Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleim elválnak, kinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim elválnak, kinél fogok maradni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, anyukám be szeretné adni a válópert, én viszont mindkettő szülőmet szeretem, és nemtudom kinél maradjak. Nyílván anyukámhoz kicsit jobban húzom, de neki hivatalosan nincsen munkája, és apukám egyébként is többet keres bár most megszűnt a munkahelye, tehát nemtudom mi lesz. Úgy tudom ahhoz itélnek, aki eltud tartani, illetve megkérdeznek hogy kivel akarok maradni, így van ez? Nem szeretném egyikőjüket se "megsérteni", azáltal h kinél maradok... 16 éve házasok egyébként.
2009. dec. 1. 20:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőjüknél legyen egy szobád,ahová mindig hazamehetsz.Ez nem épp válasz,de egy ötlet,ami nálunk bejött.
2009. dec. 1. 20:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy kinél maradsz, úgyis mehetsz ide is oda is. Viszont ha anyud nem tud eltartani az hátrány lesz a bíróságon is meg az mindennapokban. Nem kell választani, mindkettőnél maradsz egy kicsit.
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
akkor döntheted el kinél maradsz ha betöltötted a 16-ot. Általában az anyához szokták ítélni, de mondjuk ha az apa el tudná tartani a gyereket de iszik meg volt már ügye rendőrségen vagy valami ilyesmi akkor biztos hogy nem.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen már megkérdeznek kinél szeretnél maradni. Rendszerint az anyánál marad a gyermek, de manapság már az apánál is elhelyezhetik.Beszéld meg velük az érzéseidet, mert néha a szülők elfelejtkeznek a gyerekről, aki a legérintettebb.
2009. dec. 1. 20:25
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

14 évesen már eldöntheted kivel akarsz lakni!

A bíróság úgy dönt ahogy te szeretnéd!!

2009. dec. 1. 20:29
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

hát én 10 vagy 11 voltam, mikor anyámék váltak, és megkérdezték, hogy mit akarok...

én anyámat választottam, és nála is maradtam, pedig munkája se volt, mivel rokkantnyugdíjas...

és ez kb. 8 éve lehetett...

2009. dec. 1. 20:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

meg fog kérdezni Téged is a bíróság. mivel írtad, hogy mindkettőt szeretet ezért úgy gondolom, hogy teljesen mindegy mit mondasz a bíróságon mert szereted őket és ha a szüleid is beleegyeznek akkor szabadon választhatsz pl. hogy egyik héten itt, a másik héten meg ott alszol.

szerintem ez teljesen korrekt dolog lenne.

2009. dec. 1. 20:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Van a rokonságunkban egy család,akik elváltak,amikor a lányuk 12 éves volt.A kislány a bíróságon kijelentette,hogy mindlettőjüket szereti és szüksége van mindkettőjükre.Akárkinél helyezi is el a bírónő,ő akkor is hol az anyjánál,hol az apjánál fog lenni.A Biróság a kilány meghallgatása alapján közös szülői felügyeletet határozott meg,Egyik szülő sem fizetett a másiknak tartásdíjat.A kislány valóban vándorol a szülei között,és igen kiegyensúlyozott nagylány lett.

Talán te is próbáld meg ezt az utat.

2009. dec. 1. 20:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Sajnállak, mert nagyon rossz lehet ennyi idősen eldönteni, hogy kinél akarsz maradni. Nekem 3 éves volt a kislányom, amikor elváltunk. És még így is voltak helyzetek, amik nagyon megviselték. Most 11 éves.
2009. dec. 1. 21:02
 10/15 anonim ***** válasza:
beszéld meg a szülőkkel, hogy kihez kerül, bár szerintem jobb lenne, ha anyuddal maradnál, 16 évesen aztán eldöntheted, hogy végül kivel is akarsz maradni állandóra!
2009. dec. 1. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!