Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van e joga a ferjemnek ellenor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e joga a ferjemnek ellenorizni hogy beveszem-e a gyogyszert?

Figyelt kérdés

Valofelben vagyunk ket pici babaval az egyik meg szopik, a masik 2eves.Ferjem valopert inditott amelyben keri a gyamsagot a gyermekek felett, tolem meg tartasdijat kovetel.Ram akarja bizonyitani hogy "nem vagyok jol" ami sikerult is neki mikor egyszer meg terhesen orditoztam vele,felvette es mindenkinek lejatszotta.Azt bezzeg a pszihologus figyelmen kivul hagyta ,hogy mi volt a veszekedes oka, lenyeg az hogy megalapitotta a szules utani depressziot es felirt gyogyszert.Az ugyvedem javaslatara elfogadtam a kezelest.

Az igazsag az, hogy tudom hogy nem vagyok depresszios, csak nagyon duhos, mert a fejem allandoan molesztal lelkileg megalaz, serteget, iranyitani akar, megtiltott dolgokat, bezart a lakasba, ugy viselkedett velem mintha a cseledje volnek es ebbol lett elegem.Elmentem egy pszihologushoz akinek elmeseltem es megallapitotta hogy csaladon beluli leki eroszak aldozata vagyok es a ferjemet ki kell vizsgalni.De akkor a ferjem is elment ugyan ehhez a pszihologushoz akinek lejatszotta azt a felvetelt ahol kiabalok es atallt az o partjara.

Most kozosen valasztottunk egy pszihologust akiszinten a ferjemmel szimpatizal, mivel talan o fizet, de mikor egyedul mentem hozza akkor a partomra allt es kerte hogy a ferjem vesse ala magat egy szemelyisegi teszten amt en is megcsinaltam ,de a ferjem erre nem hajlando!Vajon mitol fel? Talan hogy kiderul, hogy pszihiopata.

Egyepkent mindenki elott mezes-mazos benyalizos tipus, es igy jol manipulall az emberek fele, mindenki elhisz neki minden hazugsagott, elottem hazudik, mert van ez hogy nekem men hisznek?

Amikor kijelentettem hogy nem erzem magam depressziosnak hanem nagyon merges vagyok amiert a ferjem nem segit semmit ,allandoan kritizal es magalaz azt mondta a doki hogy a depresszio igy is jelentkezhet, harag formajaban! Felhaborito!

A lenyeg az hogy tegnap kezdtem a gyogyszeres kezelest es a ferjem mellettem allt amig beszedtem.Szerencsere kijatszottam es amikor nem vette eszre beledobtam a mosogatoba, ugyanis eszem agaba sincs bevenni.A kerdesem az hogy mit csinaljak, van e joga a ferjemnek rameroltetni a gyogyszert es ellenorizni?

2012. febr. 14. 12:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
41%

Miért utolsó,amit leirt az igaz.Lószart sem tudnak a pszichiaterek,meg senki az emberi agy működéséről,mégis belekutrálnak,szerotonin szinten emelnek-csökkentenek,pedig soha nem méri egyik sem hogy az most épp magas vagy alacsony e....

Találomra a hasukra csapnak,és BÁRKINEK kiirnak egy SSRI-t vagy az nem jó akkor egy SSRE-t.A biztositok tudjátok mi alapján szeretnek patikát nyitni?Hogy van e a közelben pszichiáter!Merthogy ő is kereskedő,csak épp gyogyszert ad el,és ők csinálják az egyik legnagyobb gyogyszerforgalmat.

Rohadtul nem érdekli őket hogy az illető 30 év mulva Parkinsonos lesz,mert egy okos pszichiáter csak hogy emelje a kreditjeit kiirt nekik találomra egy antipszichotikumot.

2012. febr. 14. 16:18
 32/62 A kérdező kommentje:

Tehat akkor osszegezzunk!

Sajnalom azokat akikhez meg nem jutott el eleg informacio arrol ami valojaban kepvisel a gyogyszeripar es a nyugati orvostudomany.

Ha esetleg hatalmi mediakon keresztul informalodtok jo valoszinuseggel soha nem fogtok felebredni.

Az eremnek ket oldala van:van a jo es a satani.

A ti dolgotok hogy eldontsetek melyiket valasztjatok.Az utobbi domlaszt es elpusztit!

Jo napot!

2012. febr. 14. 16:34
 33/62 anonim ***** válasza:
100%
Csak eljutunk a gyámsági pertől a zsidótőke gonosz hatalmához...
2012. febr. 14. 16:46
 34/62 anonim ***** válasza:
58%

En voltam, aki az elso oldalon ovatossagra intett mindenkit, aki a kerdezo melle allt.

Remelem par embernek kezd felnyilni a szeme es nem csak az elvakult ferfigyulolok irnak ide..

Elitelem a ferjed, hogy valni akar toled, kerdezo. Mert hiszek a hazassagi eskuben. DE! Teljesen megertem, nehez lehetett neki.

Siman el tudom kepzelni azt is, hogy az idevetett soraid kozott rengeteg hazugsag, sarkitas van.

Egy dolgot viszont ki merek jelenteni, felelosseg ide vagy oda: aki igy gondolkodik, mint a kerdezo, nem biztos, hogy a leheto legalkalmasabb szulo.

2012. febr. 14. 18:50
 35/62 A kérdező kommentje:
Tele van a hocipom minden olyah him nemu egyeddel akik azt hiszik hogy minden es mindenki felett allnak es semmibe veszik a noi nemet ,soha nem fogjatok megtalalni a lelki beket, tele vagytok ellentmondasokkal es gyavak vagytok beismerni hogy semmit sem ertek!
2012. febr. 14. 19:44
 36/62 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon vigyazz,be ne szedj semmit, azt az "orvost" és a férjedet is 1000km re kerüld el,mert nagyon könnyen a dilihazban talalhatod magad!!!
2012. febr. 14. 20:27
 37/62 anonim ***** válasza:
58%
sajnos én ugyanezen átestem mint a kérdező. Engem akartak hülyének titulálni, holott rajtam az jött ki hogy lelki terrorban éltem évekig. Akik a kérdező ellen vannak, bele sem tudnak gondolni abba hogy igenis léteznek ilyen álszent szemétládák mint a kérdező férje is. Van elég baja, nem támadni kellene. Ő egy kérdést tett fel és válaszokat várt, nem pedig kioktatást
2012. febr. 14. 22:37
 38/62 anonim ***** válasza:
58%
Előttem szólónak adok igazat. Nem kioktatást kért. A lelki terror legalább annyira tönkretesz mint a fizikai,sőt.Én nem állok egyik nem pártján sem, csak az egyenjogúság híve vagyok. Egy kapcsolatban egyik félnek sem áll jogában a másikat, ellenőrizni, megfélemlíteni, terrorizálni stb. Amennyiben ilyen helyzet áll fenn, le kell lépni amennyiben van hova .
2012. febr. 14. 22:50
 39/62 A kérdező kommentje:
Lenne hova mennem 85km a varostol elnek a szuleim , ot vettem egy kertes hazat sajat reszre a kozelmultban , csak az a baj hogy ket het mulva jelentkeznem kell ujra pszihologusnal...Nem tudom mit tegyek, mert a ferjem ma este is jott hogy vegyem be a gyogyszert en meg azt hazudtam hogy mar bevettem.Ekkor fenyegetni kezdett hogy vegyem be mert kulonben talal modszert arra hogy bevegyem, meg hogy o fizett ki a gyogyszert stb.Mondam neki hogy hagyjon beken , erre duhosen elhuzott.Nem tudom mit tehet velem, de mar nagyon nem birom!
2012. febr. 14. 23:08
 40/62 anonim ***** válasza:
Téged senki nem kötelezett arra, hogy elfogadd ezt a kezelést. Nem vagy korlátozottan cselekvőképessé vagy cselekvőképtelenné nyilvánítva. Tehát: gyógyszert a kukába, pszichológust messziről elkerülni, irány a bíróság. Majd ők eldöntik, hogy kit mire köteleznek.
2012. febr. 14. 23:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!