Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elválok Tőle, a bíróság elveszi a gyerekeimet?
első vagyok. A lepontozást köszönöm.
Tényleg megfigyeltem, itt ha nem olyan válasz érkezik amit éppen a kérdező hallani szeretne már mennek a lepontozások. Ám legyen.
Azért egy igen rövid kis történetet elmesélek. Saját életünkből. Én 26 éves vagyok, párom 35 éves, és jelenleg már fél éve mi neveljük párom előző házasságából született lurkóját. Képzeljétek el magyarországon a bíróság elvette az anyától a gyermeket! Ezt annak üzenem, aki kijelenti, hogy ma magyarországon ilyen nem történhet meg (pedig nem árulja a testét, nem iszik, nem drogozik) szimplán egy lusta, munkakerülő, idegileg labilis édesanyuka volt. Ennyi. A munkakerülése tette fel az i-re a pontot a bíróságon.
Nyilván nincs 2 egyforma eset, de azért érdemes lenne tanulmányoznotok annak a 2 válóperes ügyvédnek a publikációját, ahol statisztikát készítettek a gyermekelhelyezésről magyarországon. Mindjárt nem jelentenétek ki olyat, hogy egy apának nincs esélye.
Szép napot mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!