Mit csinálhatnék, hogy a blokkon más pénzösszeg legyen?
Tartoztam valakinek 2000 ft-tal. Apa adott pénzt hogy csizmát vegyek, mert a régi tönkrement. Vettem is de 2000 ftal többet mondtam hogy többe került.
Szeretné látni a blokkot holnap :S mit csináljak hogy 2-essel több szerepeljen a blokkon? nem lehetne valahogy átfesteni, átírni? Nem tudnék valahonnan blokkot szerezni, boltból vagy nem tudom honnan:S
Apa nagyon kiakadna, mostanság munkahelye miatt is elég stresszes és utálja, ha valakinek tartozom. Szobafogságot kaptam mert anno tartoztam valakinek egyszer, és most még idegesebb a munkája miatt, nagyon kiakadna! Tudom nem szép dolog füllenteni, de táncot kell próbálnunk műsorra, és sok helyre kell mennem... ide-oda futkozom:S mit tegyek? hogyan csinálhatnám meg a blokkot hogy 2000-vel több legyen rajt?
Jegyezd meg:
csak a politikusok hazudhatnak következmények nélkül!
Hát szerintem ne írd át, az nagyon látszik.
Inkább mond azt hogy elhagytad-túrd át feltűnően a táskád, kabátzsebed,hogy hihető legyen és nagyon vigyázz a csizmára,nehogy vissza kelljen vinni,mert ahhoz ugye blokk kell.
Vagy szánva-bánva bevallod az igazat!
mondd azt, hogy nincs meg a blokk, de a csizma dobozára írd rá tollal a 2000 ft-al magasabb árat. mutasd meg azt.
jobb ötletem nincs:S
Nem csak a kasszahiány miatt nem fogja beütni, hanem azért sem, mert akkor az papíron neki bevétel, ami után adózni kell.
Már egyszer kaptál szobafogságot kölcsön miatt, és most megint kölcsönkértél. Megkérdezhetem mi az, amire apudtól nem mersz kérni?
És mikor kölcsönkértél, akkor mire gondoltál, hogy miből adod vissza.
Az a helyzet, hogy közvetve meglopod faterodat, és arra kérsz tippet, hogyan ne bukj le.
bemész a boltba,és keresel egy olyan blokkot amin 2ezerrel több van
ugyis sokan kosárban hagyják a blokkot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!