Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyukák, feleségek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, feleségek, mit lehetne tenni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

7 éve élek együtt a férjemmel, van egy 5 és egy 2 éves gyerekünk.A férjem dolgozik, én a kicsivel még itthon vagyok.Teljesen kiszolgáltatottnak érzem magam, mert amint megkapom a Gyedet, rögtön leszedi a számlámról, abból fizeti a csekkeket.Aztán ő adagolja nekem a pénzt apránként, én egész nap a gyerekekkel foglalkozom, ellátom a házimunkát, nincs egyetlen szabad órám se, amit egyedül tölthetnék.A férjem a gyereknevelésben annyit segít, hogy este megengedi nekik a fürdővizet.

Néha nagyon megalázóan beszél velem, csúnyán kiabál, ha rosszabbak a gyerekek, ordít velük is.Sajnos én túlzottan is kiszolgálom őket, ugrom minden szavukra, a férjemnek úgy látom ez már természetes, de sajnos a nagyobbik gyerekem is már úgy beszél velem, mintha a cselédje lennék, számon kér, kiabál velem:(

Nekem ez így már nagyon nem jó, maximálisan ellátom a családomat, de velem senki nem foglalkozik, mintha én már csak egy tárgy lennék.

Ezért arra gondoltam, hogy egy hétvégére összeszedem a kis cókmókomat és itt hagyom a gyerekeket az apjukkal, lássuk hogyan boldogulnak, kit fognak egész nap szapulni.

De nem merem megtenni, mert a férjem azzal zsarol, hogy akkor én már vissza nem jöhetek és elveszi tőlem a gyerekeket, mert a bíróságon majd megmondja, hogy el akartam hagyni őket.

Holott én csak azt akarom, hogy ébredjenek rá, hogy nem beszélhetnek úgy velem, mint egy kutyával, bánjanak velem szebben, mert ez nekem nagyon rossz így.

Mit tehetnék?

2012. ápr. 2. 10:33
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Úgy van hozzáférése a számlámhoz, hogy nála van a bankkártyám, úgy veszi, hogy az is az övé.Elvileg persze közös kasszán vagyunk, de nekem mindig annyi pénzem van amit ő ad, az pedig nem sok, mert vásárolni is ő jár, én még egy boltba sem mehetek el, mert ő úgyis mindent megvesz, szerinte ez nekem nagy segítség.Pedig nekem az is már kikapcsolódás lenne, ha néha mehetnék bevásárolni.
2012. ápr. 2. 10:55
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Aki hülye azon nem lehet segíteni, ne haragudj, de csak nevetni tudok rajtad:D Akkor minek van bankkártyád? Az a te TULAJDONOD, elvileg nem is használhatná más csak te.
2012. ápr. 2. 10:58
 13/39 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy tényleg hülye vagyok, nem haragszom, amiért így látod, van benne igazság.

Sajnos úgy érzem, hogy nem is szeretett igazán soha a férjem, ő inkább csak azt szereti, amit én nyújtani tudok neki, de ha ugyanezt megkapná egy másik nőtől, akkor azt szeretné.Így érzem, mondtam ezt már neki is, persze állítja, hogy rosszul látom, mert neki a családja a mindene.

Az tény, hogy nem jár sehová, elmegy reggel dolgozni, délután mindig hazajön munka után, de itthon már semmit nem csinál, ha a kertben van valami munka, attól már ideges, nagyon hangulatember.

2012. ápr. 2. 11:03
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
nem értem, miért ne engedne vissza a férjed a ház az övé, amiben laktok?
2012. ápr. 2. 11:07
 15/39 A kérdező kommentje:
Igen, az ő nevén van, az ő szülei vették, bár az elmúlt 7 év alatt azért én is sokat költöttem már erre a házra, kértem, hogy tegyen meg haszonélvezővé, mert sosem lehet tudni, mit hoz a jövő, de arról hallani sem akar.
2012. ápr. 2. 11:20
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom nem túl sok szavad van,ebben a kapcsolatban:(Állj a sarkadra!legyél határozott.Legyen saját véleményed.Mi az,hogy nála van a kártya?Közös kassza elvétve kapsz pár száz ft-ot?Szintén otthon vagyok gyesen,csak párom dolgozik,de minden közös.Én járok vásárolni,csekket fizetek,ügyintézés minden.De hogy kéregessünk egymástól.
2012. ápr. 2. 11:39
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
hát ez borzasztó, most már értem. Tényleg kiszolgáltatott vagy. 0 vagyon, csak kötelesség.
2012. ápr. 2. 12:01
 18/39 A kérdező kommentje:
Hát igen és kezdem úgy látni, hogy egy zsarnokhoz mentem hozzá.A válás sem olyan egyszerű már azért két gyerekkel, de érdekes, mert amikor még csak udvarolt és nem mentem még hozzá, abszolút nem ezt az arcát mutatta, még a hangját sem emelte fel soha, persze azt láttam, hogy nem a legszorgalmasabb férfi, de úgy gondoltam, hogy ha gyerekei lesznek, majd ambiciózusabb lesz, elvégre én is teljesen más életet élek, amióta anya lettem.
2012. ápr. 2. 12:15
 19/39 anonim ***** válasza:
van valakid, aki tud segíteni, támaszkodni tudsz pl. tesóidra, szüleidre?
2012. ápr. 2. 12:17
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látom túl biztatónak a helyzeted.Őa tulajdonának tekint, te vagy a fehércselédja. MInt a középkorban.Lenne hová menned, ha válni kell?Szülők? Mert így a házból nem sokat látsz, bár nem tudom,mit tudsz igazolni, hogy különvagyonodból a házba fektettél? Az értéknövekedés(felújítás, bővítés miatt) fele meg nem hiszem, hogy több lehetne 2-3 M-nál.

Zsarnok a férjed, és nem hiszem, hogy változik.Azért tégy egy próbát, állj a sarkadra, mondd el, hogy neked ez és ez nem fér bele egy párkapcsolatba, kéred vissza a bankkártyát, mész a boltba, és kösz, de ne vásároljon helyetted, azt szeretnél venni, amit akarsz. Mész vissza dolgozni,mert már társaságra és saját keresetre van szükséged. Ha akar, maradhat ő otthon.Hátha leesik a magas lóról.Ha nem, hát nézegess utána, hová mehetsz a gyerekekkel. Ha nincs lakhatás, elveszítheted a gyerekeket! Örökség pár éven belül? Legalább alibilakhatást egy rokon/barát épp üres lakásában/lakrészében?

2012. ápr. 2. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!