Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után mi lehet a megoldás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után mi lehet a megoldás? Nem bízom a gyermekem apjában!

Figyelt kérdés

Amíg együtt éltünk epilepsziás nagy rohama 3x volt. A mentők kiérkezésekor az első kérdések között volt, hogy van-e jogosítvány?

A felelősség utána következett, nem az "igen" válasszal, hogy a háziorvosnál kellett volna jelentkezni, ugyanis időre elveszik a jogosítványt.

Jellemzően reggelente volt rosszul köszönhető annak, hogy nem szedte rendesen a gyógyszereit és nappal aludt, szinte teljes éjszaka fent volt, nem beszélve a köztünk levő feszültségeket. A nagyroham mellett az állandó absance, pillanatnyi pislogás, kiesés is tapasztalható nála. ÍGY VEZETNI?

A bíróságon kivédték orvosi papírral. Viszont sajnos ott voltam, amikor a háziorvos előtt hazudott. Megúszta a jogosítvány elvételét.

Szabályosan beteg voltam, amikor válás után a kisfiamat elvitte láthatásra természetesen kocsival és azóta sem békéltem meg!

Be kell hunynom a szememet!

2009. máj. 30. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Isten őrizzen! Be ne hunyd a szemedet, hiszen adott esetben nemcsak a saját, de a kisfiatok életét is kockáztatja felelőtlenségével. A bíróságon érvelj, hiszen ott állapították meg a láthatási jogot. Ez egy rendkívüli helyzet, amely elsősorban a gyermek biztonságát hivatott szolgálni. A háziorvoshoz is menj el és próbáld behivatni. Ha szereti a kisfiát, be kell, hogy lássa: nem autózhat!!!
2009. máj. 30. 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi, de lassan 3 éve elváltam!

A bíróságnak bemutatták az (ál)igazolást a neurológusától. Korrupt volt a bírónő, mindig azt hajtogatta, hogy legyen már vége ennek az egésznek, egyezzünk meg.

Majd kikapcsolta a diktafont és egyezkedett velünk.

Hm...

2009. máj. 30. 16:05
 3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy esetleg a bíróságnak nincs-e erre megfelelő orvosa, aki pártatlan és nem részre hajló, mert így tényleg hiába szereti gondolom a volt férje a gyermeküket, sajnos benne lehet az a rizikó, hogy bármikor megint rosszul lehet. Ez nagy felelőtlenség!! Nem szabad annyiba hagyni, ha van esetleg ügyvédje kérjen tanácsot, de a bíróságokon is van jogi tanácsadó, aki tud ezzel kapcsolatban segítséget nyújtani, de oda inkább személyesen mennyen be. Ne hagyja magát, a gyermeke biztonsága érdekében sem!!
2009. máj. 30. 19:25
 4/5 A kérdező kommentje:
De, van egy semleges orvos, de nem volt rá sajnos pénzem (100.000 körül), magamra maradtam a gyermekemmel. S nagyon belefáradtam a küzdelembe...
2009. máj. 30. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Ha újra indítványoznék, biztos, hogy az életét tenné föl, hogy tönkretegye az életemet mégjobban. Nagyon érzékeny lelkis vagyok és ezt ő tökéletesen kihasználja.

Nem merem...

2009. máj. 30. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!