Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Niktoon kérdése:
Ha elválok Tőle, a bíróság elveszi a gyerekeimet?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk házasok, most szültem meg a második fiúnkat, a nagyobbik 3 éves. El szeretnék válni, mert már nem szeretem, és nem is bánik jól velem se a gyerekekkel. De azzal fenyegetőzik, hogy ha elválok a bíró neki fogja ítélni a kicsiket, mert nincs munkaviszonyom, csak a GYES, és nem tudom eltartani őket. De ez nem igaz, mert akkor a szüleim segítenének mindenben, ők meg jól keresnek.
Nálad lesznek a gyerekek természetesen. A pasi csak azért zsarol mert élvezi, hogy tönkretehet, miközben azon van, hogy megússza a gyerektartást.
2012. febr. 21. 10:54
12/23 A kérdező kommentje:
nem akarok a szüleimre hagyatkozni csak 1-2 évig amíg nem tudok elmenni dolgozni. és nem idősek még a szüleim, 47 évesek mindketten. én 25 vagyok.
2012. febr. 21. 10:57
13/23 anonim válasza:
anyagi okok miatt NEM vesznek el egy gyereket az anyjatol,hacsak nem szelsoseges korulmenyekrol van szo( pl.hajlektalan). Egy anyatol ma Magyaro-on csak akkor veszik el a gyereket,ha alkalmatlan a nevelese,iszik,drogozik,ku.rvalkodik,vagy egyeb olyan eletkorulmenyek kozott el,amelyek erkolcsileg,szellemileg veszelyeztetnek. A ferjed fogja be a szajat es oruljon,ha alkoholistakent egyaltalan lathatast megitel neki a birosag.
2012. febr. 21. 10:58
14/23 anonim válasza:
Szia!
Sorstársak vagyunk, én ugyanemiatt nem merek elválni. Van már másik párkapcsolatom mellette de félek, hogy elveszik a lányomat. 1,5 éves a kicsi, szintén gyesen vagyok vele. Az én férjem is borzalmasan bánik vele, nem iszik ugyan, de veri őt, szegény lányom már fél odamenni hozzá, mert megint agresszív lesz vele. Egyszerűen nincs türelme hozzá, tiszta idegbeteg. Bezzeg mások előtt nagyon játssza a jó apát...
24/N
2012. febr. 21. 11:35
15/23 anonim válasza:
Utolsónak:
"1,5 éves a kicsi, szintén gyesen vagyok vele. Az én férjem is borzalmasan bánik vele, nem iszik ugyan, de veri őt, "
Férfi létemre megszakad a szívem a kisgyerekedért :(((
Hogy lehetsz ennyire szánalmas, akaratgyenge, sz*r anya, hogy végignézed, ahogy szenved a kisgyereked?
2012. febr. 21. 11:43
16/23 anonim válasza:
ma 11:35
Büszke lehetsz magadra kedves anyuka
Ha az én gyerekemet az apja vagy bárki más megütné azon nyomban kitaposnám a belét.
2012. febr. 21. 11:53
17/23 A kérdező kommentje:
Hál' istennek, még nem ütöttem meg a gyerekeimet, de közöltem is vele, hogy kezet emel valamelyikre, többet nem látja őket! De én sem értem, miért nem válsz el, biztos nem ítélné az apának a gyereket ha veri. De az én férjem is játsza más előtt a jó apát. Undorító...
2012. febr. 21. 12:41
18/23 anonim válasza:
Amíg kicsi a gyerek, akár anyja, akár apja neveli azt gyes+ családi pótlék +gyerektartásból fogja, mert otthon kell legyen vele. Az 1. oldalon mindjárt 3 elrémisztő választ is írt vki, nem tudom, milyen céllal.Ilyen kicsiket csak nagyon ritka esetben ítélnek az apának, ha az anya teljesen alkalmatlan.
2012. febr. 21. 14:42
19/23 anonim válasza:
Mindig elgondolkozom, hogy egy szar házasságba minek szül az ember gyereket. A nagyobbik 3 éves, azalatt éppen tönkremehetett a kapcsolat, de a kicsi azt mondod most született.
Az senki fejében nem fordul meg soha, hogy a gyereknek szüksége van családra? Azért ez annál nagyobb felelősséget kellene jelentsen, mintsem jajj nem ugyanúgy szeretem, elválok, majd fizet és lesz hétvégén apjuk. Ez nem így működik. Az én szemléletem szerint azért sokkal mélyebb indok kell ahhoz,hogy egy házasság és jelen esetben család felbomoljon.
2012. febr. 21. 15:45
20/23 A kérdező kommentje:
és az állandó veszekedés meg ordítás jót tesz a gyereknek, ugye...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!