Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás, gyermekelhelyezés, zaklatás?
Sziasztok!
Jól bele választottam, a feleségem akitől jelenleg válok kezd egy kicsit eldurvulni. Nem mennék el a kezdetekhez, a lényeg, hogy van egy közös 3,5 éves kislányunk, akinek az elhelyezésért folyik a pereskedés. Továbbá van egy közös autónk is, még kb. 8 év hitellel. Feleségem semmi megtárgyalásában nem partner. Emiatt tény, hogy elég sokat kerestem telefonon, hogy találjuk meg azt a megoldást az autóval kapcsolatban ami mindkettőnk számára ideális megoldás lenne. Kb 20 telefonból csak egyet szokott felvenni, még akkor is, amikor csak a kislányommal szeretnék beszélni, vagy az egészsége felől érdeklődni. Csak ezzel az a gond, hogy ez a nő annyira aljas, hogy ezt a sok telefonhívást arra használta fel, hogy feljelentett zaklatásért. Na most már teljesen össze is zavart. Készülök a válóperre, utána meg a zaklatásos perre. Így elég nehéz mindent leírni, de aki belelát ebbe az egész ügybe, meg aki ismer engem tudja, hogy nem csináltam semmi rosszat, és mind végig csak a jó hiszeműség, az egyezkedés vezérelt. De egy bizonyos számomra ezek után, hogy ez számára már nem a gyermekről szól, vagy ha igen elég beteg megoldást választott. Nem elég, hogy anyagilag, lelkileg, most még erkölcsileg is tönkre tesz. Félek ettől a nőtől, elérte a célját. Ez a nő mindenre képes, eddig csak sejtettem, most már biztos vagyok benne. Mi tévő legyek, összekavarodtam.
Köszönöm előre is.
Amugy egy férfi nem biztos, hogy rossz, mert elvált. Egy értelmes ember életében előfordul. Ettől ő még ugyanúgy ember és érző lélek. De lagalább megmutatja milyen is a gyermekhez. Ebből is látni majd, hogy milyen ember is Ő.
Szerintem a válásnak fejben kell eldőlnie, a többi csupán papír formula és jog. Mindenkinek meg van a párja. H avalaki a másikkal nem boldog akkor , nincs mit tenni. De attól még ember ő is. Nem másod és akárhanyadik rendű lény ha nem ugyan olyan ember , mint bárki más.
jaj nyugi ejteni fogják a vádat. nálunk olyan volt, hogy az édesanyuka védelembevételi eljárást kezdeményezett az apa ellen, mert állítása szerint nálunk nincs fűtés. :) fogták a fejüket a gyámügyön, de hivatalból kikellett vizsgálniuk. behívták páromat, elmondta szóban hogy midnen oké a lakásban. el is hitték, lezárták az ügyet, és alutasították az anyukát.
vannak ügyek amiket hivatalból elkell kezdeniük vizsgálni,aztán úgyis lezárják az ügyet.
egyébként sezrintem hagyd a teelfonálást, írj e-mail neki. így te is tudod bizonyítani hogy csaupán csak érdeklődsz a gyerek felől, és néha néha érdklődsz a közös tulajdon iránt. ennyi. neked is lesz bizonyítékod, hogy nem zaklató e-maileket írsz.
a másik meg lehet híváslistát is lekérni, te magad írtad hogy 20 telefonból 1et vesz fel. ezt kimutatná a híváslista is, hisz az amit felvesz ott már lesz mondjuk idő is, pl. 2perc 50 másodperc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!