Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a kizáró ok arra hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a kizáró ok arra hogy én kapjam meg a két gyermekemet?

Figyelt kérdés
A férjem mást nem tud ellenem felhozni minthogy nekem új kapcsolatom van, elég ez ahhoz hogy elvegyék tőlem a gyermekeimet 4 és 6 évesek! Előre is köszi!!
2009. jún. 15. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, dehogy elég! Az az élet rendje, hogy az embereknek új kapcsolatuk van. Egy normális kapcsolat pedig nem válik a gyerekek kárára. Higgy nekem, ez miatt gyereket nem vesznek el! Hasonló cipőben jártam. A gyerekeket amúgy is az anyánál szokták elhelyezni, hacsak nem alkalmatlan rá (pl. hajléktalan, drogos, prostituált, vagy veszélyezteti a gyerekeit). A volt férjed pusztán csak azt akarja, hogy félj, mert nyilván nem tetszik neki, hogy új párod van.
2009. jún. 15. 21:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Még folyamatban van a válás! A gyerekeket szereti az új párom akkor ez csak jó lehet?Köszönöm a választ!
2009. jún. 15. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
A férjed zsarol! Gondolom nem akkor találtál új párra, amikor még normálisan éltetek a házasságban. Ha így van, ez nem ok a gyerekeid elvételére. Állj a sarkadra és anyatigris módjára harcolj értük!
2009. jún. 15. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell harcolnod,mert a biróság mindig az anyának ítéli a gyereket.Ha az anya szeretőt tart,annak semmi jelentősége.A férjek csak arra valók,hogy fizessenek.

Az pedig,hogy az új páros jobb apja lesz-e a gyerekeidnek

senki nem tudja megjósolni.

2009. jún. 16. 06:18
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

6:18

"A férjek csak arra valók,hogy fizessenek"

Az anyukának nincs félnivalója,mert a gyerekeket a bíróság valóban az anyának itéli,de az apának is vannak jogai,és nemcsak azért vannak,hogy fizessenek.A gyerekeknek az apjukra is szükségük van.Gondolom a válás miatt "keményített be" a férj,talán lehet vele a későbbiekben a gyerekek érdekében normális kapcsolatot kialakítani.Tudomásul fogja venni,hogy a nejének van egy új kapcsolata,örüljön,hogy a gyerekek ezt a helyzetet elfogadták.A kérdező nem írta le,hogy miért válnak,tehát nem tudjuk,hogy milyen az apa,ezért nem illik csak pénztárcának titulálni.

2009. jún. 16. 07:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt van megint egy válasz, amit már kifogásoltam egy másik ügyben is: nem igaz az, hogy az anya kapja automatikusan a gyereket.

Ez ma már sok-sok esetben nem így van, megváltozott a bírói gyakorlat.

A Kérdezőnek: nem lehet előre pontosan tudni, hogy ki kapja a gyermekeket. Ha mindig is te gondoztad a gyermekeket és ragaszkodnak hozzád, akkor jó esélyeid vannak.

A bíróság környezettanulmányt végeztet mindkét félnél (ez is gyakorlat ma már), és kérelemre, vagy anélkül igazságügyi szakértőt rendelhet ki (kérelemre kötelező, de ennek költségeit előlegezni kell), aki egy gyermekpszichológus és a szülők távollétében hallgatja meg a gyermekeket és jelzi a bíróságnak, hogy a gyermekek melyik szülőhöz kötődnek jobban.

Fel a fejjel, érdemes harcolni!

2009. jún. 16. 12:10
 7/7 anonim válasza:
Sokan írtátok, hogy mikor nem kapja meg a nő a gyereket szinte biztosan: pl. alkoholista, drogos, elhanyagolja a gyereket stb. De mi van akkor ha a nő simán csak leszbikus? Ezen felül mintaanya, tök jól ellátja a gyerkőcöket, imádja őket. Ilyenkor mi van? bírója válogatja? Mert elvileg nemi identitást nem szabad nézni, de az előítéletek minednhol ott vannak.
2009. júl. 18. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!