Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Vagy voltatok hasonlóban?
Évek óta együtt vagyok a párommal, nagyon szeretem és Vele képzelem el az életem, mégis van egy srác (haveri társaságon belül) akihez nagyon vonzódom szexuálisan. (Ő is hozzám.) Tanácstalan vagyok. Szeretem a párom tényleg, mégis "megőrülök" ha a másik srácra gondolok vagy éppen együtt sörözünk a srácokkal.
(Srácok hozzászólásait is várom, mit gondolnak erről.)
Előre is köszi:)
26/L
Te döntesz, mi nem fogunk helyetted dönteni!
"Vele képzelem el az életem" - akkor meg érdemes megcsalni?
Szerintem egy fellángolás de a párodat semmiképp ne csald meg, mert nekünk is ugyan úgy fáj mint nektek.És ha meg teszed akkor inkább nem is mondom, hogy mi vagy...Az kegyetlenül tud fájni ha el dobnak annyi minden után.Én 2 év együttlét utána kaptam a pofámba azt, hogy nem szeret utána már csak arra eszméltem, hogy a legjobb haverommal összejött én meg most nyáron akartam el jegyezni...
1 szónak is 100 a vége a lényeg ne kefélj félre és ha meg már nem bírod akkor meg normálisan vess véget a kapcsolatnak..
Szerintem maradj a fenekeden!
Te mit szólnál, mondjuk amikor már feleség vagy, aztán kiderülne ugyanilyen dolog a mostani barátodról? Ő is "csak" kipróbálta másikat, amikor már veled járt? Neked hogy esne?
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!