Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válóok lenne számodra, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válóok lenne számodra, ha a feleséged eltrehányodna, alig venné ki a részét a házimunkából és még folyton panaszkodna is, hogy mennyit kell otthon dolgoznia?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Sokszor észre sem veszed mennyit dolgozik otthon. Én is így vagyok, senki sem veszi észre a munkám, pedig lusta nem vagyok, a kupit sem szeretem magam körül.
2012. febr. 9. 06:13
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

lári-fári... ha a napi gondok után a zuhany alatt együtt fürödtök, és aztán döngetés után még jókat beszélgettek, akkor nincs baj...de ha ezek sincsenek...akkor kezdj el figyelni...

a JÓ szex nagyjából mindent megold, és szebbé, tűrhetőbbé tesz...

2012. febr. 13. 13:18
 13/18 anonim válasza:

Szerintem valami más baj van a háttérben, amiről nem írsz, ha már eszedbe jutott a válás. Nem törődik veled, vagy talán sokat veszekedtek?

Amúgy ő mit csinál még otthon a főzésen kívül? Van gyereketek? Ha igen, vele ki foglalkozik?

2012. febr. 13. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
#12 ott a pont! :)
2012. febr. 13. 13:40
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem válj el tőle, hiszen igazából már nem is szereted. Rengeteg férfit tesz tönkre a házasság. Ha van bátorságod, akkor tedd meg, megéri, mert visszakapod a szabadságodat. Főleg, ha nincs gyerek. Bárcsak én is megtehetném.
2012. febr. 13. 14:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez önmagában nem válóok.

Válóok az, ha már nincs köztetek kölcsönös szeretet, sem a másik fél iránti kölcsönös tisztelet, és a házasságotoknak ezeken kívül sincsenek már meg a tartós, normális párkapcsolatot és mindkettőtök számára elfogadható mértékű boldogságot biztosítani képes szilárd alapjai. Ha ennek egyik kivetülése, megjelenési formája az amit a kérdésedben leírtál, és ez számos életterületen jelentkezik ezen kívül is, akkor (persze végletesen leegyszerűsítve és sematizálva a helyzetet, hisz ezen az oldalon nem lehet kimerítően válaszolni és átlátni, főleg részleges adatok alapján, ilyesmit,) két lehetőség van:

1. Készek vagytok mindketten az alapkonfliktusok kezelésére és ehhez rendelkeztek a megfeleleő konfliktusrendezési technikával is, majd ezeket sikerrel (vagy sikertelenül) használjátok is, mert a kapcsolatotokat mindketten meg akarjátok menteni.

2.A kérdésedben írtakat kinevezed válóoknak a valós válóok vagy válóokok helyett, és elválsz.

Te szerintem már magadban eldöntötted hogy a másodikra voksolsz, és most kívülről ehhez keresel itt megerősítést.De ilyet itt neked nem adhat senki,a döntés teljes felelősségét csakis te vállahatod.

Nem mintha könnyű lenne a helyzeted vagy egyszerű lenne a döntés. Sőt nagyon nehéz elindulni egy ilyen élethelyzetből valamerre még a legjobb, legtisztább szándék mellett is. És szerintem neked ilyened van. És sokat megtettél már ezért a kapcsolatért, sokszor érzésed szerint (és talán tényleg) erődön felül is. Bárhogy döntesz is, a legjobbakat kívánom mind a kettőtöknek.

(Egy nő)

2012. febr. 13. 14:49
 17/18 anonim ***** válasza:
nem nem lenne az,az már előbb lenne váló ok ha ilyen idiota férjem lenne mint a kérdező!
2012. febr. 13. 15:27
 18/18 Balázs1987 ***** válasza:

Szia,

Mit tehet ilyenkor egy apa, és mik az esélyeim?

Ezt a kérdést keresd meg légy szíves a válás rovatban, és gondold át, hogy tényleg csak ennyi lehet-e a gond...

Mert lehet más erők is dolgoznak e mögött, de ne vedd biztosra, csak tudod, jobb félni mint...

2012. febr. 13. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!