Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatás otthon vagy elvitelre?
magam is úgy vélem, hogy ha az apuka egyébként fizikailag eltudja látni a gyermeket, akkor bizony én odaadnám. Értem ezalatt, etetés, fürdetés, normális lakáskörülmények stb.
Ha ezek megvannak akkor nem eshet bántódása a gyermeknek.
Próbáld megbeszélni a férjeddel, hogy először legyen csak 1 éjszaka. Pl. péntek délután megy a gyerekért és szombat estig mondjuk nála marad. Csináljátok ezt pár hétig, pár hónapig, és utána lehet emelni a dózist! :)
Reméljük apuka ezt megérti. Ha tényleg fontos neki a gyermek, akkor megfog felelni neki néhány kikötés. Azt nyilván nem várhatja el férjed, hogy ő fekteti le a szabályokat, feltételeket és neked bólogatni kell. Ez a megoldás egy köztes megoldás. Mindenki enged egy kicsit a saját akaratából, és senkiben nem marad tüske.
Mit gondolsz kedves kérdező van esély arra, hogy apukának így megfelelne?
Na ettől aztán undorodok. Pici egy gyermek, de amikopr apuci fürdeti , mert anyuci éppen az interneten játszik. Ilyenkor óvni, védeni kell a gonosz apától.
Röhelyes.Föl sem mertem volna tenni ezt a kérdést. Azért , mert egy nő, nőnek nevezzük lény szül egy gyereket az már nagyon jó anya. Az apa ,meg rossz. Szégyeld magad. Tudod mit, én el sem vinném egyáltalán a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!