Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Láthatás otthon vagy elvitelre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatás otthon vagy elvitelre?

Figyelt kérdés
Ti engednétek, hogy 3 éves kora alatt is elvigye az apuka 2hetente 2szer? Most 16 hónapos a kisfiam, válunk, meg kellene egyezni. Tiltani nem akarom, de nekem az volt az elképzelésem, hogy nálam látohatnatná, amikor akarja. Ő fix időpontokat akar, de úgy, hogy elviszi. Szerintetek? Légyszi ne írjátok, hogy milyen szemét vagyok, mert ez nem erről szól, csak nem tudom, hogy nem-e túl pici még a gyerek ehhez. Köszönöm!
2012. jan. 30. 20:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem még pici, én még nem engedném.Ennyi idős a fiam, ha sétálni elviszi ok, de egész napra nem szívesen adnám.
2012. jan. 30. 20:13
 2/15 anonim ***** válasza:
59%

Én engedtem hogy az apukája a 16 hónapos fiamat elvigye.Azért mert mi elváltunk,ő még az apja maradt,és nagyon jó apa.Bármikor rá mertem bízni,mert tudom,hogy imádja a fiát,és nagyon vigyázz rá.

Sose értettem,hogyha 2 ember normális körülmények között elválnak,az apuka becsületesen fizeti a tartásdíjat,akkor miért hiszik az anyukák,hogy az apuka képtelen a gyermeket ellátni..Az én apám egyedül,minden segítség nélkül felnevelt 3 lányt.A volt férjem ugyanúgy cserél pelenkát,és melegíti a kaját a fiunknak mint én.Sőt este még mesét is olvass neki..

2012. jan. 30. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Arra nem is gondolsz,hogy apuci esetleg nem két hetente, ha nem egyszer sem fogja látni. Mert nem akarja. Majd lessz új családja és él annak. E helyett a nem normális kérdések helyett, azt kellene kérdeznetek, hogyan tegyem rendbe azt ami el romlott. Szégyen.
2012. jan. 30. 20:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Anyukának szíve, joga eldönteni, hogy 3 éves kor alatt elviheti e vagy nem, ha apuka ezért nem látogatja, akkor bármi másért se fogja.És ez nem szégyen, hanem aggodalom.
2012. jan. 30. 20:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Én hagynám, hogy elvigye. Egy éves volt a lányunk, amikor az apukája elköltözött. Én az első perctől kezdve hagytam, hogy akkor vigye el, amikor szeretné, ottalvósra is. Mondjuk nekem az, hogy ott gyerekezzen nálam, sokkal nehezebb lett volna lelkileg. Már három éves a kislányunk, tök jó kapcsolat van az apjával, és én sem bántam meg, hohy "engedékenyebb" voltam a törvénynél.
2012. jan. 30. 20:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem tudjuk helyrehozni a kapcsolatunkat, de ezt nem érzem az én szégyenemnek, ne haragudj. A férjemet rajtakaptam már azon is, hogy a gyereknek mutatja, hogy anya hülye. De ez csak egy példa, itt most többet nem írnék róla. Viszont ennek ellenére tudom, hogy a gyereknek joga van az apjához. Isten látja lelkem, én szépen válnék, amit sajnos meg kell tennünk, különben én megyek tönkre.
2012. jan. 30. 20:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Még csak annyit, hogy én is azért hajlok arra, hogy vigye el, mert így a gyerek nem látja, hogy mi nem igazán szeretjük már egymást...
2012. jan. 30. 20:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Akik válaszoltak rendesen (ha így, ha úgy), azoknak köszönöm, aki pedig csak szitkolózik, az nézzen a tükörbe, avagy mindenki magából indul ki...?
2012. jan. 30. 20:54
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

ma 20:46

Te nem vagy normális.

A kérdező feltett egy normális kérdést,normális hangnemben.

Miért nem ehet a kérdésre normálisan válaszolni???Mit tudsz te arról,hogy mi történt velük??Az nem tartozik ránk,de a kérdésre lehet válaszolni,hogy ki engedné vagy sem..De idejönni és szidni minden ok nélkül egy idegent,akiről semmit nem tudsz! Mégis mi jogon??Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni értelmesen,akkor minek írtál?? A kérdező,nem kioktatást,nem szidást kért,hanem tanácsot.Ha tanácsot nem tudsz adni,akkor fogd be a szád..

Kedves kérdező.

Én ha nem ellenséges az apuka a gyerekkel(sajnos ismerek olyan apukát akitől a saját lánya fél,mégis rángatná el,és szegényke állandóan csak azt hallgatja hogy az apuka mennyire szidja az anyját) szóval ha az apuka is a gyerek érdekeit nézi akkor elengedném..Ha csak azért vinné,hogy az anyukának ártson,hogy a gyereket lelkileg gyötörje,akkor nem engedném.Ezt neked kell eldönteni,hogy milyen ember a volt férj.

2012. jan. 30. 21:08
 10/15 anonim ***** válasza:
22%
Nem értem, miért érzi minden nő azt, hogy különb szülő mint egy apa.
2012. jan. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!