Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért mindig a 3. -at gyűlölik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a 3. -at gyűlölik az elvált/elhagyott nők? Nem lenne nekik is könyebb, ha belátnák, hogy kiüresedett-kihűlt a kapcsolatuk-házasságuk és ezért ők ketten a felelősek és nem a 3?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 11:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Igen szomorú dolgok vannak az életben.A legrosszabb egy válást átélni ugy hogy még az egyik fél imádja a párját.Amit te írtál azt dijazom ,de avval nem értek eggyet, hogy én legalábbis nős pasival nem állnék szoba akár mennyire is tettszene vagy akarna engem .Megmondanám neki a véleményemet.Nagyon sajnálom azokat a gyermekes férjes nőket akik mindent meg tesznek a férjükért és még sem becsülik meg a feleségüket .Inkább egy idegen nőt aki semmit nem tesz meg érte csak eggyet...../nem írom/ mert tudja mindenki.Sajnos ezt tapasztalatból írom ,mert benne vagyok .Én is szakitottam és mögötte alig negyed évszázad van .Ami nem kevés .Ott tartok hogy bele örülök pedig nekem volna okom nem szeretni mert ő csalt meg.És még vagyok olyan bolond hogy szeretem de ez a szó nem is jó szoval ,,imádom,, de miért nem tudom.Mindig az jár a fejembe hogy őneki nem fáj és nem bántja a negyed évszázad ami volt ? na ennyi . Szóval a hozzá állásod jó .Becsülöm értékelem az ilyen hölgyeket.Szép napot!
2009. jún. 24. 15:57
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy minden kapcsolatban van hullámvölgy, és nem ízléses, ha valaki erre rárepül. Igazán szívet melengető olyasmit olvasni, hogy valaki a pillanatnyi érzelmeit félre tudja tenni, és megmenti másnak a házasságát. Ilyen történetekért érdemes élni, komolyan.

Én sem rondítanék bele más házasságába. És mindig arra gondolok, hogy mi lenne, mit éreznék, ha én lennék a "másik" nő?

Mindez akkor is, ha a házsfeleknek olykor komolyan magukba kell(ene) tekinteniük.

2009. jún. 24. 16:02
 13/22 anonim ***** válasza:
29%

Én is ilyen helyzetben vagyok, csak hát nálunk a feleség kitartó. A párom elmondásaiból tudom, hogy többször szakított a jelenlegi neje vele mielőtt összeházasodtak (ő az állandóságot kereste, mármint a párom) mi már ismertük egymást előtte is, de valamiért csak a házasságkötés után jöttünk össze. A feleség most foggal-körömmel harcol, hogy ne váljanak, pedig bizonyítottan már előtte sem voltak mindig sülve-főve csak voltak "jobb" időszakaik. A feleség elég hamar rájött, hogy én vagyok a harmadik és ahelyett, hogy tett volna valamit a férjéért, a házasságáért inkább elkezdett vele bunkózni, nekem meg üzengetni. Ez odáig fajult, hogy nem főz, nem mos, nem takarít, nem vesz kaját azonban mindent csak kizabál a hűtőből, magának meg emellett magának rendel mindig kaját a párom meg nálam vacsorázik, vagy épp egy gyorsétteremben. Én vagyok a szemét a hölgyemény szemében, aki tönkretette a házasságát és a gerenda nála aztán akkora, hogy majd hanyatt vágja magát tőle, de észre nem veszi. A válást is csak odázza.

És én is voltam már a "megcsalt" nő. Engem is hagytak el és gusztustalannak tartottam, hogy az akkori párom miért nem tudott szemtől szemben elmondani mindent. De elmúlt ők szeretik egymást, én találtam magamnak újabb problémát amit oldogathatok meg. Ilyen az élet. :)

2009. jún. 24. 22:15
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Külön azoknak, akik őszintén és tapasztalatból beszéltek! Sajnálom, hogy jónéhányan megint lepontozták őket, gondolom az elvált feleségek jártak erre :)

2009. jún. 24. 22:22
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Talán az elvált feleségeknek is van valami közük az ügyhöz, nem? Vagy az mellékes, hogy ők mit éreznek és gondolnak?
2009. jún. 25. 08:39
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Könnyebb egy idegent gyűlölni, mint azt, akit szeretsz.
2009. jún. 25. 11:14
 17/22 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nem vagyok elvált feleség, de azt hiszem nem is baj, ha én így gondolkodom. És akkor mi van, ha te megszerzed azt a férjet, elválnak miattad, a tied lesz, aztán egy másik "harmadik" miatt a te gyönyörű házasságod megy tönkre? Ebbe még nem gondoltál bele? Azt hiszem, akkor nem fognád annyira a harmadik-ok pártját. Nem voltam soha szerető, mert egyszerűen undorítónak tartom, hogy az én párom is olyan hazug legyen, hogy velem csalja meg a párját! Tudod vannak még olyanok, akiknek ilyenekhez nem fűlne a foguk, azért pontozták le a töbieket...
2009. jún. 25. 11:24
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Elég gusztustalan megjegyzés volt ez a biztos az elvált feleségek jártak erre.

Lehet, a szerető nyeregben érzi magát, ha szétszed egy családod és a férfi őt választja, de lássuk be többynire elég hamar lecserélik egy negyedikre őket. És ezeknek a típusú nőknek jut az örökös második hely, feleségek talán sose lesznek, egy idő után meg már szeretőnek sem jók, mert "kiöregednek". Nem nehéz elszertni egy férfit, de megtartani annál inkább. Hiába hiszik azt, hogy ők szórakoznak, nekik jut a szép és a jó, a feleségnek meg a szaros gatyák, a veszekedés, ezzel csak magukat nyugtatják. Mindenki tudja, hogy a szeretőket csak használják a férfiak. És kedves szeretők most lehet lepontozni.

Egy feleség

2009. jún. 25. 11:46
 19/22 A kérdező kommentje:
A kérdésem arra vonatkozott csak és kizárólag, hogy emberek, akiknek tönkrement a kapcsolatuk, miért a párjuk új párját hibáztatják és gyűlölik ez miatt, miért nem magukat és a párjukat? hiszen ők ketten nem tudták megtartani a kapcsolatukat. Semmi többről... Nyilván vannak extrém szituk is, de általánosságban beszélgetünk. és ez leginkább a nőkre jellemző, én úgy tapasztalatam. Én nem gondolom azt, hogy minden nő, aki elvállt az szent és mártír. Azt gondolom, hogy ők is hibásak abban, hogy tönkrement az egykor jól működő kapcsolatuk. Ezzel szemben azt tapasztalom mindenhol, itt is többek közt, hogy az elvált nő az szent és sérthetetlen és sajnálatra méltó, míg az új pár, meg egy b... k...!
2009. jún. 25. 11:47
 20/22 anonim ***** válasza:
69%
Én se gondolom, hogy minden elvált nő szent és mártír, viszont úgy gondolom, hogy minden 3. személy, aki belemászik egy kapcsolatba az aljas. Onnantól kezdve nagyon nehéz helyre hozni egy kapcsolatot, ami lehet pillanatnyilag kihűlő félben, vagy ellaposodva, de az nem jelenti azt, hogy menthetetlen. De ezt a szeretők nem tudják, mert talán sosem volt normális, komoly kapcsolatuk. Ha biztosak lennének magukban szépen félre állnának addig, míg a férj nem jön el otthonról magától, nem adja be a válókeresetet. De valójában tudják nagyon jól, hogy annyit nem jelentenek egy férfinak sem, hogy anélkül, hogy megkapnák őket kilépjenek a házasságukból. Lássuk be, ritka az, hogy egy férfi úgy válna el, hogy nincs szeretője, és többnyire a feleség dobja ki őket, nem maguktól mennek el.
2009. jún. 25. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!