Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elválok Tőle, a bíróság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Niktoon kérdése:

Ha elválok Tőle, a bíróság elveszi a gyerekeimet?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk házasok, most szültem meg a második fiúnkat, a nagyobbik 3 éves. El szeretnék válni, mert már nem szeretem, és nem is bánik jól velem se a gyerekekkel. De azzal fenyegetőzik, hogy ha elválok a bíró neki fogja ítélni a kicsiket, mert nincs munkaviszonyom, csak a GYES, és nem tudom eltartani őket. De ez nem igaz, mert akkor a szüleim segítenének mindenben, ők meg jól keresnek.
2012. febr. 21. 09:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

első vagyok. A lepontozást köszönöm.

Tényleg megfigyeltem, itt ha nem olyan válasz érkezik amit éppen a kérdező hallani szeretne már mennek a lepontozások. Ám legyen.

Azért egy igen rövid kis történetet elmesélek. Saját életünkből. Én 26 éves vagyok, párom 35 éves, és jelenleg már fél éve mi neveljük párom előző házasságából született lurkóját. Képzeljétek el magyarországon a bíróság elvette az anyától a gyermeket! Ezt annak üzenem, aki kijelenti, hogy ma magyarországon ilyen nem történhet meg (pedig nem árulja a testét, nem iszik, nem drogozik) szimplán egy lusta, munkakerülő, idegileg labilis édesanyuka volt. Ennyi. A munkakerülése tette fel az i-re a pontot a bíróságon.

Nyilván nincs 2 egyforma eset, de azért érdemes lenne tanulmányoznotok annak a 2 válóperes ügyvédnek a publikációját, ahol statisztikát készítettek a gyermekelhelyezésről magyarországon. Mindjárt nem jelentenétek ki olyat, hogy egy apának nincs esélye.

Szép napot mindenkinek

2012. febr. 22. 09:10
 22/23 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss kérdező, de két ordítás és balhé között csak sikerült összehozni ezt a második kisbabát.
2012. febr. 22. 18:10
 23/23 anonim ***** válasza:
A gyereket biztos nem veszik el,ettől ne is tarts.De azt én sem értem ha iszik ordítozik,nem törődik a gyerekekkel akkor minek szültél.Azért 6év alatt csak világossá vált számodra milyen alkalmatlan apának.
2012. febr. 26. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!