Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt feleségem 2gyerekemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt feleségem 2gyerekemmel elköltözött új párjához. Innen 230km-re. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010.szeptemberben elváltunk.Volt feleségem 2gyerekkel 2011.novemberben szó nélkül elköltözött messzire(230km).2011.dec.28óta nem láttam a gyerekeimet.Bíróság papír szerint 2hetente hozhatom el a gyerekeimet,akkor még közelben laktak,nem volt probléma.Most az a baj,hogy gyerektartás mellé benzinköltséget(2szer oda-vissza:920km),az kb 35ezer ft benzint,kaját,ajándékot már nem tudom fizetni.(Havonta majdnem 100-110ezer ft)Fizetésem 90ezer ft!Mit csináljak????
2012. máj. 12. 05:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen,webkamerán tartjuk a kapcsolatot,csak az zavar,h exem és pasija is ott vannak gyerekek mellet és figyelnek.Mivel gyerekek kicsik,a lányom 8éves a fiam 6. Ezért se jó a sok utazás. Gyerekek megértik,szerencsére,elmagyaráztam nekik,hogy nyáron jöhetnek 2hétre,és mindent bepótolunk(szülinap,húsvét,stb). De akkor is nagyon rossz érzés,és nagyon hiányzik a 2gyerekem
2012. máj. 12. 08:42
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Mindenképp mennék a gyámhivatalhoz, mert így nem lehet tartani a 2 hetet, igenis jól megszívatnám azt a nőt, nem érdekel hogy nő , és akkor mi van? nem maradhat ott az apa mert féltékeny az új farka, hát no komment. Feljelenteném a fenébe, de ha már a gyerektartást feleznéd mert utazgatsz miatta akkro kiverné a hiszit a hülye p.icsája, mert ez a törvény, a törvény szerint meg nem 200 km-re kell menned a gyerekért....
2012. máj. 12. 09:41
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Hát nagyon sajnállak, de főként a gyerekeket.

Tudomásom szerint 100 km-es körzeten belül költözhettek volna jogilag, bár lehet, h tévedek...nem akarok butaságot mondani.

Arra nem gondoltál, hogy odaköltözöl? Csak egy ötlet, nem tudom, hogy megvalósítható e...

Egyébként a megváltozott körülményekre tekintettel kérheted a kapcsolattartás újraszabályozását a bíróságon. Bár gyors eredményt szerintem ez sem hoz. :(

Kitartást és sok erőt kívánok!

ui: Mennyi idősek a skacok? Levél? Telefon? Netes kapcsolattartás? Tudom, nem ugyanaz, de mégis valami....

2012. máj. 12. 10:43
 14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen aranyosak vagytok.Lányom 8éves,fiam 6éves.csak webcamon tartjuk a kapcsolatot,mert még kicsik a netezéshez.Levelezéshez még nem értenek.Lányom most tanul írni,olvasni.Mobiltelefon még nincs nekik,de szóltam,h veszek a lányomnak telefont,h sms-ezzük,mondta exem,még kicsi ehhez,utána eszembe jutott,h pl exem is elsmsezheti a pénzt. Én sajnos nem tudok odaköltözni,mivel hallássérült vagyok,kevés olyan munkahely van,ahol beteg embereket vesznek fel,és kevés a munkalehetőség.És van 2.családom is,mivel újranősültem,itt is van gyerek,segítenek nekem sok mindenben.Majd 2.feleségem hétfőn bemegy gyámhivatalhoz megérdeklődni,hogy ilyenkor mi van.Köszönöm a tanácsokat.
2012. máj. 12. 10:54
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Menj el a gyamugyre.Nem koltozhet el ilyen messzire a beleegyezesed nelkul a gyerekekkel.

Mivel o ilyen gerinctelen a sajat gyerekeivel, hogy nem erdekli a lathatas akkor igenis tedd meg a jogi lepeseket.

Elhiszem, hogy konnyebb a nonek nelkuled csak ez nem igy mukodik.Itt nem a no, de nem is te hanem a gyerekek szamitanak es az o jogaik.

A gyomrom fordul fel az ilyen anyaktol.

Es gratulalok azoknak a valaszoloknak akik az apat vadoljak mindennel.Gondolom ti is olyanok vagytok, mint a volt feleseg.Es ezt nokent mondom, aki nem tesz keresztbe apukanak ezaltal a gyereknek.

2012. máj. 12. 12:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok butaságot írni, de én úgy tudom, hogy ilyen esetben a volt feleségednek kell biztosítania azt, hogy láthasd a kicsiket.

Tehát vagy ő viszi hozzád két hetente őket, vagy állja az utazási költségeket, ha te mész értük.

De tényleg menj be a gyámhivatalba, ott biztosat tudnak mondani.

L/25

2012. máj. 12. 14:46
 17/19 A kérdező kommentje:
3.hozzászólónak a válaszom: Szívesen ülök vonatra,de az a baj,hogy 5-8órás az út oda,vissza is 5-8órás.Este érünk haza,fürdés,vacsora,alvás.Másnap reggel vihetem is haza a gyerekeimet. Ha nem hiszel nekem,nézd utána neten,megadom az indulási és érkezési útvonalat!!!!!!
2012. máj. 13. 11:27
 18/19 anonim ***** válasza:

A gyomrom fordul fel az ilyen esetektöl. :( Miert kell a ket szülö valasaba belekeverni a ket gyereket? Es miert ilyen aljas modon??? A gyerektartas kell, de a lathatasban mar nem partner az anyuka?

Gyamhivatalba mennek, de izibe! A gyerekek meg kicsik, akarmit megetetnek velük, a helyedben nem hagynam, hogy ilyen ritkan lassanak, mert szep lassan elidegenülnek töled. Az uj partner sosem lesz az apukajuk, mert apukajuk mar van, megpedig te, Kerdezö. A uj feleseged meg jofej, hogy segit neked, igazi tars az ilyen. Tartsatok mindig össze, ezt is meg fogjatok oldani, mert van jogi segitseg nektek.

2012. máj. 14. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Magyarországon laknak???Mert országon belül oda viszi ahova akarja a gyerekeket.Feljelenteni akkor lehetne ha a beleegyezésed nélkül külföldre mennének.Az hogy biztosítania kell a láthatást,a gyakorlatban azt jelenti,hogy nem akadályozhatja meg,de nem kell neki vinnie hozzád,hanem te mehetsz ha akarsz,és tudsz.Szóval ha Mo-n laknak akkor sajnos az van,hogy ilyen szar helyzetbe kerültél,de az exed nem tett semmi törvénybeütközőt.Sajnálom amúgy :(
2012. máj. 15. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!