Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Vagy voltatok hasonlóban?
Évek óta együtt vagyok a párommal, nagyon szeretem és Vele képzelem el az életem, mégis van egy srác (haveri társaságon belül) akihez nagyon vonzódom szexuálisan. (Ő is hozzám.) Tanácstalan vagyok. Szeretem a párom tényleg, mégis "megőrülök" ha a másik srácra gondolok vagy éppen együtt sörözünk a srácokkal.
(Srácok hozzászólásait is várom, mit gondolnak erről.)
Előre is köszi:)
26/L
ha megcsalnád, készülj fel arra, hogy kiderül, és vége a pároddal, vagy könyöröghetsz, hogy ne dobjon ki
ha ettől nem félsz...
mert én pl levelet is alig merek írni valakinek, nehogy kiderüljön ismeri a páromat. engem egyből lapátra tennének.
Előfordul ilyesmi. Persze ez nem jelenti gondolom azt, hogy meg is akarod tenni, csak eljátszol néha a gondolattal.
Nyilván attól, hogy van egy pasid még nem jelenti azt, hogy soha többé nem vonzódsz senki máshoz, ez természetes, biológia.
25/L
Köszi a válaszokat:)
Mégegyszer írom: Szeretem a páromat!
De én is úgy érzem hogy mostanában mintha kicsit hiányozna a "tűz" a kapcsolatunkból. Pedig én úgy érzem próbálok mindent megtenni. (Amúgy mindig elég extrém volt a szexuális életünk, sőt most sincs vele gond, csak valami hiányzik...)Lehet az is baj hogy "pörgősebb" vagyok mint a párom. Náha úgy érzem mintha "túl lassú lenne hozzám" vagy valami ilyesmi. De én tényleg Vele akarok élni és nem akarom hogy vége legyen a kapcsolatunknak! Tudom, hogy az lenne a helyes hogy "elhesegetem bűnös gondolatom" és nem foglalkozom a másik sráccal (aki történetesen a haverunk), de "belül nagyon szenvedek". Nem értem magam, mert hűséges voltam mindig a pasimhoz.
De miért van az, hogy a pasik szinte "mindent megtehetnek", de ha egy nő "lép félre" vagy ilyesmi, akkor ő már "ribanc"?!
A zár,amit minden kulcs kinyit,azt rossz zárnak hívják. A kulcs ami minden zárat kinyit, azt mester kulcsnak.:)
ÓÓÓ...hát én is komolyan mondtam.:)
A világ így működik,éés ezt csak egy ilyen hasonlattal lehet maximum magyarázni.
És(sel nem kezdünk mondatot.:D) ne egy fórumon keress erre megoldást. Számolj el magaddal, éés dönts okosan. És itt az okos alatt nem azt értem, h semmiképp se feküdj le vele, mert akkor leírod mgad...hanem, h ne bánd meg, bármit is teszel.:)
Sok sikert, pénzt, csillogást.!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!