Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kiküldetési pénz is bele számít-e a gyerektartás levonásába?
Nekem nem kellene az a pénz, amit az exem nem fizet örömmel, szivesen a saját gyermekének, és csak és kizárólag annyit akar adni, ami törvényileg jár... Az menjen a fenébe a pénzével együtt, és költse mankóra, amit "megspórolt" a gyereke tartásdíján.
Ha ez, mint kérdés felmerült, már régesrég nagy baj van a gyermek iránti szeretettel.
Az az igazság,hogy a kapott gyerektartást nem mindet költik a gyerekre.Akármelyik szülő kéri,azt akarja,hogy bosszút álljon.Van olyan ismerősöm aki annyit kap,persze átlagon felül amihez nem kell hozzá tenni semmit és kényelmesen él meg Ő is.
Még azt nem értem,hogy a kapott összeget miért nem kell az adóba bevallani,hisz az is az egyik szülőnek jövedelemnek számít.Én is egyedül neveltem a gyermekeimet /sajna gy.tartás nélkül/ mégis szorgalmas becsületes emberek lettek,nem vágta a "pofájukba",hogy a másik szülő nem ad tartás díjat.Az ilyen fölös energiámat a gyerekek szeretetére fordítottam,dolgoztam nem siránkoztam.Most biztosan sokan rám förmednek, előbb gondolkodjanak.
Most siránkozik a másik szülő de nem törődnek a gyerekek vele.Késő bánat,annyit kap amennyit Ő adott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!