Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van e joga a ferjemnek ellenor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e joga a ferjemnek ellenorizni hogy beveszem-e a gyogyszert?

Figyelt kérdés

Valofelben vagyunk ket pici babaval az egyik meg szopik, a masik 2eves.Ferjem valopert inditott amelyben keri a gyamsagot a gyermekek felett, tolem meg tartasdijat kovetel.Ram akarja bizonyitani hogy "nem vagyok jol" ami sikerult is neki mikor egyszer meg terhesen orditoztam vele,felvette es mindenkinek lejatszotta.Azt bezzeg a pszihologus figyelmen kivul hagyta ,hogy mi volt a veszekedes oka, lenyeg az hogy megalapitotta a szules utani depressziot es felirt gyogyszert.Az ugyvedem javaslatara elfogadtam a kezelest.

Az igazsag az, hogy tudom hogy nem vagyok depresszios, csak nagyon duhos, mert a fejem allandoan molesztal lelkileg megalaz, serteget, iranyitani akar, megtiltott dolgokat, bezart a lakasba, ugy viselkedett velem mintha a cseledje volnek es ebbol lett elegem.Elmentem egy pszihologushoz akinek elmeseltem es megallapitotta hogy csaladon beluli leki eroszak aldozata vagyok es a ferjemet ki kell vizsgalni.De akkor a ferjem is elment ugyan ehhez a pszihologushoz akinek lejatszotta azt a felvetelt ahol kiabalok es atallt az o partjara.

Most kozosen valasztottunk egy pszihologust akiszinten a ferjemmel szimpatizal, mivel talan o fizet, de mikor egyedul mentem hozza akkor a partomra allt es kerte hogy a ferjem vesse ala magat egy szemelyisegi teszten amt en is megcsinaltam ,de a ferjem erre nem hajlando!Vajon mitol fel? Talan hogy kiderul, hogy pszihiopata.

Egyepkent mindenki elott mezes-mazos benyalizos tipus, es igy jol manipulall az emberek fele, mindenki elhisz neki minden hazugsagott, elottem hazudik, mert van ez hogy nekem men hisznek?

Amikor kijelentettem hogy nem erzem magam depressziosnak hanem nagyon merges vagyok amiert a ferjem nem segit semmit ,allandoan kritizal es magalaz azt mondta a doki hogy a depresszio igy is jelentkezhet, harag formajaban! Felhaborito!

A lenyeg az hogy tegnap kezdtem a gyogyszeres kezelest es a ferjem mellettem allt amig beszedtem.Szerencsere kijatszottam es amikor nem vette eszre beledobtam a mosogatoba, ugyanis eszem agaba sincs bevenni.A kerdesem az hogy mit csinaljak, van e joga a ferjemnek rameroltetni a gyogyszert es ellenorizni?

2012. febr. 14. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Koszonom ,megfogadom a tanacsod.
2012. febr. 14. 23:40
 52/62 anonim ***** válasza:
Kettős állampolgárok a gyerekek? Ha igen, akkor semmi gond. Ha nem, akkor azért járj utána a lehetőségeknek, nehogy bajba sodord magadat. Mondjuk nem hinném, hogy olyan nagy különbségek lennének a törvények terén. A láthatást biztosítod, a gyerekeket ellátod, még a szülői segítség is biztosítva van. Mindenképp olyan helyre menj, ahol biztonságban érzed magad. Ez a hely pedig nem a férjed mellett van.
2012. febr. 14. 23:46
 53/62 A kérdező kommentje:
Nekem nincs kettos allampolgarsagom, azaz szerbiai allampolgar vagyok a gyerekek is, anyumek felvettek a kettos allampolgarsagot de en a gyerekek miatt, meg a tavolsag miatt nem kervenyeztem, de szandekomban all.
2012. febr. 14. 23:51
 54/62 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy félreértettem. Azt hittem, hogy a szüleid Magyarországon élnek, és ide akarsz költözni. Ha nem, és országhatáron belül maradsz, akkor mindegy is az állampolgárság.
2012. febr. 15. 00:03
 55/62 A kérdező kommentje:

Sajnos minden a Szerb hatarokon belul tortenik de itt is ugyan olyan rossza helyzet minden tekintetben mint Magyarorszagon.

Ugy dontottem hogy nem megyek tobbet az #orvoshoz", mert a gyogyszerei tul erosek!!!Inkabb megprobalom az ongyogyitast gyogyfuvekkel.Senki sem kenyszerithet erre a kezelesre!

Mivel a ferjem megtagadta a pszihikai vizsgalatot, beszellek az ugyvedemmel es kervenyezni fogom azt mivel tovabbra is lelki terror alatt tart, zsarol.

Remelem Isten mellettem all majd.Koszonom minden joakaratu hozzaszolonak a velemenyet.

2012. febr. 15. 00:31
 56/62 anonim ***** válasza:
42%

"Koztudott hogy az antidepresszansok 100emberbol csak 5-nel hatasos a tobbinel a mellekhatasok miatt artalmas!

A gyogyszeripar meg a mai GLOBALISTA tarsadalom erdekeit szolgalja minden eladott gyogyszer!

A nepessegcsokkentesrol mar hallottatok!?"

Tovabba lebutit, lelassit, es memoriaproblemakhoz vezethet

2012. febr. 15. 03:02
 57/62 anonim ***** válasza:
25%
Jaj, istenem, hagyjuk már ezt a gyógyszer-szapulást, nem ez volt a kérdés! Az másik kategória lenne.
2012. febr. 15. 08:06
 58/62 anonim ***** válasza:
100%

Stop. A dokid a karbamazepin tartalmu gyogyszert Zoloftal keveri????

Itt nagyon nagy gáz van,hidj nekem!!!

Van egzisztenciad,vannak szüleid,fogd a cuccot és a gyerekeket,ÉS KÖLTÖZZ,minél messzebre.

Az uj helyen keress ugy pszichiátert esetleg,de ehez vissza ne menj!!!

Hidd el minél hamarabb lépsz annal hamarabb épulsz fel ebbol az egesz rémálombol,és a gyerekek is kevésbé sérülnek!

ne hidj senkinek,nem vagy elmebeteg,nem vagy dilis,de a gyerekszülés pláne ilyen kis korkülönbséggel amugy is betesz az embernek,nem még ha egy ilyen "kedves" férj is társul hozzá!És nagyon vigyazz nehogy belekeverje a gyogyszereket valamibe,mert ezek ugy kiütnek,hogy még a neved is alig fog eszedbe jutni...

2012. febr. 15. 09:30
 59/62 A kérdező kommentje:
Utolsonak, igazad van a dokinal valami nem stimmel, mert semmibe vett meg a beszellgetes alatt es a ferjem serelmeire apellalt, szohoz se hagytak jutni!
2012. febr. 15. 10:13
 60/62 anonim ***** válasza:

Pedig az orvosnak elsősorban Téged kéne meghallgatnia,hisz te vagy a betege,ezeknek az orvosi eskü ugy latszik semmit nem jelent,és merem állitanoi hogy ha egy masik normalis orvostol megkérdeznéd hogy jo ötletnek tartja e a te problémádra azt a gyogyszer kombináciot,hajat tépve ütné a fejét a falba...

Vigyazz magadra....

2012. febr. 15. 10:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!