Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözés válás után?
Vidéken 2 éves mellet sehol nem kapsz munkát. Ha elköltözöl,akkor neked kell biztosítani,hogy az apa találkozhasson a gyerekekkel.
Miért kellene elköltöznöd? Bárhová költözöl,ott nem lesznek ismerőseid.
Nem tudom ìgy 2 gyerekkel milyen lehetosègek vannak Debrecenben, de Pesten valòban lehet konnyebb... valamivel... hisz ha nèzzuk a mostani helyzetet, sehol sem konnyu sajnos Magyarorszàgon.. pedig milyen csodàs orszàg..
A lènyeg, szerintem azt is vedd figyelembe, hogy ha elkoltozol a gyerekek milyen tàvol lesznek az apukàjuktòl.. nem tudom milyen nàlatok a helyzet.. de ez lehet egy fontos szempont.. Vagy a gyerekek apukàja nem igènyli a kozelsèget? vagy nem nagyon torodne veluk? mert ha sajnos ìgy van, akkor teljesen mindegy hova mèsz... de ha az apa igènyt tart a gyerekekre, akkor a te ès az o èrdekukben is jobb, ha kozel laktok.. ti lehet a kulonèlèst vàlasztjàtok, de a gyerek dolgàban biztos mindig segìteni fog...
Sok szerencsèt kìvànok!!!!
AMit tudnod kell, hogy ha a gyerekek apjának jár láthatás (azaz nincs eltiltva a gyerekektöl) és a jogával élni is akar, akkor ha te elköltözöl a gyerekekkel, a láthatás költségeit neked kell fizetni.
Magyarul, az utiköltséget neked kell fizetni akkor is, ha viszi meg ha visszahozza a gyerekeket, és nemcsak a gyerekeknek, hanem az apának is.
Gondolj bele, hogy ez mennyire éri meg anyagilag, adott esetben igen komoly összeg is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!