Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem értem a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a barátnőmet?

Figyelt kérdés

a nyáron történt,felpakolta a három gyerekét,se puszi se pá elköltözött 200 km-rel arrébb

férjét otthagyta,szüleivel azóta nem beszél

azóta a válás is megtörtént,még a lánykori nevét is megválltoztatta,ennyir nem akar a csládjához tarozni

szülei,férje,teljesen összeomlottak,(akiket én jól ismerek)

én is teljesen értetlenül állok a dolgok előtt

van ilyen betegség amikor az ember a családja ellen fordul?

másra már nem tudok gondolni

2012. márc. 10. 23:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ráadásul a barátnőm azóta az összes rokonával megszüntette a kapcsolatát,még akikkel jóban volt azokkal is
2012. márc. 11. 01:01
 12/19 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy valamilyen szektába került??
2012. márc. 11. 01:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A férje pedig tutira tudja, mi volt a baj. Ha az asszony nem is mondta, a nagyobb gyerekek biztos elmondták neki, hogy mit mond az anyu. Ráadásul, ha a férfi azt hinné, hogy beteg a nő, el nem hiszem, hogy hagyta volna elvinni a gyerekeket.
2012. márc. 11. 01:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori gond ha a pasi pénzes a nő válni akar akkor a rokonok nekiesnek

jaj kislányom megörültél, jaj mi lesz a gyerekekkel, jaj ne adj isten hogy anyagilag támogatni keljen 1 egyedülálló anyát...

Sok nő akkor is ezt hallja ha nyílt titok hogy a gyereket meg őt is verik.

2012. márc. 11. 01:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Verni bizti nem verte,anyagilag pedig több pénzel támogatja (jóval többel)mint kellene neki.
2012. márc. 11. 01:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem is az a véleményem, hogy nem tudhatja azt senki, hogy ki hogyan él otthon. a másik dolog, hogy ha a pasi ártatlan lenne a dologban, nem hiszem, hogy ilyen "könnyen" venné a dolgot, de biztos tudja, hogy ludas volt valamiben.
2012. márc. 11. 03:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

a férj tuti tudja....

láttam én már "imádnivaló" férjet. A szülők, a munkatársak, mindenki azt hitte minden rendben. A nő mindent eltürt, boldogság kifele, majd öngyilkosság, és a 20 éves lányuk tálalt ki, 14 éves korától az anyja tudtával molesztálta az apja. Erről ennyit. A lány is kiegyensúlyozottnak tünt...

Kívülről sosem tudhatod, lehet "csak" lelkileg nyomták el, és besokallt. Lehet a szülők is tudnak valamit.

Az egyik kolléganőmet rendszeresen verte a férje, nem mert kilépni a házasságból (külön él 5 éve, de a válásra még most is képtelen) , mindenki tud erről, nem titkolja, a szülei mégis azt mondják, hogy akkor is a férje, biztos a nő hibája, az asszony tűrjön....erről ennyit... én is lépnék a gyerekeimmel együtt (bár én nem mentem volna hozzá és nem szültem volna neki, de könnyű okosnak lenni amikor nincs benne az ember.

Próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot, és nem bírálni a tettei miatt. ha egy nő lelép, újrakezd mindent, akkor annak súlyos okai vannak. (Akár mentális, akár kívülálló)

2012. márc. 11. 09:00
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem bírálok csak nem értem.

Köszönöm a válaszokat,kedvesek vagytok!

2012. márc. 11. 11:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekkel nem megy el senki önmegvalósítani. Palik sem kapkodnak 3 gyerekes, 200km-re élő nők után. Vagy nagy baj volt ott titokban tartva, vagy elmebaj tört ki rajta. Inkább az első, különben a család a gyerekek miatt ezt nem hagyná.
2012. márc. 11. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!