Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mire véljem ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

A feleségemmel válófélben vagyunk. Szoktunk beszélgetni, nem rossz dolgok, inkább a meg értés. Az egyik gond a házasságunk alatt, az volt, hogy levelzőn gépészmérnöknek tanul. Végül is ez nem gond. Amikor el vettem , akkor láttam, hogy ugye okos értelmes. Egy jó ideig keresgélte , mit is tanulhatna. A szekmály az ruhaipari technikum. Magyarul varró nő. El kezdte végöl is agépészt, ami pár fél éven at ment neki, majd egyszer csak hanytlani kezdett. Mindenki tudja , ma ez milyen anyagiakkal jár. Segítettem amiben tudtam , a gyermekünkel voltam és egyebek. Persze annyit kell tudni róla, hogy az anyukálya azt mondta neki, hogy hülye vagy te kislányom úgy sem fogod tudni megcsinálni. Én meg hittem benne, nem is ok nélkül. A kapcsolatunk végére nem is érdekelte a suli. Szóval az volt, hogy állandóan internetes játék. Sajnos , ebből is lett a gond.

Végül akár milyen mód az anyukályaékhoz haza ment. Azóta is beszélgetünk.

Ma föl hívtam és sírva mondta el, hogy megbukott, nem lessz kreditje.Amugy van már egy fél éve , ami kerdit nélküli, és lehet, hogy el tanácsolják. Most még ingyen tudott volna tanulni gyed alatt. Ja, azt tudni kell, hogy az anyukálya mindig azt mondta neki, hogy nem kell. hogy mérnök légy , majd meg élsz a varrásból.

Szóval nem tudom. Közel egy hónap távlatából föl ébredt, mert eddig nem sírt ha el húzták. Nem aggódott azon, hogy nem tudja folytatni. Nem tudom meg érteni a női logikát.

Kedves hölygyeim, segítsetek.

2012. jan. 26. 17:34
 1/6 A kérdező kommentje:
El nézést a helyes írásért.
2012. jan. 26. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Ez messze volt a helyes írástól.... De el van nézve :)

De már írtál ki kérdést pár napja, akkor nem jött elég válasz?

2012. jan. 26. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Mekkora kamu,
2012. jan. 26. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
fake..
2012. jan. 26. 18:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu, ennyire hihetetlen. De ennyire nehéz is el hinni. De lehet, hogy a feleségem sem hitt, majd most döbbent rá. Nem kamu, ne magadból indulj ki. Ez a kapcsolatunk egyik gondja volt. De, amugy mi is a kamu?
2012. jan. 26. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan milyen segítséget vársz?
2012. jan. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!