Miért jó az ha kijelentkezek egy oldalról? Otthon. Nem jó ha csak az x-el kilépek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 20:07
1/2 anonim válasza:
Megszokod és máshol sem lépsz ki.Utánad bárki beléphet és garázdálkodhat a nevedben,ha az oldal nem léptet ki automatikusan.
Amúgy én sem szoktam......:D
2/2 anonim válasza:
Attól függ. Ha abszolút nem érdekel, hogy ki mit csinál a nevedben, akkor nem kell kijelentkezni. Ha a saját, otthoni gépeden dolgozol, amihez senki másnak nincs hozzáférése, akkor nem szükséges kijelentkezned. Ha többen is hozzáfértek a géphez, de neked van jelszavad, amit más nem ismer, valószínűleg akkor sincs gond. (Azzal lehet csak gond, ha a böngésző elmenti a jelszavakat, de nem titkosítja őket. Egy ügyes rokon, ha fizikai hozzáférése van a géphez, kihalászhatja a mentett jelszavakat. Persze annyira nem triviális feladat. De ennek a jelszavak mentéséhez van köze, a kijelentkezéshez nincs.) Egyetemen, iskolában, munkahelyen, ha saját felhasználói neved van jelszóval, akkor nagyjából ugyanaz a helyzet, mint otthon. Internetkávézóban, vagy ha bárhol nincs saját felhasználód és jelszavad, na, ott bizony ki kell lépni. Az alapértelmezett böngészőbeállítások esetén általában a böngésző bezárásakor a weblapokon nem jelentkezel ki automatikusan, és ha újra megnyitják a böngészőt, továbbra is be leszel lépve. Aki odaül utánad, az meg azt csinál, amit akar... Persze, ha én internetkávézó lennék, nem így állítanám be a gépeket. De ha nem értesz hozzá, akkor nyilvános helyeken okosabb kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!