Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KI tudom e tenni a házamból mert költözni nem akar?
Látom a pontozásnál működik a férfi sovinizmus.:)
Attól, hogy valaki meggyűlölte a másikat, nem az a megoldás, hogy kihúzok a lába alól mindent, dögöljön meg az út szélén.
Ha megindul a háború, ott mindenki csak vesztes lehet, főként a gyerekek.
Azért lássuk be: pofátlanság a nő részéről is, hogy abban a lakásban akar maradni és nem megy a másikba.
Nem tudod, meg kell várni a bírósági hercehurca végét.
Szia! Add be Te is a bíróságra a kizárólagos lakáshasználatot, még a feleséged előtt. HA a bíróság neki itélné a kizárólagos lakhatást akkor pedig kérj lakáshasználati díjat és kérd a bíróságot, hogy a ház tulajdonrész arányában fizessen a feleséged. Vagy ajánld fel, hogy kifizeted abból a házból (feltéve ha ki tudod fizetni az 1/4-ed részét. Tudom ő nem fizette ki, de neked most ki kell fizetned őt. Ez szerintem barátságosabb megoldás lenne). A magyar bíróság anyapárti és a gyerekeket nem viheti az tcára. HA fel tudod ajánlani, hogy kifizeted, akkor hivatkozhatsz arra a bíróságon, hogy azzal az induló tőkével tud másik lakásba költözni, míg kész nem lesz az új házatok.
Nem tudom mi a tervetek az új házzal, de amit innentől költesz rá, azt majd követelheted a feleségeden, mert gondolom ő mostmár nem akar ezzel foglalkozni, hanem majd azt várja hogy te megcsinálod és ő meg majd oda átköltözik. Tegyél el minden számlát, tanukkal tudd bizonyítani, hogy a te pénzedből épül (persze ha nem hitelből újítjátok) Tedd el a bankszámlakivonataidat, ha tudsz fizess átutalással a beszerzett anyagokér.
Tapasztalatból beszélek sajnos. Sok sikert.
Nem értem, miért akarod kitenni? Van hol laknod, nem? Ő a gyermekeid anyja, nem lehet valahogy megegyezni? Mellesleg 20 évi házasság után elég sokat tett ő is a közösbe.
Mellesleg a bíróság a legtöbb esetben az anyának ítéli a gyerekeket. Akkor pedig nem is teheted ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!