Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, kijelentkezzek? Lesz valami hátrányom ha kijelentkezek az előtt mielőtt kimondják a válást?
MIELÖTT bármi ilyet teszel, kérdezd meg az ügyvédedet, vagy ha nincs, az ingyenes panasznapon érdelködj utána.
Az, hogy elköltözöl, még nem gond, de a kijeentkezésre igencsak ráfizethetsz.
Olyan nincs, hogy csak akkor kap támogatást, ha te ki vagy jelentkezve, ezt vagy rosszul tudja, vagy valami hátsó gondolata van.
Ne jelentkezz ki. Ha beadtátok a válópert, és igazolja,hogy a gyerekeket ő neveli,akkor minden további nélkül megkapja a támogatásokat.
Mi 3 éve elváltunk,de azóta is egy házban lakunk. A volt neje megkapja az emelt CSP-t,és a támogatásokat is.
Nehogy megtedd!!!
Nem veszed észre hogy a feleséged mire játszik? Nehogy bevedd a kitalációit. Esélyed sem lesz a válóperben semmire, ha kijelentkezel. Rengeteg hátrányod lesz belőle.
Csak egy példa az ezer hátrány közül: Nem kérhetsz tőle lakáshasználat-ellenértéket, ami egy igen nagy összeg lehet.
Egyébként pedig én a tárgyaláson mindenképpen azt mondanám a helyedben, hogy nem önként költöztem el, hanem kényszerből. Találj ki valamit, hogy ő vagy az új barátja megfélemlített, stb.
Le fog nullázni az asszony anyagilag ha hagyod magad és hajléktalan leszel.
Egyébiránt pedig nincs olyan támogatás, amit ehhez kötnének, mindent meg lehet kapni úgy is, hogy igazolja, hogy válófélben vagytok és emiatt megszűnt köztetek a vagyonközösség.
Én a másik oldalról vagyok, a férjem elköltözött, válás folyamatban, de még az én lakásomba van bejeletkezve (100% én tulajdonom, lakáshasználat sem jár neki).
Az nem igaz, hogy nem járnak a támogatások, hiába vagyunk házasok, jár, mert nincs velem élő házastársam. Jogosult vagyok az emelt családi pótlékra, a cégnél a családi kedvezményt is úgy kértem, hogy beikszeltem: nincs VELEM ÉLŐ házastársam.
Én viszont azért kérem a férjemtől a kijelentkezést, mert jött már pár fizetési felszólítás, és nagyon nem szeretném, ha a végrehajtók megjelennének és elvinnék az ÉN cuccaimat. Ami neki járt azt megkapta, ezt lerendeztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!