Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőmet?
a nyáron történt,felpakolta a három gyerekét,se puszi se pá elköltözött 200 km-rel arrébb
férjét otthagyta,szüleivel azóta nem beszél
azóta a válás is megtörtént,még a lánykori nevét is megválltoztatta,ennyir nem akar a csládjához tarozni
szülei,férje,teljesen összeomlottak,(akiket én jól ismerek)
én is teljesen értetlenül állok a dolgok előtt
van ilyen betegség amikor az ember a családja ellen fordul?
másra már nem tudok gondolni
Gyakori gond ha a pasi pénzes a nő válni akar akkor a rokonok nekiesnek
jaj kislányom megörültél, jaj mi lesz a gyerekekkel, jaj ne adj isten hogy anyagilag támogatni keljen 1 egyedülálló anyát...
Sok nő akkor is ezt hallja ha nyílt titok hogy a gyereket meg őt is verik.
a férj tuti tudja....
láttam én már "imádnivaló" férjet. A szülők, a munkatársak, mindenki azt hitte minden rendben. A nő mindent eltürt, boldogság kifele, majd öngyilkosság, és a 20 éves lányuk tálalt ki, 14 éves korától az anyja tudtával molesztálta az apja. Erről ennyit. A lány is kiegyensúlyozottnak tünt...
Kívülről sosem tudhatod, lehet "csak" lelkileg nyomták el, és besokallt. Lehet a szülők is tudnak valamit.
Az egyik kolléganőmet rendszeresen verte a férje, nem mert kilépni a házasságból (külön él 5 éve, de a válásra még most is képtelen) , mindenki tud erről, nem titkolja, a szülei mégis azt mondják, hogy akkor is a férje, biztos a nő hibája, az asszony tűrjön....erről ennyit... én is lépnék a gyerekeimmel együtt (bár én nem mentem volna hozzá és nem szültem volna neki, de könnyű okosnak lenni amikor nincs benne az ember.
Próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot, és nem bírálni a tettei miatt. ha egy nő lelép, újrakezd mindent, akkor annak súlyos okai vannak. (Akár mentális, akár kívülálló)
Nem bírálok csak nem értem.
Köszönöm a válaszokat,kedvesek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!