Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Láthatás otthon vagy elvitelre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatás otthon vagy elvitelre?

Figyelt kérdés
Ti engednétek, hogy 3 éves kora alatt is elvigye az apuka 2hetente 2szer? Most 16 hónapos a kisfiam, válunk, meg kellene egyezni. Tiltani nem akarom, de nekem az volt az elképzelésem, hogy nálam látohatnatná, amikor akarja. Ő fix időpontokat akar, de úgy, hogy elviszi. Szerintetek? Légyszi ne írjátok, hogy milyen szemét vagyok, mert ez nem erről szól, csak nem tudom, hogy nem-e túl pici még a gyerek ehhez. Köszönöm!
2012. jan. 30. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11%
Nos , miért szutyok, elnézést. De ebben vagyok. A feleségem a szüleinek éltek, 10év ment el az életemből, ez nem gond, tíz év alatt nem voltam más, mint haszon a szüleinek, kettő gyermek életét tette tönkre, miért, hogy anyuci apuci jól éljen. a GYERMEK OLYKOR NEM GYERMEK HA NEM ESZKÖZ, PÉNZSZERZÉS. Mert így van . Én nem, hogy kéthetente de soha nem fogom látni őket. Ne is zsarolhassanak velük. Nem kívánom az ellenségemnek sem ezt.
2012. jan. 30. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:

magam is úgy vélem, hogy ha az apuka egyébként fizikailag eltudja látni a gyermeket, akkor bizony én odaadnám. Értem ezalatt, etetés, fürdetés, normális lakáskörülmények stb.

Ha ezek megvannak akkor nem eshet bántódása a gyermeknek.

Próbáld megbeszélni a férjeddel, hogy először legyen csak 1 éjszaka. Pl. péntek délután megy a gyerekért és szombat estig mondjuk nála marad. Csináljátok ezt pár hétig, pár hónapig, és utána lehet emelni a dózist! :)

Reméljük apuka ezt megérti. Ha tényleg fontos neki a gyermek, akkor megfog felelni neki néhány kikötés. Azt nyilván nem várhatja el férjed, hogy ő fekteti le a szabályokat, feltételeket és neked bólogatni kell. Ez a megoldás egy köztes megoldás. Mindenki enged egy kicsit a saját akaratából, és senkiben nem marad tüske.

Mit gondolsz kedves kérdező van esély arra, hogy apukának így megfelelne?

2012. jan. 31. 07:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnos a férjem nem a gyereket nézni, most neki az a célja, hogy nyerjen mind a vagyonmegosztásban, mind a láthatásban, mind a gyerektartást illetően. Mindenben engedtem, de ez sem elég. Viszont a család és a barátok is úgy gondolják, hogy később nem fogja látogatni, mert olyan szinten nem érdekli a gyerek, ez most nála csak a győzelemről szól.
2012. jan. 31. 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Na ettől aztán undorodok. Pici egy gyermek, de amikopr apuci fürdeti , mert anyuci éppen az interneten játszik. Ilyenkor óvni, védeni kell a gonosz apától.

Röhelyes.Föl sem mertem volna tenni ezt a kérdést. Azért , mert egy nő, nőnek nevezzük lény szül egy gyereket az már nagyon jó anya. Az apa ,meg rossz. Szégyeld magad. Tudod mit, én el sem vinném egyáltalán a gyereket.

2012. febr. 21. 19:57
 15/15 A kérdező kommentje:
A gyereket mindig is én fürdettem, születésétől kezdve. Egyébként pedig szerintem sem attól lesz egy anya anya, hogy szült. Ebben igazad van. Viszont látod ez a különbség: én minden körülmény között látogatnám a gyerekemet, nem csak akkor amikor nekem úgy tetszik. Egyébként épp a minap a "tökéletes" apuka kiszakított egy játékot a gyerek keze közül, mert azt éppen a testvéreméktől kapta anno, és elhajította. Szegény gyerek meg csak nézett, és sírva rohant hozzám. Ennyit a nagyszerű apákról! Persze van fordítva is, amikor az anya az önző, önérdekű, de nálunk nem ez van, úgyhogy mellényúltál.
2012. febr. 22. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!