Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem joggal követeli azt a pénzt amit plasztikai mütétekre költöttünk váláskor? Nem dolgoztam
amúgy ha házasság alatt neked semmilyen jövedelmed nem volt, és ő tartott el akkor te onnan semmit nem fogsz kapni, szép is lenne hogy ha az egyik dolgozik a másik meg lustaságból nem és váláskor feleződne minden
Szerintem a műtét árát nem fogja visszakérni, elég gáz lenne ő rá nézve is, meg ha azt mondod hogy ő kérte akkor meg végkép nem kérheti vissza, azt meg ő se és te se tudjátok bizonyítani, hogy valójában miért is történt ez a műtét, szóval ezzel nem fognak foglalkozni
És milyen műtét volt, kövérítő? túl vékony voltam bla bla....pfff
a sok hülye, hogy védik, de ha plasztikcica megy az utcán egyből ribancozzátok, itt meg nem dolgozik a csaj, el van tartva, ki tudja hány emberrel kef.élt félre meg használta ki a férjét de kö.csög férj...no komment. Ilyenkor hol vannak azok a hozzászólók akik azt írják, hogy egy ember okkal haragszik meg a másikra ha ilyet tesz váláskor?....
27 es igen ő mütött hude kicsi a világ. Téged is ő mütött vagy ott dolgozol?
Parral előtti hozzászolo én sose csaltam mg a férjem és ő követelte hogy ne dolgozzak mert féltékeny volt arra hogy akkor férfiakkal kell beszélgetnem. Naponta óránként hívott valamikor sürübben. A telefonon kutatta a táskámban kutatott éjjelente fizioterápiara se mehettem mert férfi volt a recepciós.betegesen féltékeny volt a férjem pedig oka semmi nem volt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!