Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem működnek a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működnek a párkapcsolataim? 35 éves vagyok. Mindig rosszul választok ( vagy inkább választanak) és aztán bár nem működik a dolog az utolsókig ragaszkodok a kapcsolathoz. A mostani 3év után most lett vége.

Figyelt kérdés
Az elején tetszik a pasiknak, hogy önálló vagyok, szeretek jönni menni, alapvetően vidám vagyok, imádok sielni, hegyet mászni , utazni stb és teszem is. Az elején ez tetszik a pasiknak , aztán mindig meg akarnak változtatni. Miért? Amikor én úgy fogadom el a párom amilyen, nem korlátozom a másikat stb. Més soha nem volt olyan partnerem akivel közösen elmehettünk volna egy hétre síelni vagy vitorlázni, stb? Hol találjak hozzám valót? Vagy miben változzak meg? Családot szeretnék...már nincs sok időm..bár ez a család kérdés 30felett kezdett el foglalkoztatni..későn érő tipus vagyok. Kérlek ha van jó tanácsotok, segítsetek!Üdv mindenkinek!
2012. febr. 10. 10:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz külföldivel. A magyarok földhöz ragadtak, régimódiak és 30 évesen már temetnek.
2012. febr. 10. 15:57
 22/26 anonim ***** válasza:

Micsoda hozzászólások!

Miért ne látná benne egy férfia a gyerekei anyját?

Mert sportol, meg vitorlázik?

Attól még nem jó társ, meg nem jó anya?

Vagy nem lehet az?

Mit kéne csinálni 30 fölött?

Elmész dolgozni, aztán a gyerekekért a suliba, utána meg otthon ülsz, mosol-főzöl, takarítasz, mert ez a NŐIES viselkedés?

Semmi más?

Semmi más élmény, csak a munka, a férje, meg a gyerekei?

Így be kell szűkülni 30 fölött?

Igaza van az előttem írónak "30 fölött már temetnek".

Igen!

Vagy, görbe szemmel néznek rád, ha van saját életed, meg érdeklődésed, nem csak a háztartás, meg a szülői értekezlet.

Akkor már nem is vagy "feleségnek való".

Aztán jön a nyavalygás, hogy "A férjemmel ellaposodott a kapcsolatunk. Mit tegyek?"

Kérdező!

Nagyon is jó, hogy van saját életed, és érdeklődési köröd.

És az is jó, hogy "izgalmas csaj vagy".

Hála Istennek, hogy ilyen is van, nem csak az, hogy huszonhat-hét évesen már olyanok a nők, mint a saját öreganyjuk, külsőleg is, nem beszélve a beszűkült, koravén gondolkodásról.

Biztos megtalálod a párodat, és jó feleség és anya leszel!

Akkor is, ha nem ülsz folyton otthon!

2012. febr. 10. 16:31
 23/26 anonim ***** válasza:

ma 16:31

innen látni hogy nem érted a lényeget...de mindegy is.a kérdező kérdezett mi válaszóltunk,nem véletlenül tette fel a kérdést mert valószínűleg ő is érzi hogy valami nincs rendjén a kapcsolataiba.senki nem mondta hogy ne éljen így,mivel ő is mondta hogy az elején izgalmasnak találják hogy ilyen,de utána már nem.na vajon miért??

2012. febr. 10. 17:49
 24/26 A kérdező kommentje:

Huu először is köszönöm a rengeteg hozzászólást!

Természetesen nem mindennap síelek, vitorlázom stb. Normális háztartást vezetek,dolgozom, természetesen vezető beosztásban, különben nem is engedhetném meg a kiruccanásokat.

A párom akivel most vagy szétmegyünk vagy nem ,az ellentétem, otthon ülös,magába fordulós , néha idegesiti, hogy amikor ő számítógépezne akkor én csicseregnék , stb.Mellette önmagamhoz képest nagyon lenyugodtam, de azért teljesen nem szeretném feladni önmagam. Eddig én szakítottam mindenkivel, most ő szeretne kilépni a kapcsolatból mondván nem jövünk ki jól.

Különben tényleg nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy vki családot akar de mellette szeret sportos intenzív életet élni. Mivel olyan helyen élünk ahol a vitorlázás tavasztól őszig adott nagyon sokan vitorláznak. Néha nézem azon családokat akik az egész hétvégét a vitorláson töltik és mindig az jut az eszembe , hogy én is ilyet szeretnék....Talán ezt érzi a (ex)párom, hogy én legbelül erre vágyom és Ő ezt nem adhatja meg..Én is érzem, hogy el kellene engednem másrészt viszont nehezen tudom elképzelni az életem nélküle jelenleg...Hát igen , jól érzi jó pár olvasó itt a kettőség..

Azzal viszont nem értek egyet, hogyha vkinek családja van annak állandoan otthon a helye..

2012. febr. 11. 09:08
 25/26 anonim ***** válasza:

Ne hibáztasd magad!

Végig olvastad már ezen az oldalon a válás kérdéskört???

2-6-10 HÓNAPOS BABÁKKAL válnak a legtöbben, vagy több, karon ülő pintyőkével, az egyik még szopik, a második most tanul bilin ülni, a harmadik óvodás.....mind elhagyott vagy a kapcsolatba belefáradt és válni akaró nő!!!!

Te neked nincs gyereked, talán hiteled sincs, és talán jól is állsz anyagilag (az átleg fölött). Ne siránkozz!

És a papák utána mit csinálnak? Otthagyják a nőt a gyerekekkel és kínlódjon vele egyedül! Jöhet egy fiatal csinos barátnő, az exfeleség meg nem kell már a kutyának sem több gyerkőccel. Itt a fejem fölött a szomszéd nő már teljesen becsavarodott, 45 évesen 2 gyerekkel már a kutyának sem kell, ráadásul idősebbnek is tűnik és kövér...éjszakánként csak sír és sír, hallom, mert rossz a szigetelés a mennyzetnél.....azt is a férje hagyta ott, 2 pici gyerekkel, egy fiatal nőért.

Gondold meg a családot, nehogy megbánd! Nekem sincs még, lehet soha nem is lesz 31/L

2012. febr. 18. 18:04
 26/26 anonim ***** válasza:

Még az előző vagyok. Olvasd végig több oldalon ezt a válás kérdéskört, ezt javaslom! Néha olyan megdöbbentő dolgokról olvasok, hogy a hajam is égnek áll, szó szerint, itt van pl. ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

vagy ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__17..

olvasd ezt ezeket és képzeld magad ezeknek az asszonyoknak a bőrébe! Mi lenne, ha te lennél a helyzetükben? Az emberek nagy hibája, hogy csak azt látják, amit látni akarnak, a saját szemükön át, és csak a saját bajaikat! Szerintem neked bárhogy is alakul az életed, jobb lesz, mint ezeknek a nőknek! Csak ne siránkozz!!!!

2012. febr. 18. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!