Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálhatnék ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék ebben a kilátástalan helyzetben?

Figyelt kérdés

Most jutottam el oda, hogy nem bírom így tovább.

Párom rendszeresen lebukik az emailjeivel, levelezéseivel. Véletlen, nem kutakodok utána.

Megcsal, ismerkedik, flörtöl és még ki tudja......

Ezen kívül már 3x pofon ütött az 5 év alatt.

A legutolsó épp tegnap történt.

Éjjel visítva, fuldokolva ébredt a 3 éves kisfiúnk. Párom mellette alszik (nem is akar mellém jönni a 2x2-es ágyra), csitította, rászólt, hogy már maradjon csendbe. Átmentem, hogy miért köhög ugatóan, félelmetesen. Feloltom a villanyt, kisfiam tűzpiros, tiszta víz. Lényeg, hogy annyira bepánikolt a párom, hogy képtelen volt az ügyeletet felhívni, mondta hívjam. Rendben, kértem, hogy fogja meg a másik gyermekünket, aki 1 éves. Erre menne be a beteg fiúnkhoz a kislányunkkal. Kértem, hogy ne, nehogy elkapja a betegséget.

Erre pofon ütött, hogy fogjam már be és telefonáljak.

Teljesen ledöbbentem.

Ügyelet kint volt.

Reggel kérem a telefonját, hogy a gyerekorvost felhívjuk (én telefonomon nincs pénz)erre sms érkezett. Egy pillanatra láttam, de ez is elég volt, teljesen kacérkodó üzenetek sora. Párom kikapta a kezemből a telefonját, hogy mit kutakodok, nincs közöm a céges telefonjához és hozzá sem.

Elegem van, betelt a pohár, nem akarok így tovább élni és a gyerekeimet sem akarom ebbe nevelni

2012. febr. 16. 16:34
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
Nem a férjem. A gyerekek a nevén vannak.
2012. febr. 18. 11:54
 52/53 anonim ***** válasza:
73%
Meg tudlak érteni! Az én férjem is csendes őrült, sokáig titkolta. A minap a hajamat ráncigálta, miközben a gyerek a kezemben volt. Mi már válunk, de még együtt élünk. Szerencsém volt, mert tudtam venni egy lakást, nem sokára oda tudunk költözni a gyerekkel. Muszáj lesz visszamennem dolgozni, pedig még kicsi a gyerek, de áldozatokat kell hozni a nyugalom érdekében. Sajnos én is ismerem ezt a csendes őrült típusú embert. Minél hamarabb költözz külön tőle, mert ez már jó nem lesz, csak rosszabb, hidd el!
2012. febr. 18. 19:45
 53/53 anonim ***** válasza:
0%

Én az első pofon után változtattam volna azon, hogy nincs még egy gyerek! A másik, amit nem értek - én elég harcias nő vagyok - ha engem vágtak volna pofon, én visszaütöttem volna! Tanultam gyerekkoromban karatézni, tudok egy-két fogást, főleg a tökön ütési technikákban. Szétütöttem volna a golyóit, egy évig nem tudott volna kefélni utána! Bizony, a gyerek előtt úgy tökön rúgtam volna, hogy elájul!

Szerencsére nekem elég szelíd partnereim voltak, soha meg sem fordult a fejükben, hogy megüssenek. Én sem ütöttem meg még férfit, csak a karate edzéseken.

A következő pofonnál üss vissza! Úgy teli tenyérből,ahogy ő tette, keményen! Aztán rúgd tökön! Üsd szét a tökét, hogy még vizelni se tudjon vele sokáig! A lényeg, ne lássa rajtad, hogy félsz, hogy tűrsz!

2012. febr. 18. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!