Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnak a szüleim!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnak a szüleim!?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy apám megcsalta anyát és már ez az ügy megy már pár hete, de most derült ki, hogy mi is volt. Apám már többször is megcsalta, több éven keresztül. Apám ma haza jött, elkezdődött a veszekedés és le ócsárolta anyát. Én neki mentem és kivágtam a házból. Katolikus/hívő vagyok, Katolikus iskolába járok és már a hitemet is elveszítettem, mert mindig kértem, hogy legyen jó a családom, de nem lett az! Ha elválnak, akkor lehet, hogy apámhoz kerülök amit nagyon nem akarok, de az is lehet, hogy elvisznek gyámságba a 4éves húgommal együtt, mert anya nem keres annyit, hogy nála legyünk mind a 2-en. Mit csináljunk ????!!!!!

2012. máj. 16. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Emellett, amit az utolsó írt, van még az önkormányzatnál is lehetőség kérni segítséget. Ingyen étkezés suliban és oviban, ingyen tankönyv. De ezeket már írták.

Ha a bevétel kiadás arány olyan, akkor adhat az önkormányzat lakhatósági támogatást is, mint egyedülálló szülő, anyukád kérheti.

Meg, ha tudsz, te is vállalhatsz szorólapozást, meg hasonló diákmunkát így meg tudod magadnak venni, ami szükséges és így a tesódnak és anyudnak marad elég pénz.

És ne félj, nem vehetnek olyan könnyen el tőle.

16 évesen, te lehetsz most anyud támasza. Segítsd amiben csak tudod.

2012. máj. 17. 12:36
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a válaszokat!

Én is szoktam menni napszámba. De az csak nyáron van...de ott megkeresem a 4.000 Ft-ot naponta, igaz, hogy 10 órát kell dolgozni, de az a kevés pénz is számít! A diákmunkát megkérdeztük, azt mondták, hogy nincs hely, nem kell még egy diák a munkára... pedig ha jól tudom, csak 3 ember szórólapozik, meg ilyen fajta munkát csinál...szóval szerintem még simán beleférne 1-2 ember.

2012. máj. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!