Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nemrég sikerült végre elválnom a feleségemtől.Van egy 10 éves kislányunk,akit nála helyeztek el közös megegyezés alapján,mert ugye egy gyereknek az anyja mellett a helye,de azóta is folyamatos lelki terror alatt tartja.

Szeretném ha mégis velem élhetne a lányom,mert teljesen tönkre fogja tenni,pusztán önzőségből és bosszúból,eszközként használja ellenem a gyerekemet!

Tud valaki segíteni?

2009. jún. 11. 21:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Megcsaltam,jól látjátok,nem ok nélkül,de ennek semi köze ahhoz,ahogy most a gyerekünket tönkre teszi!Azért mert ő depressziós,nem kéne a lányt is azzá tenni!Mellesleg neki is van valakije,akivel állítólag sokkal jobb mint velem volt!Már lassan egy éve együtt éltek mire elváltunk...

Egyébként sem azért írtam ide,mert a volt feleségemmel olyan nagyon együttérző nők véleményére voltam kíváncsi,hanem mert segítséget szeretnék kapni,hogy hova érdemes frdulnom ilyen esetben!

Az érdemleges választ adóknak köszönöm szépen!

2009. jún. 12. 13:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is elváltam és nő vagyok. az én volt férjem és anyósom is rosszakat mondanak a kislányomnak rólam és ő mindig elmondja nekem. És tudom, h ezzel ártanak a gyereknek ezért tanácsért fordultam egy szakemberhez, aki azt mondta, h forduljak a gyámhatósághoz ellenőrzött láthatásért,mert ha bebizonyosodik, h a szülő árt a gyermek lelki, szellemi vagy testi fejlődésének, akkor elveszik tőle. Nekem nem kell elvenni a kislányomat, mert velem van, de ha láthatás van, akkor is ezt csinálják. Ezért megfenyegettem a volt férjemet, h ha még 1x a kislányom azt mondja h rosszat hallott rólam, akkor a már megyek is a gyámhatóságra az ellenőrzött láthatásért. A te esetedben sztem kérned kéne a gyermekelhelyezés újra tárgyalását, mert így a lányod tönkremegy lelkileg, ha ebben kell felnőnie.Sok sikert!
2009. jún. 12. 15:08
 13/15 A kérdező kommentje:

Az a legnagyobb baj,hogy ha kérném a gyermekelhelyezést,és esetleg meg is kapnám,lehet hogy még többet ártanék vele a lányomnak,és örökre meggyűlölne,ha az anyja valami hülyeségre adná a fejét.Természetesen az az én hibám lenne...Arról nem is beszélve,hogy amíg nála lenne láthatáson,méginkább csak a hülyeséggel traktálná.Persze ha ilyféleképpen alakulna,csepp esélyét sem látnám,hogy akár egy percig is felügyelet nélkül maradjanak!De az már megint milyen kapcsolattartás lenne???Nem akarom tönkre tenni kettejük kapcsolatát sem,csak annyit szeretnék,hogy a lányomnak a legeslegjobb élete legyen,az édesanyja mellett,mert mellette van a helye!

Mivel bírhatnám jobb belátásra a volt feleségemet?JA!És nem is hajlandó velem érdemben szóba állni!Ez külön nehezíti a dolgot... :(

2009. jún. 12. 21:20
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert mellette van a helye? Te normális vagy? Egy ilyen nő mellett? Érzelmileg zsarolja a lányát, jajj de rá fogtok Ti erre fázni, és meg is érdemlitek mindketten (a tutyi mutyi apa aki szerint egy ilyennél jó helyen van egy gyerek, meg egy ilyen anyának nem mondható hülye ember) a gyereketek utálni fog titeket, az anyját azért amit csinál vele, téged meg azért, mert hagyod. Tegyél valamit, mert nagyon rossz élete lesz így a kislányodnak, és ne mondj több hülyeséget, mint pl. hogy mellette van a helye...
2009. jún. 13. 22:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Egy gyereknek az anyja mellett lenne a helye,így értettem,nem úgy,hogy ez mellett az "anya" mellett.Rosszul fogalmazhattam.
2009. jún. 14. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!