Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesz ilyenkor a bíróság?
És nem lehet az apukával értelmesen beszélni?
Mert azt még úgy-ahogy meg tudom érteni, hogy az ő otthonába vesz a gyerekeknek játékokat. Na de az miért jó neki, hogy a RUHÁKAT nem hozhatják el a lányok?!
03-05 15:10 írójának:
"ekkora szem.t apák vannak"...
Mondom egy ellenpéldát a saját tapasztalatomban, de a második feleségem sem különb:
férfi létemre én nevelem a lányomat 2 éves kora óta, lassacskán már 10 éve... Az "anya" CSAK az előírt 7000 forintot volt hajlandó fizetni, majd 3 év múlva csak a bírósági folyosókoptatásomnak köszönhetően 10.000.- majd még 3 év múlva 12.000.-... Azt mondja - nekem és a gyereknek is - hogy ez mindenre elégnek kell lennie... Ezen felül sem egy cipőt, sem egy értelmes-hasznos ajándékot sem kapott...
A második feleségemtől lévő gyereket akkor sem vették el tőle, amikor már több alkalommal is a bölcsibe hagyta délután - este már majdhogynem gyerekotthonba vitték...
Magyarországon a bíróság szemszögéből nézve a gyerekkel való foglalkozás kimerül a gyerektartás fizetésével, azon kívül ha a gyereket elviszed valahova, neveled vagy aggódsz érte, az már nem. Csak a pénz számít, az érzelmi foglalkozás már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!