Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Költözés válás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költözés válás után?

Figyelt kérdés
Válás után két gyerekkel (10,2 éves) az ország melyik részébe érdemes költözni? Munka, iskola, óvoda, stb. figyelembevételével.
2012. márc. 25. 21:40
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
73%
Most hol laksz?
2012. márc. 25. 21:42
 2/21 anonim válasza:
79%
Inkább Dunántúlra. Én is ezen gondolkodom már évek óta, én Pestre, vagy Győrbe költöznék.
2012. márc. 25. 21:44
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

Vidéken 2 éves mellet sehol nem kapsz munkát. Ha elköltözöl,akkor neked kell biztosítani,hogy az apa találkozhasson a gyerekekkel.

Miért kellene elköltöznöd? Bárhová költözöl,ott nem lesznek ismerőseid.

2012. márc. 25. 21:46
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem - mérete miatt - Pesten van a legtöbb lehetőség, de én szeretem Debrecent, valamint sok jót hallottam Győrről is.
2012. márc. 25. 21:46
 5/21 A kérdező kommentje:
Jelenleg Debrecen közelében lakom. Itt sem ismerek senkit. Sajnos szüleim már nem élnek így szinte mindegy hovais költözöm ilyen szempontból. Egy élhető várost keresek ahol is újra lehet kezdeni az életet.
2012. márc. 25. 22:04
 6/21 anonim válasza:
89%

Nem tudom ìgy 2 gyerekkel milyen lehetosègek vannak Debrecenben, de Pesten valòban lehet konnyebb... valamivel... hisz ha nèzzuk a mostani helyzetet, sehol sem konnyu sajnos Magyarorszàgon.. pedig milyen csodàs orszàg..

A lènyeg, szerintem azt is vedd figyelembe, hogy ha elkoltozol a gyerekek milyen tàvol lesznek az apukàjuktòl.. nem tudom milyen nàlatok a helyzet.. de ez lehet egy fontos szempont.. Vagy a gyerekek apukàja nem igènyli a kozelsèget? vagy nem nagyon torodne veluk? mert ha sajnos ìgy van, akkor teljesen mindegy hova mèsz... de ha az apa igènyt tart a gyerekekre, akkor a te ès az o èrdekukben is jobb, ha kozel laktok.. ti lehet a kulonèlèst vàlasztjàtok, de a gyerek dolgàban biztos mindig segìteni fog...

Sok szerencsèt kìvànok!!!!

2012. márc. 25. 22:12
 7/21 anonim ***** válasza:
40%
Pilisvörösvár <3
2012. márc. 25. 22:21
 8/21 anonim ***** válasza:
67%

AMit tudnod kell, hogy ha a gyerekek apjának jár láthatás (azaz nincs eltiltva a gyerekektöl) és a jogával élni is akar, akkor ha te elköltözöl a gyerekekkel, a láthatás költségeit neked kell fizetni.

Magyarul, az utiköltséget neked kell fizetni akkor is, ha viszi meg ha visszahozza a gyerekeket, és nemcsak a gyerekeknek, hanem az apának is.

Gondolj bele, hogy ez mennyire éri meg anyagilag, adott esetben igen komoly összeg is lehet.

2012. márc. 25. 22:25
 9/21 A kérdező kommentje:
Sajnos az apukát nem igazán érdeklik a gyerekek. Mostanában inkább a buli, haverok, barátnők teszik ki a napjait és éjszakáit.
2012. márc. 26. 01:33
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem elkeserítene akarlak,de talán még épp jó helyen vagy.Én dunántúlon megyeszékhelyen vagyok egyedül 3-mal,és 1.5 éve nem kapok munkát.Van diplomám,nyelvvizsgám. Nem csak szakmában kerestem, de mindenhol max 12 órázni lehetne, vagy ahol van munka, kötelező a 3 műszak. Gyerekekkel nincs munka. Budapesttel meg az a baj, hogy hiába van több bmunkahely, sokkal több a jelentkező is, van miből válogatni. Szerintem ha nincs ismerősöd, ott sem járnál jobban. Ráadásul élhetsz a gyerekekkel a Havannalakótelepen, esetleg Békásmegyeren, másra nem futja. Ha meg egyszer csak nem tudod a panel 70 ezres rezsijét fizetni... Agglomerációból meg bejárni nem csak idő, de pénz is. Meggondolandó, mindenképp keress rá több helyen is, hol mennyi aktuális álláshirdetés van (és milyen), milyenenk az ingatlanárak! A láthatásoknál én úgy tudom, ti egyeztek meg, ki mennyit fizet. Ha nem jókedvedben mész, nem lenne jogos rajtad követelni.
2012. márc. 26. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!