Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt zajlik le egy válás általában?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 00:43
2/12 anonim válasza:
Több mindentől függ: közös megegyesés, vagy sem, van e közös ingatlan, közös gyerek, meg tudnak-e állapodni a felek, vagy perre viszik.
Ha semmi nincs két tárgyalással letudható!
3/12 anonim válasza:
egyetértek az utolsóval. Közelemben történt egy 6 éven át tartó válóper! :(
4/12 A kérdező kommentje:
Es ha nincsen se közös gyerek, se közös vagyon, és közösen egyeznek meg?
2012. febr. 15. 10:56
5/12 anonim válasza:
Ha nincs közös gyerek és mindenben megegyeztek, már az első tárgyaláson elválaszthatnak titeket.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is így gondoltam, de ha holnap beadom a válópert, akkor az a bizonyos "első tárgyalás" mennyi időn belül várható?
2012. febr. 16. 22:25
7/12 anonim válasza:
Nekünk hasonló helyzetben (közös megegyezés, se gyerek, se közös vagyon) a kereset beadása után 2 hónappal megvolt a tárgyalás. Mindössze 10 percig tartott, lemondtunk a fellebbezési jogról, így az ítélet jogerős lett.
8/12 Hornok tibor válasza:
Szia!
Ötször váltam, sajnos a mostani törvények szerint , ha nincs Őr angyalod 6 hónap és ott kell lenni a tárgyaláson mind a kettő félnek!
9/12 A kérdező kommentje:
Miert ilyen sok most a lefutasa? es miert kell mindenkinek ott lennie, nem eleg nekem, a felperesnek? a masik kulfoldon el eletvitelszeruen de mindenben egyuttmukodik....
2012. febr. 18. 09:34
10/12 anonim válasza:
A fentieken kívül függ még a bíróság leterheltségétől.
Egyébként nem kell jelen lennie mindkét félnek, elég jogi képviselő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!