Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Vagy voltatok hasonlóban?
Évek óta együtt vagyok a párommal, nagyon szeretem és Vele képzelem el az életem, mégis van egy srác (haveri társaságon belül) akihez nagyon vonzódom szexuálisan. (Ő is hozzám.) Tanácstalan vagyok. Szeretem a párom tényleg, mégis "megőrülök" ha a másik srácra gondolok vagy éppen együtt sörözünk a srácokkal.
(Srácok hozzászólásait is várom, mit gondolnak erről.)
Előre is köszi:)
26/L
" Számolj el magaddal, éés dönts okosan. És itt az okos alatt nem azt értem, h semmiképp se feküdj le vele, mert akkor leírod mgad...hanem, h ne bánd meg, bármit is teszel.:) "
Nem hiszem hogy megbánnám, csak nem akarom a párom elveszíteni! Nagyon bennem van a vágy, és nagy a kísértés! De megnehezíti a helyzetet, hogy a srác a haveri társaságban van. Szóval így kicsit "kacifántosabb" a szitu...
" ÓÓÓ...hát én is komolyan mondtam.:)
A világ így működik,éés ezt csak egy ilyen hasonlattal lehet maximum magyarázni.
És(sel nem kezdünk mondatot.:D) ne egy fórumon keress erre megoldást. Számolj el magaddal, éés dönts okosan. És itt az okos alatt nem azt értem, h semmiképp se feküdj le vele, mert akkor leírod mgad...hanem, h ne bánd meg, bármit is teszel.:)
Sok sikert, pénzt, csillogást.!:D
Hány éves vagy? F,L?
Én egy 24éves srác vagyok:)
Szval, tudom objektíven kezelni a helyzetet. És(sel még azóta sem kezdünk mondatot:))ezért is írtam azt, h ettől nem leszel rossz ember. De ha nem akarod elveszteni a párod, akkor máris van egy kiinduló pont, amiből, már tudsz dönteni.:) Igaz, még mindig ott a kérdés,h vagy nagyon ügyesen lépsz félre, vagy nem teszed meg.:)
A probléma az, h a szex a nőknél (nem a tinirib@nckból ki indulva) érzelmi alapon működik. Ezért problémásabb női részről a megcsalás. Nálunk ez más...bár ez csak az én véleményem.:)
Működhet, mint ahogy egy meteorit is agyon csaphat...de nemjellemző.:)
ugyanaz voltam..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!