Mi a velemenyetek arrol hogy Eva Alekoszt felhasznalja ahhoz hogy bekeruljon a dontobe?
Ti igy latjatok vagy nem?
Az elozestesben volt hogy Alekosznak mondta az Eva hogy vigye ki Anikot,erre Alek valami olyasmit mondot hogy fel akarsz hasznalni vagy valami ilyesmit,nem hallottam pontosan.
Persze akkor meg ugy volt hogy esetleg Alek lessz a kivalasztott.
szerintem Éva simán bármi áron be akar kerülni, még ha ezzel Alek ki is esne valahogy akkor is. én többnyire ezért is utáltam meg, mert Alek nem szólhat rá egy rossz szót sem, de ő az önző érdekeihez átgázol alekoszon.
De Éva benézte mert ha Alekosz rajongóinak van egy kis esze, ezután már Évára 1 db szavazatot nem pazarolnak, Évának ki kell esnie, mert a döntőben Alek elől szedné el a szavazatokat nem Béci elől.
"Persze Alkeszt sem kell sajnálni, mert ravasz módon használja ő is Évikét, tudja, ha már nem lenne mellette, már végképp lenullázódna ő is a villában."
Ezt én is így látom, annak ellenére, hogy mindkettőt kedvelem! Egyik se lenne (már) sehol a másik nélkül. Olyan a kapcsolatuk, mint egy viharos házasság. A "se veled, se nélküled" tipikus esete.
Annak ellenére, hogy én épp őket csípem, én is úgy látom, hogy a nagy barátság csak álca.
Éva az említett szituban is felhasználja Alekot, hogy minél tovább jusson, de Alekot sem kell félteni. Szerintem a szinte állandó idegesítését azért csinálja Évának, mert tudja, hogy úgysem tudja tűrtőztetni magát, és ez nem szimpatikus hosszú távon a nézőknek. Tehát nagy eséllyel sikerül elérnie, hogy egy párbajon kint maradjon emiatt, és így Alek megszabadul egy erős ellenféltől. Másrészt Alekot saját magán kívül senki sem érdekli. Éva a párbajai előtt próbált volna erőt meríteni Alekból, de ő akkor is mindig úgy irányította a beszélgetést, hogy róla szóljon.
Dehát erről szól ez a játék! Mindeggyik azért ment be, hogy megnyerje a fődíjat! Ebbe nem fér bele a másik segítése, csak az, hogy a maguk előre haladását erősítsék. Persze felszínesen foglalkoznak egymással, de első helyen úgyis saját maguk vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!