Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt feleségem 2gyerekemmel elköltözött új párjához. Innen 230km-re. Mit csináljak?
Hát nagyon sajnállak, de főként a gyerekeket.
Tudomásom szerint 100 km-es körzeten belül költözhettek volna jogilag, bár lehet, h tévedek...nem akarok butaságot mondani.
Arra nem gondoltál, hogy odaköltözöl? Csak egy ötlet, nem tudom, hogy megvalósítható e...
Egyébként a megváltozott körülményekre tekintettel kérheted a kapcsolattartás újraszabályozását a bíróságon. Bár gyors eredményt szerintem ez sem hoz. :(
Kitartást és sok erőt kívánok!
ui: Mennyi idősek a skacok? Levél? Telefon? Netes kapcsolattartás? Tudom, nem ugyanaz, de mégis valami....
Menj el a gyamugyre.Nem koltozhet el ilyen messzire a beleegyezesed nelkul a gyerekekkel.
Mivel o ilyen gerinctelen a sajat gyerekeivel, hogy nem erdekli a lathatas akkor igenis tedd meg a jogi lepeseket.
Elhiszem, hogy konnyebb a nonek nelkuled csak ez nem igy mukodik.Itt nem a no, de nem is te hanem a gyerekek szamitanak es az o jogaik.
A gyomrom fordul fel az ilyen anyaktol.
Es gratulalok azoknak a valaszoloknak akik az apat vadoljak mindennel.Gondolom ti is olyanok vagytok, mint a volt feleseg.Es ezt nokent mondom, aki nem tesz keresztbe apukanak ezaltal a gyereknek.
Nem akarok butaságot írni, de én úgy tudom, hogy ilyen esetben a volt feleségednek kell biztosítania azt, hogy láthasd a kicsiket.
Tehát vagy ő viszi hozzád két hetente őket, vagy állja az utazási költségeket, ha te mész értük.
De tényleg menj be a gyámhivatalba, ott biztosat tudnak mondani.
L/25
A gyomrom fordul fel az ilyen esetektöl. :( Miert kell a ket szülö valasaba belekeverni a ket gyereket? Es miert ilyen aljas modon??? A gyerektartas kell, de a lathatasban mar nem partner az anyuka?
Gyamhivatalba mennek, de izibe! A gyerekek meg kicsik, akarmit megetetnek velük, a helyedben nem hagynam, hogy ilyen ritkan lassanak, mert szep lassan elidegenülnek töled. Az uj partner sosem lesz az apukajuk, mert apukajuk mar van, megpedig te, Kerdezö. A uj feleseged meg jofej, hogy segit neked, igazi tars az ilyen. Tartsatok mindig össze, ezt is meg fogjatok oldani, mert van jogi segitseg nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!