Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálhatnék ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék ebben a kilátástalan helyzetben?

Figyelt kérdés

Most jutottam el oda, hogy nem bírom így tovább.

Párom rendszeresen lebukik az emailjeivel, levelezéseivel. Véletlen, nem kutakodok utána.

Megcsal, ismerkedik, flörtöl és még ki tudja......

Ezen kívül már 3x pofon ütött az 5 év alatt.

A legutolsó épp tegnap történt.

Éjjel visítva, fuldokolva ébredt a 3 éves kisfiúnk. Párom mellette alszik (nem is akar mellém jönni a 2x2-es ágyra), csitította, rászólt, hogy már maradjon csendbe. Átmentem, hogy miért köhög ugatóan, félelmetesen. Feloltom a villanyt, kisfiam tűzpiros, tiszta víz. Lényeg, hogy annyira bepánikolt a párom, hogy képtelen volt az ügyeletet felhívni, mondta hívjam. Rendben, kértem, hogy fogja meg a másik gyermekünket, aki 1 éves. Erre menne be a beteg fiúnkhoz a kislányunkkal. Kértem, hogy ne, nehogy elkapja a betegséget.

Erre pofon ütött, hogy fogjam már be és telefonáljak.

Teljesen ledöbbentem.

Ügyelet kint volt.

Reggel kérem a telefonját, hogy a gyerekorvost felhívjuk (én telefonomon nincs pénz)erre sms érkezett. Egy pillanatra láttam, de ez is elég volt, teljesen kacérkodó üzenetek sora. Párom kikapta a kezemből a telefonját, hogy mit kutakodok, nincs közöm a céges telefonjához és hozzá sem.

Elegem van, betelt a pohár, nem akarok így tovább élni és a gyerekeimet sem akarom ebbe nevelni

2012. febr. 16. 16:34
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
73%
Az alatt az egy év alatt úgy tönkremész, hogy mindent elhiszel magadról, amit ez a "férfi" rólad mond.
2012. febr. 16. 17:17
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
adj be keresetet a bíróságra h kéred a gyerektartást. Addig amig nem kapod meg költözz anyukádhoz,utánna pedig bérelhetsz saját lakást
2012. febr. 16. 17:21
 23/53 A kérdező kommentje:

Ezért mindenképp azt szeretném, hogy itt maradjunk, ahol most. A gyerekeknek is kell a biztonság, állandóság. Gyönyörű lakás, zöldövezet, park. A gyerekeknek tökéletes és nekem is.

Az akarom, hogy elköltözzön innen is fizesse a gyerektartást.

De nem hiszem, hogy a rendőrök kidobják, hisz nem a mi lakásunk, mégcsak bejelentve sem vagyunk.

A tulaj meg nem hiszem, hogy örülne, ha a szennyesünket teregetnénk és megtudná, hogy mekkora a baj.

A gyerektartás összege elég lenne a bérleti díjra, rezsire. Az enyém a megélhetésünkre. Ezt hogy érhetném el, hogy így legyen????

2012. febr. 16. 17:22
 24/53 anonim ***** válasza:
73%
A gyermekelhelyezést sürgősséggel is lehet kérni a bíróságon, az hamar megvan!A válókeresetnek megfelelően írandó meg, csak nem a házasság felbontását, hanem a gyermekelhelyezést kéred, és a gyt megállapítását. Nézd meg neten, mikor van panasznap a városi bíróságon, ott tudsz segítséget kérni, ha nem megy.( Azzalviszont számolj, hogy sokan lesznek várakozók, és gyereket bevinni az épületbe sem lehet!)1 év szerintem túl hosszú idő, most nem is gondolod,de teljesen tönkre tudsz menni idegileg! Attól kezdve, hogy szétköltöztök, a családi adókedvezményt már csak te veheted igénybe, őt ezért meg is büntetik! Én addig próbálnám legfeljebb kihúzni, míg megállapítják a gyerektartást, ha az max 2hónap alatt meglesz. Ekkor tudsz mindjárt másik albérletbe cuccolni. Sajnállak, megértelek, én is így jártam.
2012. febr. 16. 17:23
 25/53 A kérdező kommentje:

De már most fenyeget, hogy vannak ismerősei, ügyvéd haverjai és vigyázzak.

Önkormányzatnál vezető.

2012. febr. 16. 17:24
 26/53 anonim ***** válasza:
46%
Nem lehet onnan kiutálni? Jó kedvében beszélni vele?
2012. febr. 16. 17:25
 27/53 A kérdező kommentje:

kedves 24-es válaszoló

köszönöm, ez hatalmas segítség, amit írtál.

Sajnálom, hogy te is átélted ezt. Ugye, hogy egy borzalom?!

2012. febr. 16. 17:26
 28/53 anonim ***** válasza:
46%
és ha megpróbálnál a tulajjal beszélni? Jó fej? Mond h apránként a nem fizetett lakbért is vissza törleszted amint meg lesz a tárgyalás. A te keresetedből meg csaka reszit fizesd,a többiből szükösen éldegéltek
2012. febr. 16. 17:27
 29/53 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen csak este 8 után van itthon, reggel elmegy.

De amit éjjel tett, ezt nem tudom megbocsájtani, sem elfelejteni. És nem szeretem, ha hülyének néznek. Nekem is jogom lenne a boldog élethez. Tőle ezt nem kapom meg.

2012. febr. 16. 17:28
 30/53 anonim ***** válasza:
73%
Majd a fenyegetéseit is elmeséled a bíróságon. Ezt írtam az előbb: nem fogod bírni egy évig. Szerinted addig hányféle fenyegetésben lenne részed?
2012. febr. 16. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!