Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartás. Szerintetek mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartás. Szerintetek mik a kilátásaim?

Figyelt kérdés

A lényeg: egyedül nevelem a két közös gyerekünket. Apuka sem anyagilag, sem érzelmileg nem támogatja őket.

Gyerektartást nem fizet, soha nem is tette, arra hivatkozva, hogy neki magának sincs. Egyébként a fiúk 7 és 9 évesek, ha ez érdekel valakit.

Most szeretnék elmenni a bíróságra, hogy megállapítsanak a gyerekek részére gyerektartást.

A kérdés: mik a kilátások a gyerektartás megítélésére, ha az apuka munka nélkül van, nincs jövedelme, bevétele(legalábbis ezt állítja, de ezt én nem tudom ellenőrizni), viszont van két másik kiskorú gyereke is, akikkel egy háztartásban él.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. ápr. 27. 08:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló: azért nem ment senk iegyetemre mert a mai világban SEMMIRE SEM MEGY VELE csak felesleges pénzkidobás! persze mindenlki más akinek van rá pénze az miért ne mehetne ha akar. ezért modntam hogy vannak olyanok akik nem tudnak fizetni annyi pénzt és azért nem járnak. ha te jársz/jártál akkor szerencsés vagy hogy tudtad fizetni és még akkor is az vagy ha tudsz dolgozni majd.
2012. máj. 2. 07:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, lehet, hogy ez téged most meg fog lepni, de a fiatalok nagy része 18 évesen kezdi az egyetemet, főiskolát. Az, hogy te nem, az egy dolog, amúgy nem tudom ki volt az a "jogi személy" aki titeket felvilágosított, de nagyon rosszul tudta. Én érettségi után, 18 éves koromban kezdtem a főiskolát és amíg be nem fejeztem, addig apukámnak fizetnie kellett, ez törvényileg elő van írva.
2012. máj. 2. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!