Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált, gyermekkel élő anyukák! Hogyan lehet feldolgozni, hogy a volt férjetek barátnője a gyermekeitekkel van? És ugye a válás indoka is az volt, hogy a férjemnek már ő kell?
Férjem a munkahelyén összejött a kolleganőjével, ismert sztori. Én megtudtam, egy idő után beadtam a válást, már nem lakott amúgy sem velünk. Két gyermekünk van, 3 éves és 10 hónapos kislányok.
A láthatást kéthetente hétvégére ítélte meg a bíróság. Apa nem is igényel többet. Sajnos vagy nem, nem tudom, mert egyszerűen ettől a helyzettől feláll a szőr a hátamon.
Mi köze az ő új társának az mi gyerekeinknek?
Rosszul gondolkodok? Tényleg nem tudom, csak azt, hogy nagyon nehéz túllépnem rajta....
11 utolso, rosszindulatod peldamutato az összes olyan nö szamara, aki ugy gondolja a hazassaggal együtt egy ferjet is kapott ajandekba (tulajdonba), akit kesöbb elloptak töle.
Kerdezö, a lehetö legrosszabbat teszed, ha a pillanatnyi erzelmeidre alapozva szetcseszed a gyerekeid kapcsolatat az apjukkal. Tetszik vagy sem, a hazassagodat a jelenlegi viszonyulasod az uj nö illetve a volt ferjed iranyaba nem menti meg, a csaladot sem adja vissza neked meg a gyerekeidnek! Amit tehetsz, hogy megprobalod a lehetö legjobbat kihozni a helyzetböl, azaz megprobalsz emberi kapcsolatot kialakitani a volt ferjeddel, illetve a nöjevel.
Amugy az meg, hogy ugy gondolod, a volt parodat jobban erdekli a nöje: szerintem pont a "felall a ször a hatamon" - erzes gondoltatja veled. Tudom, hogy nehez feldolgozni, de kerlek probald meg. A SAJAT es a GYERMEKEID erdekeben! Itt pont nem a ferjeden meg a nöjen van a hangsuly!
Es meg valami: amiert az uj nö fontos a ti gyerekeitek eleteben: ö föz rajuk, ö rak rendet utanuk, amig ott vannak a ferjednel, ellatja öket, es az uj nö szereteteböl profitalhatnak is. Es te is! Sosem fogjak az uj nöt jobban szeretni, mint az anyjukat, es az uj nö sem tud az anyjuk lenni, ezt tudnod kell! Ne legy feltekeny, probalj meg felülemelkedni a dolgokon.
En is "uj nö" vagyok, bar a szitu mas, a parom exe ugyanigy gondolkodott rolam, (mi köze a gyerekeinkhez, stb), a helyzet az, hogy gyakorlatilag falat vert a gyerekek es az apjuk köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!