Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom mit csináljak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak! Költözzek vagy ne?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 10:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog biztos, amíg nincs jövedelmed, semmit nem tudsz tenni. Tehát: mindenképp menj el dolgozni. Ha nem mész, pár év múlva az egész világ neki ad igazat, mert arra is "lusta vagy", hogy dolgozzál. Ő lesz a szent ember, aki eltart téged gyerekestül, te meg nem becsülöd meg őt.
2012. márc. 11. 11:08
 12/23 A kérdező kommentje:
Jelenleg a szüleimnél lenne helyem utána albérletben gondolkoztam. DE ha elmennék albérletben és dolgoznék a gyerekkel mi lenne ettől félek de nagyon tudom hogy oviba megy de ha olyan munkahelyre megyek hogy 6 ra kell mennem akkor ki viszi majd oviba???? Meg ha beteg ki lessz vele otthon?
2012. márc. 11. 11:20
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kérdeztem, hogy van-e baráti, családi segítség. Van-e olyan, aki érte tud menni, esetleg vigyázni rá, ha beteg? Esetleg a szüleid, bár ha dolgoznak akkor, nem megoldható. Esetleg olyan barátnő, aki otthon van a saját gyerekével, és el tudna vállalni még egyet néha? Próbálj ilyeneket találni, és akkor már könnyebb lesz.
2012. márc. 11. 11:34
 14/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! Remélem lesz megoldásom mert ez így nem megy tovább a szüleim otthon vannak nem dolgoznak szerintem biztos fognak segíteni. A kezdés biztos nehéz lessz de majd oldodik a helyzet majd írok ha változott a helyzetem.
2012. márc. 11. 11:40
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
Drukkolok nektek!
2012. márc. 11. 11:43
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon aranyos vagy!!
2012. márc. 11. 11:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen primitív a férjed, az régen rossz. Mondd meg neki, hogy akkor miből lesz nyugdíjad? TB-d? Erre mit mond? Kérdezd meg, ő munka helyett b.....ni jár, vagy csak téged néz egy nimfomániás idiótának, esetleg magából indul ki?

Ha mész, akkor anyukádék biztos segítenek, ha találsz munkát, és korábban kell menni. Mivel sok mindent nem írtál róluk, ha nyugdíjasok, akkor tuti segítenek, ha dolgoznak, csak jár valamelyikük 7-8-ra, hogy oviba beadja a picurt.

2012. márc. 11. 12:02
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, látom, hogy nem dolgoznak, csak előbb átsiklott felette a szemem. Akkor????????????, Mi a gond? Tudod, mondanám, hogy beszéljétek meg otthon, de a beszólása alapján olyan primitív ember lehet, bocs, de ezt kellett mondanom, akit én nagy ívben elkerülnék. A gyerek előtt is ilyen volt?
2012. márc. 11. 12:04
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért vártál 8 évet,arra,hogy egyáltalán felmerüljön benned a válás gondolata? 8 évig nem kezelt nőként,de 5 év után mégis szültél neki egy gyereket? Minek? 5 év nem volt elég,hogy rájöjj ő nem az a férfi,akivel érdemes hosszú távon tervezni?

A munkát és az ovit úgy fested le,mintha lehetetlen lenne,pedig pont a te esetedben nem az.Van két otthon ülő szülőd,akik minden percben ráérnek.El tudják vinni a gyereket oviba és el is tudnak menni érte.Ha beteg lesz,akkor is ott van a nagymama,aki ápolja.Egyáltalán nem kilátástalan a helyzeted,csak ne húzd az időt még ennél is jobban.

2012. márc. 11. 21:18
 20/23 anonim ***** válasza:
48%
Mit jelent az, hogy NEM ADOTT MEG MINDENT ! Mintha a feleségem hallanám. Semmi szex, az sem baj ha soha nem lát csak vigyem a pénz,mert az én dolgom a család eltartása. Persze Ő is dolgozik és nem is keveset. Tehát mit jelent az, hogy nem adott meg semmit ?
2012. márc. 13. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!