Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék ebben a kilátástalan helyzetben?
Most jutottam el oda, hogy nem bírom így tovább.
Párom rendszeresen lebukik az emailjeivel, levelezéseivel. Véletlen, nem kutakodok utána.
Megcsal, ismerkedik, flörtöl és még ki tudja......
Ezen kívül már 3x pofon ütött az 5 év alatt.
A legutolsó épp tegnap történt.
Éjjel visítva, fuldokolva ébredt a 3 éves kisfiúnk. Párom mellette alszik (nem is akar mellém jönni a 2x2-es ágyra), csitította, rászólt, hogy már maradjon csendbe. Átmentem, hogy miért köhög ugatóan, félelmetesen. Feloltom a villanyt, kisfiam tűzpiros, tiszta víz. Lényeg, hogy annyira bepánikolt a párom, hogy képtelen volt az ügyeletet felhívni, mondta hívjam. Rendben, kértem, hogy fogja meg a másik gyermekünket, aki 1 éves. Erre menne be a beteg fiúnkhoz a kislányunkkal. Kértem, hogy ne, nehogy elkapja a betegséget.
Erre pofon ütött, hogy fogjam már be és telefonáljak.
Teljesen ledöbbentem.
Ügyelet kint volt.
Reggel kérem a telefonját, hogy a gyerekorvost felhívjuk (én telefonomon nincs pénz)erre sms érkezett. Egy pillanatra láttam, de ez is elég volt, teljesen kacérkodó üzenetek sora. Párom kikapta a kezemből a telefonját, hogy mit kutakodok, nincs közöm a céges telefonjához és hozzá sem.
Elegem van, betelt a pohár, nem akarok így tovább élni és a gyerekeimet sem akarom ebbe nevelni
Ezért mindenképp azt szeretném, hogy itt maradjunk, ahol most. A gyerekeknek is kell a biztonság, állandóság. Gyönyörű lakás, zöldövezet, park. A gyerekeknek tökéletes és nekem is.
Az akarom, hogy elköltözzön innen is fizesse a gyerektartást.
De nem hiszem, hogy a rendőrök kidobják, hisz nem a mi lakásunk, mégcsak bejelentve sem vagyunk.
A tulaj meg nem hiszem, hogy örülne, ha a szennyesünket teregetnénk és megtudná, hogy mekkora a baj.
A gyerektartás összege elég lenne a bérleti díjra, rezsire. Az enyém a megélhetésünkre. Ezt hogy érhetném el, hogy így legyen????
De már most fenyeget, hogy vannak ismerősei, ügyvéd haverjai és vigyázzak.
Önkormányzatnál vezető.
kedves 24-es válaszoló
köszönöm, ez hatalmas segítség, amit írtál.
Sajnálom, hogy te is átélted ezt. Ugye, hogy egy borzalom?!
Tulajdonképpen csak este 8 után van itthon, reggel elmegy.
De amit éjjel tett, ezt nem tudom megbocsájtani, sem elfelejteni. És nem szeretem, ha hülyének néznek. Nekem is jogom lenne a boldog élethez. Tőle ezt nem kapom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!