Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás, gyermekelhelyezés, zaklatás?
Sziasztok!
Jól bele választottam, a feleségem akitől jelenleg válok kezd egy kicsit eldurvulni. Nem mennék el a kezdetekhez, a lényeg, hogy van egy közös 3,5 éves kislányunk, akinek az elhelyezésért folyik a pereskedés. Továbbá van egy közös autónk is, még kb. 8 év hitellel. Feleségem semmi megtárgyalásában nem partner. Emiatt tény, hogy elég sokat kerestem telefonon, hogy találjuk meg azt a megoldást az autóval kapcsolatban ami mindkettőnk számára ideális megoldás lenne. Kb 20 telefonból csak egyet szokott felvenni, még akkor is, amikor csak a kislányommal szeretnék beszélni, vagy az egészsége felől érdeklődni. Csak ezzel az a gond, hogy ez a nő annyira aljas, hogy ezt a sok telefonhívást arra használta fel, hogy feljelentett zaklatásért. Na most már teljesen össze is zavart. Készülök a válóperre, utána meg a zaklatásos perre. Így elég nehéz mindent leírni, de aki belelát ebbe az egész ügybe, meg aki ismer engem tudja, hogy nem csináltam semmi rosszat, és mind végig csak a jó hiszeműség, az egyezkedés vezérelt. De egy bizonyos számomra ezek után, hogy ez számára már nem a gyermekről szól, vagy ha igen elég beteg megoldást választott. Nem elég, hogy anyagilag, lelkileg, most még erkölcsileg is tönkre tesz. Félek ettől a nőtől, elérte a célját. Ez a nő mindenre képes, eddig csak sejtettem, most már biztos vagyok benne. Mi tévő legyek, összekavarodtam.
Köszönöm előre is.
Örülök neki, hogy megúsztad! Az értelme pedig tényleg az volt, hogy megmutatta milyen szemét is tud lenni, és persze a lejáratásod...
Remélem a továbbiakban minden úgy alakul ahogyan szeretnéd, és ami a gyermekednek is a legjobb lesz! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!