Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nehéz helyzetben vagyok! Volt valaki hasonlóban?
A hiba alatt arra gondolok, hogy már nem szeretem. Nem csaltam meg, de megismertem egy másik férfit. Vele még nem tervezek közös jövőt.
A párommal 2éve volt kezdett el tönkremenni a kapcsolatunk. Rákényszerített egy abortuszra amit nem tudtam feldolgozni. Próbáltuk helyrehozni, de nem sikerült. Nem tudok már úgy nézni rá, mint egy férfira. Szeretem, mint embert de ez kevés.
Anyaként a gyerekeidre kellene gondolnod,nem egy másik férfira! Ha nem álltok olyan jól anyagilag,akkor miért szültél volna még egy gyereket?
Tessék a kapcsolatot rendbe hozni,nem másik férfi után kívánkozni!
Vagy akkor költözz albérletbe és nyomorogj a gyerekekkel együtt! Vagy nála hagyod a gyerekeket és élheted világodat.
HOgy lehet valaki abortuszra kényszeríteni? pisztolyt fogott a fejedhez és veled ment a műtőbe?
Lehet, hogy ő abortuszt akart, de az orvoshoz te mentél...
pakolj és menjetek albérletbe. kapsz családit, gyerektartást,dolgozhatsz is.Más is megél 2 gyerekkel
Hát így tisztul a kép. Nagyobb bántás az, amit tettél a pároddal - megcsaltad, mint az, hogy okosan gondolkodva nem vállalt gyermeket, akinek nem tudtátok volna biztosítani, hogy nyugodt élete legyen.Felelősségteljes ember nem esik teherbe, de ha mégis, akkor mérlegeli a jövőt, s dönt. Fel lehet dolgozni, jobban, mint a szándékos bántást.
Ő sem fog felejteni. Ha nem szereted, akkor ne kínozd, találjon magának egy rendes, felelősségteljes asszonykát! Mint nő, sok pasinak fel fogod kelteni az érdeklődését, de mint gyerekes anyát kevesen vállalnának be. Így még inkább patthelyzet, de benne van a mélyzuhanás lehetősége is, aminek a sérültjei leginkább a gyerekeid lesznek. Én is leltárt csinálnék, hogy mi erősebb bennem: egy új pasi fogása, vagy az anyaság. Ha az előbbi, akkor a társamra bíznám a gyerekeket, talán talál egy jó kis nőcit, akivel saját házukban biztosítanak jó családi környezetet a gyermekeknek. De albérletből albérletbe sodródni, s mindig valamilyen pasitól várni, hogy megmentőm legyen, az nem nyugodt jövőt mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!