Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit csinálna ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Volt egy férfi, középkorú, aki ugyanazon munkahelyen dolgozott egy hölggyel. Az ember házas de a felesége egy kígyó, úgy igazán. Egyoldalú a házasság és a nő zavart személyisége miatt mindenkit elüldözött, parancsolgat, dühkitörései vannak és adósságba döntötte a családot, nem csak bankoknál! A férfi gyönyörű házát elárvereztette, a férfi édesanyja tudatlanságát kihasználva, papíron lemondatta haszonélvezeti jogáról a házon, így tudta csak mindenki háta mögött eljelzálogosította a házat, ahová ő csak beköltözött. A férfi ezekről nem tudott csak sejtelmei voltak,12 órában dolgozik, a nő állandó éjszakás, tehát nem volt nehéz dolga. A Megfizethetetlen telefonszámlái voltak árulkodóak de kimagyarázta illetve a gyerekeire kente, akik már nagykorúak csak voltak időszakok mikor ott éltek velük. Ennek a férfinek pokol az élete.Kapcsolatot kezdeményezett kolléganőjével. Évekig ment is titokban a dolog. Bár a kolléganőnek ez nem tetszett, tisztességes nő. Ő is százezer Ft - ot adott kölcsön a férfinek és feleségének, de a férfi miatt. Természetesen sosem kapta vissza és a végén a bank is elvitte az indokolatlanul luxus autót, innentől a férfi elkezdte leépíteni a kolléganőt, összetörve a szívét, a pénzt eltüntetve és a hitegetések után a kolléganője padlóra került. Kolléganője az anyagi biztonságot, újrakezdést, a gyerekei és unokái visszakapását hozta volna és minden jót. Enni adna a férfinek rendesen, összefoglalva mindent megkapna amit a normális élet elvár és jelen neje nem ad meg neki. A férfi mégis a nejét választotta. Miért? És ki mit tenne a kolléganő helyében?
2012. jan. 26. 16:39
1/8 anonim válasza:
Veszett fejsze nyele, a férj meg a feleség egy pár, a kolléganőt jól átverték, kihasználták emberileg és pénzügyileg.
2012. jan. 26. 16:42
2/8 anonim válasza:
Nem minden feleség sárkány, akit a férje annak mond ... a kolleganőt meg kellett fektetni valami szöveggel, meghát így kölcsönkérni is volt kitől.
A sztoriban szerintem a pasi a leggerinctelenebb ...
Tudnám ha valakinek ilyen "szörny" a felesége akkor miért nem válik el? A gyerekek is felnöttek már ezek szerint ... Rizsa ...
2012. jan. 26. 16:53
3/8 anonim válasza:
Te a kolléganő vagy, ugye? Olyanra pazaroltad az idődet, pénzedet, érzelmeidet, aki a poros lábad nyomába sem érhet.Örülj, hogy nem téged választott.Néha, amit kudarcnak érzünk, később az bizonyul a legnagyobb nyereségnek. Mit tennék a helyedben? Ezt az ügyet lezártnak tekinteném, és nyitnék az életem könyvében egy új fejezetet. Remélem, neked is sikerül.
2012. jan. 26. 16:56
4/8 anonim válasza:
Nagyon naív vagy...
2012. jan. 26. 17:02
5/8 anonim válasza:
A 14. sorig olvasva 99% biztos volt, hogy a szokásos "sárkány a neje mégsem válik" történetről van szó. A 15- sorban ugyanez már 100%.
Igen, ezredszer is elmondjuk, hogy nyilván minden félrekefélő férj azt fogja mondani, hogy a felesége egy hárpia.
Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg az, de valamiért mégiscsak vele marad. Talán jobb a főztje.
Mindenesetre addig lesznek ilyen sztorik, amíg lesznek olyan buta, naiv nők, akik beveszik. És ahogy itt a kérdéseket olvasom, 14-70-ig minden korosztályban akad.
2012. jan. 26. 17:03
6/8 anonim válasza:
Hidd el nemcsak a feleség tehet az adósságról, jól mutatja ezt a kolléganő kölcsöne is. Mit tennék, örülnék, hogy ennyivel megúsztam, bár a pénz miatt kicsit még a nyakára lépnék.
2012. jan. 26. 17:44
7/8 A kérdező kommentje:
Mindannyian nagyon okos dolgokat mondtatok, köszönöm!
Nem én vagyok a kolléganő, én csak neki vagyok egy ismerőse, a férfinek a menye konkrétan, akit szintén eltapostak a fiúkkal együtt és a terhes magammal majd az 1 hetes, 1 hónapos, 2 hónapos és már több mint 1 éves kisbabával illetve kisgyermekkel.
Nekem valóban kedvezett volna ha azt a tényleg patkány nőt sikerül eltávolítani innen és a kolléganő veszi át az irányítást, mert újra kerek egész család lehetnénk, ő is erre vágyik. Ismerem.
2012. jan. 27. 12:36
8/8 anonim válasza:
Hát, eltaposni azért azt lehet, aki hagyja. Ha van önálló életetek, akkor nemigen.
Koncentráljatok arra. Mind felnőttek vagytok, a férfi döntése, hogy a nejével marad, ebbe beleszólni nemigen lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!