Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben lévő feleségem úgy akar a közös házból engem kizárni, hogy tettlegességre biztatja fiaimat, akik fizikailag bántalmaznak, anyjuk az én reakcióimat felveszi kamerával, a bíróságon felhasználja ellenem. Hogyan tudnék védekezni?
Leeda29...
Off.
Miért van női neved?
29 éves vagy?
Mekkorák a gyerekeid?
Mik a reakcióid? Mer ugyebár ha visszakézből kapnak hirtelen egy pofont, akkor kizárt, hogy majd pont akkor kapcsolja be a kamerát mikor épp emeled a kezed, akkor azon rajta van, hogy a gyerekek mit csinálnak.
Ez a kérdés nem kamu?
1. Egyáltalán nem biztos, hogy a név nöi, lehet rövidités vagy bármi más, a szám meg nemcsak életkor, hanem évszám, házszám stb lehet. Ebböl arra következtetni, hogy nö és 29 éves, elég buta dolog.
2. Honnan tudjátok, hogy a ház nem a kérdezö különvagyona, és csak ki akarja semmizni az asszony?
3. A gyerekeket igenis könnyü egy szülö ellen hangolni, ha - ebben az eseben - az anya mindent rájuk hagy, hogy a fegyelmezés az apára háruljon. Ettöl kezdve jöhet az "apátok nem enged meg semmit" szöveg.
4. Sok embernek nincs lehetösége máshol élni, mint abban a házban, amit vett(ek).
Nagyon sajnállak kedves kérdező, mert ismerős a helyzet.
Én is azt hittem, hogy tökéletes a kapcsolatom a gyerekeimmel, aztán mégis rá tudta venni az asszony a fiamat hamis tanúzásra ellenem. Iszonyat hogy mire képesek a nők, a gyerekek meg nem mernek nekik ellentmondani, mert félnek. Ez persze majd felnőtt korban visszaüt, de addig kivárni egy pokol.
Viszont semmiképpen se hagyd magad kitúrni a házból, légy erős és kitartó, nekem is bejött. Próbálj meg higgadt lenni, tudom iszonyat nehéz ilyenkor. Nekem úgy sikerült, hogy én is felvettem kamerával, diktafonnal stb., és tudtam, hogy nekem is meg kell magam játszani, mert ez oda vissza erről szól. Így sikerül olyankor is higgadtan maradnom, amikor ember nem tudna. Tegyél te is aljas lépéseket, cukrozd meg a lisztet, tegyél hashajtót a kajákba, ronts el a háztartási gépeket, úgy hogy utána magad könnyen meg tudd majd szerelni, próbáld megszerezni a kamerát és tedd működésképtelenné, stb. Azokkal a nőkkel, akikkel nem lehet beszélni, nem megy máshogy.
A fiaddal meg beszélj el erről, hogy miért hajlandó megtenni ezt az anyjának. Nálam is kiderült, hogy csak azért, mert fél ellentmondani neki.
A hatóságokat meg próbáld magad mellé állítani.
Jelentsd be előre a rendőrségen írásban, hogy mire készül az asszony és ha ilyen megkeresés érkezik, akkor kérdd, hogy vegyék ezt figyelembe.
Nagyon fontos, hogy anyagilag csak magára számíthasson, ne fizess semmi közös dolgot ezután!
És készülj fel előre mindenre. Ez csak a kezdet! A nők nagyon sok gonoszságra és hazugságra képesek, ha begolyósodnak. Készülj fel arra is, hogy meg fog rágalmazni, hogy megverted, megerőszakoltad, stb. Ez ilyenkor törvényszerű gyakorlat. Elesik az utcán, vesz egy látleletet és beadja hogy megverted. És le sem tudod tagadni, kapásból eltiltanak otthonról távoltartással egy hónapra, holott semmit sem tettél, de nem tudod bizonyítani, hogy ártatlan vagy. Ha pedig azzal is meg tud rágalmazni, hogy megerőszakoltad, akkor börtönbe is juttat ártatlanul. Iszonyat ami ilyenkor menni szokott. Keress tanúkat, csinálj bizonyítékokat és semmit se haggy rá. Arra számít, hogy előbb utóbb megfutamodsz. Ne tedd. Nagyon nehéz lesz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!