Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem működnek a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működnek a párkapcsolataim? 35 éves vagyok. Mindig rosszul választok ( vagy inkább választanak) és aztán bár nem működik a dolog az utolsókig ragaszkodok a kapcsolathoz. A mostani 3év után most lett vége.

Figyelt kérdés
Az elején tetszik a pasiknak, hogy önálló vagyok, szeretek jönni menni, alapvetően vidám vagyok, imádok sielni, hegyet mászni , utazni stb és teszem is. Az elején ez tetszik a pasiknak , aztán mindig meg akarnak változtatni. Miért? Amikor én úgy fogadom el a párom amilyen, nem korlátozom a másikat stb. Més soha nem volt olyan partnerem akivel közösen elmehettünk volna egy hétre síelni vagy vitorlázni, stb? Hol találjak hozzám valót? Vagy miben változzak meg? Családot szeretnék...már nincs sok időm..bár ez a család kérdés 30felett kezdett el foglalkoztatni..későn érő tipus vagyok. Kérlek ha van jó tanácsotok, segítsetek!Üdv mindenkinek!
2012. febr. 10. 10:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem teljesen egyszerű,a legtöbb korodbeli férfinek egy olyan nő kell aki otthon vigyáz majd a gyerekeire és őrzi az otthon melegét és nem egy olyan aki az extrem hobórtjainak él.ezzel semmi baj nincs hogy neked vannak hobbiaid és ilyen életet élsz,ezzel semmi baj nincs,a baj ott van hogy a legtöbb férfi nem ilyen nőt keres magának.úgy ahogy mondod az elején izgalmas a dolog de aztán utánna belefáradnak és nem látják azt hogy te esetleg családot akarnál és nem tudnak elképzelni tipikus gondoskodó anyának.félre ne értsél nekem nincs bajom azzal ahogy élsz mert mindenki úgy él ahogy neki jól esik,ugyanakkor meg azt gondolom hogy a legtöbb férfinek hosszú távon nem ilyen nő kell.pláne nem olyan aki 35 éves..
2012. febr. 10. 11:37
 12/26 anonim ***** válasza:
a férfiak azt látják benned hogy itt egy 35 éves izgalmas nő de aztán később rájönnek hogy nem biztos hogy ilyen anyát képzelnek el a gyerekeinek aki 35 évesen ilyen hobórtoknak él,és itt nem a hobórtokról van szó mert ez mind szép és jó,de a férfi csak azt látja hogy adott egy 35 éves nő aki nem nagyon hajlík a család alapítás felé.bocsi hogy ezt mondom de nem látnak benned potenciális anyát.
2012. febr. 10. 11:41
 13/26 anonim ***** válasza:
még annyit tennék hozzé,hogy ez csak ideig óráig működik hogy tetszik nekik a lazaságot és az hogy ilyen hobórtkaid vannak,de egy férfi egy idő után a nőben a gyerekei anyját fogja látni és egy férfinak fontos hogy melegséget árasszon a nő és legyen kihez hazatérni és biztonságba érezze a gyerekeit az anyjuk mellett.én úgy gondolom hogy ezzel egy ideig elcsavarod a fejóket de idővel ráeszmélnek hogy nem biztos hogy ilyen típusú nőt képzelnek el a gyerekeinek.hogy találsz e ilyet mint te?lehetséges nincs kizárva,de nehezebb dolgod lesz,de azért sok sikert!
2012. febr. 10. 11:53
 14/26 anonim ***** válasza:
még valami eszembe jutott.van egy ismerősöm aki ilyen életet él mint te,most már 42 éves és se családja semmi,nem tudott vagy nem is akart változtatni a dolgokon így egyedül maradt..most meg már talán nem is akar se családot se gyereket,egy 42 éves nőért családalapítás miatt nem kapokdnak a férfiak,hiszen egy 42 éves talál magának egy 28-30 évest és inkább azt választja,én nem azt mondom hogy add fel önmagad és a dolgaidat,de ha családot akarsz és egy férfit magad mellé aki nem csak egy izgalmas csajt lát benned akkor sürgősen valamit változtatnod kellene szerintem..bár nem derült ki hogy a férfiak dobnak téged vagy te dobod őket.mert ha ők dobnak téged akkor van min elgondolkodni hogy min kellene változtatni.
2012. febr. 10. 12:16
 15/26 anonim ***** válasza:
Érdekes pedig, mert a legtöbb pasi szeret hegyre mászni. Talán próbálkozzál egy tibetivel.
2012. febr. 10. 12:45
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a hobbijaid miatt nem találsz párkapcsolatot.

Valami más lehet a baj, nem a hegymászás.

2012. febr. 10. 13:21
 17/26 anonim ***** válasza:

én nem értem hol itt a baj ( a hozzászólókat nem értem)... a párom is extrém sport oktató, én is. egy laikus meg sem értené, miről szól egy napom, vagy az ő egy napja - pl szakkifejezések miatt.

ettől még "unalmasok" és hétköznapiak vagyunk, otthon tv-zünk szabadidőnkben stb.

biztosan van aki hozzád való, és szeret utazni vagy hegyet mászni. nem mindenki begyöpösödött 35éves korára. lehet, hogy pár évvel fiatalabb párt fogsz találni -amennyi korkülönbség még belefér.

2012. febr. 10. 13:24
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is máshol a baj, amit írtál, az inkább pozitívum. Keresd meg, hol a hiba, más ok lesz.Kérdezzrá az exektől!
2012. febr. 10. 13:27
 19/26 anonim ***** válasza:
11-es válaszadóval én egyetértenék. 38 N
2012. febr. 10. 15:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm aki illene hozzád :)
2012. febr. 10. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!