Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Se vele se nélküle? Válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se vele se nélküle? Válás előtt állok.

Figyelt kérdés
Elküldtem a férjem, mert válni akarok. 1 hétig jó volt egyedül, de utána hiányozni kezdett. kibékültünk 3 hét múlva. 1 hét után megbántam, ( minden sérelem, veszekedés előjött egy idő után)még két hétig bírtam újra elküldtem. ennek 3 hónapja. Ez alatt az idő alatt is jóba voltunk, néha itt aludt, vagy együtt mentünk a játszótérre ( 6 éves a közös fiúnk). 2 nap múlva lesz a válóperes tárgyalás. Ő nem akar válni, visszajönne. Én félek vissza lépni, mert úgy érzem újra megbánnám, nem akarok az érzéseivel játszani, de nem akarom úgy folytatni az életem, ahogy éltünk, de megbeszélni nem tudjuk. Miért érzem azt, hogy elakarok válni, de őt sem akarom elveszíteni.

2012. ápr. 1. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha el akarsz válni,akkor most már ne lépj vissza!Ha van közös jövőtök,akkor az házasságon kívül is működhet.Ha nincs,akkor mindenkinek lehetősége van az újrakezdésre.

(A szeretetet ne téveszd össze a birtoklási vággyal.Ha neked már nem kell,hagyd elmenni!)

2012. ápr. 1. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:

ilyenkor normális hogy így érzel, az életed része (volt).

de a se vele se nélküle-nek mindig nélküle a vége.

2012. ápr. 1. 22:35
 3/4 Bence_ ***** válasza:

milyen problémák vezettek idáig?

Szereted még?

Válás csak egy papír. Utána még együtt lehettek.

2012. ápr. 1. 23:54
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsó pillanatig, nem voltam biztos a döntésemben, de már nem léptem vissza. Ma kimondták a válást.
2012. ápr. 3. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!