Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Költözés válás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költözés válás után?

Figyelt kérdés
Válás után két gyerekkel (10,2 éves) az ország melyik részébe érdemes költözni? Munka, iskola, óvoda, stb. figyelembevételével.
2012. márc. 25. 21:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%
Nem minden apa segít... Nálunk is, ha az új nővel van, lehet 40 fokos láza a gyereknek, lehet bárányhimlős, ami miatt boltba sem tudok elmenni 10 napig, és már hányni tudnék a kifőttésztától! Sz.rik rá. Ilyenre meg nem lehet támaszkodni.Nem hiszem, hogy ha muszájból költözöl, rádverheti a láthatás miatti utazás teljes összegét.
2012. márc. 26. 09:08
 12/21 A kérdező kommentje:
Semmiben nem segít sem az anyagi sem a gyerek körül. De azt elvárja hogy meglegyen minden úgy mint eddig. Jól menő vállalkozásunk volt amit pár hónap alatt csődbe vitt mert nem foglalkozott semmivel. Mivel már szinte csak az én pénzemből fizetek mindent ami kb 100 ezer ft.Egyik percről a másikra mindenhol megváltoztatott minden jelszót telefont. Még mielőtt a félretett pénzemet teljesen felélné inkább költöm a gyerekekre, és költözöm el velük. Mivel nagy a valószínűsége hogy a tartozásait rárakják a házra, így addigköltöznék amíg van miből.
2012. márc. 26. 10:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Maradhatnék akr Debrecenben is mivel ott sem ismerek senkit ugyanan úgy mint máshol. Könnyebb lenne halegalább lenne 1-2 barát vagy ismerős a környéken.
2012. márc. 26. 10:57
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
Gyermektartásra majd kötelezi a bíróság, még ha nincs meg a válás, sürgősséggel kérnék gyermekelhelyezést. Megyeszékhely és közvetlen környéke alá nem adnám, és ha van valahol rokonom, barátom ilyen helyen, oda mennék.
2012. márc. 26. 11:55
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
Budapest, Győr, Székesfehérvár, Sopron, Pécs.
2012. márc. 26. 14:34
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Szombathelyen is vannak jó munkák. Ahol élek, jó suli és ovi van. Ez egy pár kilométerre van, egy kicsi falu.
2012. márc. 26. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád? Mihez értesz? Amúgy igaza van többeknek, ha már mindegy hova költözöl, a Nyugat-Dunántúlt érdemes megcélozni, pontosabban az ottani lehetőségeket keresni. Győr, Vas, Zala megyében mindig jobb volt a helyzet az átlagos megyeszékhelyeknél Ausztria közelsége miatt.
2013. jan. 31. 19:10
 18/21 anonim ***** válasza:

Győrbe ne gyere! A 2 éves miatt. Itt nagyon drágák az albérletek és munkahelyek bár valóban vannak, de köszönővszonyban sincsenek a munkaidők a bölcsik, ovik nyitvatartásával. Kivétel persze, ha mondjuk te magad is iskolában, óvodában kapnál állást...

Bölcsődék dugig vannak, még a körzeteseket is csak megválogatva veszik fel (akkor is ha van munkáltatói iagzaolás).

Óvodákban túlzsúfoltság és évközben nincs is sehova felvétel. Én évközben költöztem a város egyik végéből a másikba és szerettem volna átiratni egy közelebbi oviba, de nem volt hely...

Az iskolában már jobb a helyzet, a 10 évessel nem lenne gond, de amíg a kicsi nem kerül iskolába, addig itt nem tudnál boldogulni egyedül.

2013. febr. 14. 08:59
 19/21 anonim ***** válasza:
A gyermek lakhelyének megváltoztatásához a másik szülő hozzájárulása is szükséges. Ez megvan egyáltalán?
2013. febr. 22. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Én is ilyenen gondolkodom, és én Vácra szavaztam. Szép város, közel van Pest, ha máshol nem, ott csak kapok állást. Látom, van aki nálam is nehezebb helyzetben van.

Kitartást!

2013. márc. 7. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!