a szex nem 2 perc és eldőlünk, mint egy zsák.
2009. jún. 29. 08:13
 29/41 A kérdező kommentje:
Megnyugtatok mindenkit, hogy nem gazdag a férjem.Én sem vagyok gazgag, mielőtt valaki azt vágná a fejemhez, hogy a pénzemért van velem. Egyébként meg az első 1-2 évben rendszeresen voltunk együtt,de akkor sem napi szinten.Amúgy én sem vagyok szexőrült, de az, hogy semmi nincs, és ha valami van is azt is én erőltetem, az nekem már megalázó kicsit.Ha együtt vagyunk nagy ritkán, akkor is olyan langyos az egész.:( Tudom én szúrtam el, minek mentem hozzá, de szerettem, sőt, még most is szeretem, de hogy nincs oda értem, ez egy nőnek nagyon fájó.Fiatal vagyok, lehet, hogy jobban járok, ha más férfi után nézek.Csak hát a gyereket is néznem kell, nem szakíthatom el az apjától önző módon.Nagyon nehéz a helyzetem, az éremnek két oldala van.
2009. jún. 29. 14:27
 30/41 anonim ***** válasza:
86%

Ülj le komolyan a pároddal beszélni a szexről. Menjetek el pár terápiára, beszéld rá hogy menjen el pszichológushoz, derítsétek fel miért nem kívánja a szexet.

Ha más nem megy, akkor meg marad a válás.

2009. jún. 29. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!