Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás, gyermekelhelyezés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás, gyermekelhelyezés, zaklatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jól bele választottam, a feleségem akitől jelenleg válok kezd egy kicsit eldurvulni. Nem mennék el a kezdetekhez, a lényeg, hogy van egy közös 3,5 éves kislányunk, akinek az elhelyezésért folyik a pereskedés. Továbbá van egy közös autónk is, még kb. 8 év hitellel. Feleségem semmi megtárgyalásában nem partner. Emiatt tény, hogy elég sokat kerestem telefonon, hogy találjuk meg azt a megoldást az autóval kapcsolatban ami mindkettőnk számára ideális megoldás lenne. Kb 20 telefonból csak egyet szokott felvenni, még akkor is, amikor csak a kislányommal szeretnék beszélni, vagy az egészsége felől érdeklődni. Csak ezzel az a gond, hogy ez a nő annyira aljas, hogy ezt a sok telefonhívást arra használta fel, hogy feljelentett zaklatásért. Na most már teljesen össze is zavart. Készülök a válóperre, utána meg a zaklatásos perre. Így elég nehéz mindent leírni, de aki belelát ebbe az egész ügybe, meg aki ismer engem tudja, hogy nem csináltam semmi rosszat, és mind végig csak a jó hiszeműség, az egyezkedés vezérelt. De egy bizonyos számomra ezek után, hogy ez számára már nem a gyermekről szól, vagy ha igen elég beteg megoldást választott. Nem elég, hogy anyagilag, lelkileg, most még erkölcsileg is tönkre tesz. Félek ettől a nőtől, elérte a célját. Ez a nő mindenre képes, eddig csak sejtettem, most már biztos vagyok benne. Mi tévő legyek, összekavarodtam.

Köszönöm előre is.

2012. márc. 10. 13:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Kedves, nincs igazad. Te azt sem tudod milyen az én logikám. Kénytelen voltam megismerni a másik nem gondolkodását.Nem az én logikámmal van a baj, ha nem azzal a számmal amit leírtam. Nem én találtam ki, ha nem az a minimum szám.
2012. márc. 10. 18:31
 12/23 anonim ***** válasza:

Amugy egy férfi nem biztos, hogy rossz, mert elvált. Egy értelmes ember életében előfordul. Ettől ő még ugyanúgy ember és érző lélek. De lagalább megmutatja milyen is a gyermekhez. Ebből is látni majd, hogy milyen ember is Ő.

Szerintem a válásnak fejben kell eldőlnie, a többi csupán papír formula és jog. Mindenkinek meg van a párja. H avalaki a másikkal nem boldog akkor , nincs mit tenni. De attól még ember ő is. Nem másod és akárhanyadik rendű lény ha nem ugyan olyan ember , mint bárki más.

2012. márc. 10. 18:36
 13/23 anonim ***** válasza:
17:50. értelmezd már amit leírtál a harmadik mondatodban.
2012. márc. 10. 18:39
 14/23 anonim ***** válasza:
Elöször is ezek szerint megállta a helyét a zaklatás fogalma a rendörségen?nekem ez olyan furcsa. Ennyi elég és máris pert indítanaak az ember ellen? Kérdezö ird le bővebben h.mit értesz ezalatt.
2012. márc. 10. 21:34
 15/23 anonim ***** válasza:
Engem is feljelentett a gyermekem apja, mert egy éven keresztül küzdöttem azért, hogy látogassa a lányát. Sms-eket, illetve e-mail-eket írtam neki, melyben hívtam és tájékoztattam a gyerekről. Ezek nem voltak zaklató jellegűek, nem napi szinten történtek. Heti 1 sms kb., havi 1 levél kb. Mégis vádat emeltek ellenem!!! Erre most, hogy a lányom már 19 hónapos, meg volt a gyerekelhelyezési per, hirtelen elkezdte látogatni, miközben feljelentett. Na ehhez mit szóltok?? Most legyek vele jópofa??? A zaklatási per még mindig folyamatban van, még nem volt egy tárgyalás sem fél év alatt. Bocs, hogy elkanyarodtam a kérdezőtől, csak ez a "biztos nem is te vagy az apja" c. hozzászóló kicsit kiakasztott... Nem jelentjük fel a gyerekünk apját??? És a gyerekünk anyját?? Hidd el vannak ilyen emberek sajnos...
2012. márc. 14. 15:22
 16/23 A kérdező kommentje:
Vádat emeltek ellened? Na ez meglepett, és kicsit meg is ijesztett. Viszont megnyugtató, mert ezek szerint hiába van ellenem eljárás még van esélyem, hogy nálam helyezzék el a kislányomat. Ezek után nem hinném, hogy jó helyen van az anyjánál. Miket tehet ellenem a gyerekkel szemben is. Bármire képes ettől fogva.
2012. márc. 15. 10:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen, vádat emeltek ellenem! Ellened emeltek vádat?? Vagy elejtették?? Sajnos az a baj, hogy ha hívogatod a kocsi és a gyerek miatt, ő bármit mondhat a rendőrségen, hogy ezért, meg azért hívod stb. Te állítasz valamit, ő is állít valamit. Az isten se tud majd igazságot tenni. Sajnos ellenem kinyomtatott egy pár levelemet és sms-emet. A feljelentése hazugságokkal van tele! Ráadásul rendőr, tudja mi az amit leírhat, mi az amit én nem tudok bizonyítani, hogy nem úgy történt. Bonyolult... átérzem a helyzetedet, talán ezek után több mindenre is képes a kedves feleséged. A kislányt nem hinném, hogy neked ítélnék, bárhogy is szeretnéd. Nem tudok sajnos mást tanácsolni, csak azt hogy fel a fejjel, talán jól fogsz kijönni mindenből. Ne hagyd, hogy kikészítsen!
2012. márc. 16. 17:16
 18/23 A kérdező kommentje:
Szia! Ellenem egyenlőre vád még nincs emelve, legalábbis úgy gondolom. Kaptam egy levelet, amiben tanúként vagyok beidézve a rendőrségre. Megkérdeztem a rendőrségen, hogy mi ez, ki mellett illetve ellen kellene tanúskodnom. Ekkor mondták, hogy fel lettem jelentve, de egyenlőre csak tanúként leszek meghallgatva. Így most itt tartunk, szerdán megyek erre a meghallgatásra. Ja a legszebb, hogy hétfőn meg bíróságra a válással kapcsolatban. Úgyhogy szép hetem lesz.
2012. márc. 16. 19:03
 19/23 anonim ***** válasza:

jaj nyugi ejteni fogják a vádat. nálunk olyan volt, hogy az édesanyuka védelembevételi eljárást kezdeményezett az apa ellen, mert állítása szerint nálunk nincs fűtés. :) fogták a fejüket a gyámügyön, de hivatalból kikellett vizsgálniuk. behívták páromat, elmondta szóban hogy midnen oké a lakásban. el is hitték, lezárták az ügyet, és alutasították az anyukát.

vannak ügyek amiket hivatalból elkell kezdeniük vizsgálni,aztán úgyis lezárják az ügyet.

egyébként sezrintem hagyd a teelfonálást, írj e-mail neki. így te is tudod bizonyítani hogy csaupán csak érdeklődsz a gyerek felől, és néha néha érdklődsz a közös tulajdon iránt. ennyi. neked is lesz bizonyítékod, hogy nem zaklató e-maileket írsz.

a másik meg lehet híváslistát is lekérni, te magad írtad hogy 20 telefonból 1et vesz fel. ezt kimutatná a híváslista is, hisz az amit felvesz ott már lesz mondjuk idő is, pl. 2perc 50 másodperc.

2012. márc. 16. 19:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Valóban a rendőrség ha úgy ítéli meg, majd kérni fog híváslistát. Az majd tudja bizonyítani, hogy hányszor hívtad! Ha meg csak tanúként idéztek be, az tényleg még jó eset, mert engem rögtön gyanúsítottként kezeltek, és így is hallgattak ki! A legnagyobb röhej, hogy én is a rendőrségen dolgozom, a gyerekem apja is, és a saját kollégáinknál jelentett fel!!! Neki a lejáratás volt a célja!! Meg persze egy "kedves" barátnő aki fűti ellenem...
2012. márc. 17. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!